Publikováno Říjen 5, 201014 r Ahoj, chci si nechat nalepit fólie na zadní okna. Chci se zeptat, jestli mi nepřestanou fungovat samozatmavovací zrcátka? Máte s tím někdo zkušennost?
Říjen 6, 201014 r No tak to záleží přeci na intenzitě světla - tedy na propustnosti zvolených folií...
Říjen 6, 201014 r Autor No tak to záleží přeci na intenzitě světla - tedy na propustnosti zvolených folií... tak to je mi Dodo celkem jasný-proto se ptám. Spíš mě zajímají osobní zkušennosti-kolik % propustnosti fólií se dá dát, aby to ještě fungovalo?
Říjen 7, 201014 r když dáš folie, tak ty samy o sobě ti to světlo utlumí, takže není potřeba zatmavovací zrcátko.
Říjen 7, 201014 r Autor Tak to je asi na autě nemáš. Měl jsem jen fólie a teď mám samostmívací zrcátka a je to úplně o něčem jiném. A hlavně se ti stmívají i boční zpětné zrcátka, nejenom v interiéru. To asi fólie neumí. Pravda je , že fólie ztlumí oslnění v interiéru-ale jejich přednost-teda ta hlavní, že ti fetka nevidí na první pohled, co máš v autě.
Říjen 7, 201014 r Moje zkušenosti (3 auta, vzadu zatmaveno 75%) - fólie možná něco utlumí, ale určitě ne dostatečně - samozatmavovací zrcadlo s tím funguje naprosto korektně Upraveno Říjen 7, 201014 r od Kajman
Říjen 7, 201014 r Autor Moje zkušenosti (3 auta, vzadu zatmaveno 75%) - fólie možná něco utlumí, ale určitě ne dostatečně - samozatmavovací zrcadlo s tím funguje naprosto korektně Dík, to je přesně to, co jsem potřeboval slyšet nebo spíš teda vidět.
Říjen 8, 201014 r S tim bych az tak nesouhlasil : - mam vsechny 3 zpetna zrcatka se samozatmavovanim (elektroforeticka) - senzor stmivaci elektroniky je umisten ve vnitrnim zpetnem zrcatku, vyzaduje perfektni vyhled zpet skrze zadni okno a ovlada vsechna 3 zrcatka - pokud vytahnu zadni roletku, funguje samozatmavovani o dost mene spolehlive, upozornuje na to i manual auta, nevim, jak hodne to utlumi nejaka folie, ale original roletka jiste ano - funkce samozatmavovani tedy jiste bude zalezet na urovni zatmaveni folie na zadnim skle
Říjen 8, 201014 r Autor Asi to bude tím, že roletka pohltí světla mnohem více. Doufám, že fólie s určitou propustností nezamezí funkci samostmívání.
Říjen 10, 201014 r Mám folie s propustností světla 14% a zatmavovací zrcátko funguje. Takze bych se niceho nebal.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.