Leden 19, 200916 r Fakt nemáte někdo nějaký foto? Ani zahraniční? Schovávají toho sněžnýho muže jako korunovační klenoty
Leden 20, 200916 r Mě by zajímalo, jestli bude v reálu hodně odlišnejch od fotek, který všude putovaly, nebo jen v detailech třeba
Leden 28, 200916 r Tak je to potvrzené: Yety bude První vozy jsou hotové. http://www.novinky.cz/clanek/159892-skoda-...ve-v-dubnu.html
Leden 28, 200916 r No tak to je super, že je možnost...to už teda schází jen upřesnit trošku aspoň den a orientačně čas a udělám si výlet...ale abych tam jel stanovat s tím, že možná něco uvidím, to asi teď v zimě nehrozí
Únor 7, 200916 r no ten Yeti mě moc zajímá ale spíš se koukám po SUP combi.. no uvidíme, zatím musím makat abych na něj vydělal..
Únor 8, 200916 r To si fakt myslíš, že bude menší než Roomster a bude konkurovat Soulu? Někde to psal George: Roomster končí na 77 kW, Yeti na nich začíná...
Únor 8, 200916 r Tak to škoda nic nepřiveze do ženevy.? Viděl bych to na FII combi Scout, a na OII FL RS.
Únor 8, 200916 r Yeti se od studie v podstatě neliší. To že se vzhledově neliší od studie je podle mě dobře. Kéž by to tak bylo. Studie vypadá moc dobře. Ale spíš by mě zajímalo jak to je doopravdy s jeho platformou? Tedy jestli bude postaven na podvozku fabie=nic moc a nebo bude na podvozku větším a tudíž to bude studie, ale podstatně "nafouklejší" -takový Yeti by se mi líbil ale pokud bude mrňous na podvozku Fabie, tak je to auto jeden velký nesmysl.
Únor 8, 200916 r O tom se už diskutovalo milionkrát - je to na podvozku OII, defakto přímej bráška Tiguanu.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.