Lewis Vloženo 15. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2010 A já zrovna koukal na podmínky soutěže a je to jen pro vozy Fabia I a II takže mě asi vymažte.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piskot Vloženo 15. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2010 Žádný takový Rům je FabieII po steroidech:-) žádný mazání!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 15. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2010 Tak už jsem tam taky a chci od všech hlasy a vyhrát to by mohl říct každej :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piskot Vloženo 15. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2010 Ale já byl první Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 18. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2010 to sice jo, ale nevím zda ti to bude něco platný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pluto Vloženo 23. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2010 To už se nikdo nepřidá? Jsem myslel, že je tu více krásných Fabií..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piskot Vloženo 23. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2010 Cekaji na posledni chvili, aby zauradovali:-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 23. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2010 tak jsem taky jednu přidal, aby jich tam bylo více Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piskot Vloženo 24. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2010 Jeste takova mala technicka, jak to bude s hlasovanim?? Ja bych byl pro to jak to bylo zezacatku minulej rok, kde bylo videt kdo pro koho hlasoval, predeslo by se situacim jak minulej rok, kdy bylo vic hlasu nez hlasujicich. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 24. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2010 já souhlasím a udělal bych, aby dotyčný nemohl hlasovat pro vlastní osobu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pluto Vloženo 27. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2010 Já bych to udělal tak, aby to bylo spravedlivé :-) Admini jsou šikovní, tak něco vymyslí :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pluto Vloženo 28. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2010 Konec roku je tu co nevidět, tak kde jste další? Přeci nás tam nebude jen 13, pokud dobře počítám, ne? Šup, šup... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 29. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2010 letos se ostatním nějak nechce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 29. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2010 a ty se divíš stando? kdo by to tady taky hledal.kdyby místo reklam na vložky na uvodní strance bylo plachta s odkazem na soutěž věřím že by byla účast lepší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 30. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2010 letos se ostatním nějak nechce bud nechce a nebo nemají s čím soutěžit:)......loni ze mě byl finalista, letos si netroufnu ani na semifinále:).... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piskot Vloženo 30. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2010 Nekecej a pošli to tam, jinak dostaneš A buďte rádi aspoň budeme všichni celkem vysoko a nikomu nebudeme říkat kolik nás celkem bylo. No nezní to dobře: Byl jsem 13ctej, ale z celýho fóra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pluto Vloženo 30. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2010 :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 30. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2010 a ty se divíš stando? kdo by to tady taky hledal.kdyby místo reklam na vložky na uvodní strance bylo plachta s odkazem na soutěž věřím že by byla účast lepší a kam jinam by jsi to JIndro chtěl dát??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 30. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2010 bud nechce a nebo nemají s čím soutěžit:)......loni ze mě byl finalista, letos si netroufnu ani na semifinále:).... ničeho se neboj a koukej sem 2 fotky dát Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 30. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2010 Nekecej a pošli to tam, jinak dostaneš A buďte rádi aspoň budeme všichni celkem vysoko a nikomu nebudeme říkat kolik nás celkem bylo. No nezní to dobře: Byl jsem 13ctej, ale z celýho fóra :) ničeho se neboj a koukej sem 2 fotky dát tady to je ale na vaší odpovědnost pánové Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 30. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2010 pěkný Lukyne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 30. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2010 a kam jinam by jsi to JIndro chtěl dát??? myslíš že na uvodní stranku by se nikam nevešlo propagační okno s odkazem na sekci?....prostě si myslim že když dělate nějakou soutěž tak by měla bejt vidět a ne aby byla zakopaná v milionty podsekci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 30. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2010 tak jsem do soutěže přidal i tu svojí herku..ať to počtem aut neskončí na nešťastný 13 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 30. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2010 že bych taky skočil vyblejsknout toho svyho slanečka :-))))).....na okně sláma na kolech kuřince to by byla reprezentace .-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 30. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2010 jen běž Jindro, hlavně jí nedávej pusu na haupnu (víme jak jí máš rád i bez toho ), aby tě pak nemusel soused letlampou odlepovat jen jí tam dej, ať nejsem mezi těma leštěnkama poslední sám PS: je cena útěchy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.