Publikováno Říjen 5, 201014 r Zdravím, vyhlídnul sem si jednu Octavii Combi. 1.9 tdi 66kw. Najeto 154tkm, klima, abs, central, airbag, tazne... Zajimalo by me, kolik ted jsou tak prodejni ceny a zda ma jeste cenu toto auto kupovat, nebo jestli je to na dnesni dobu jiz moc stare.... Diky
Říjen 6, 201014 r Tak 11 lete auto už je dost stare a nikdy neviš co se tam pokazi.Abys do toho pak nehazel jen penize.Ja osobně bych do toho určitě nešel.Ale zaleži samozřejmně na stavu v jakem je.Ja bych asi něco přidal a koupil něco novějšiho.Ono je to sazka do loterie u všech ojetin.Přeju hodně štěsti při koupi vozu
Říjen 6, 201014 r Ano, je moc staré. Ale to není to hlavní. Deklarovat u 11 let starého TDi nájezd 14tkm ročně, když tyto auta si tehdy přece kupovaly především firmy a podnikatelé s výrazně vyššími nájezdy, o něčem svědčí. Pracuji ve firmě, kde se nějak extra moc nejezdí, ale u 5-6 let starých aut máme nájezd okolo 300tkm a těch zmiňovaných 154tkm najedou mí známí, podnikatelé a OSVČ tak za 2,5 roku. Já vím, český národ to tak chce, takže na největším prodejním serveru ojetin je průměrný nájezd takto starých aut dokonce neskutených 163tkm.
Říjen 13, 201014 r Zaleží, kolik s ním chceš jezdit. Já mám r.v. 98 a na těch mých 10 tis. ročně mi to stačí. Opravdu není problém ve stáří, i když staré auto potřebuje peníze na opravy, ale zase máš menší pořizovací cenu, tady v tom autě je problém v kilometrech, na tuty je to stažený.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.