raca Vloženo 3. leden 2011 Sdílet Vloženo 3. leden 2011 dej to úplně na začatek...k čemu je na úvodní strance 2x odkaz butik????? úplně na h...o, podle mě by stačil jeden a misto druhyho může bejt "soutěž" + nějakej echtovní zvýraznovač a jeto ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 3. leden 2011 Sdílet Vloženo 3. leden 2011 " + nějakej echtovní zvýraznovač a jeto ... svatá pravda předsedo, taková tučná rúžovááá by to spravila že ty máš Jindro po pár koscích zrzavýho vždycky ty nej nápady:D samosebou že s tebou držím a souhlasím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 4. leden 2011 Sdílet Vloženo 4. leden 2011 ježíš honzo já už neměl zrzavý ani nepamatuju.....přesedlal jsem na sektíky,šumivá vínečka apod. :-).....taky máš jediný štěští že se mnou držíš!!! vysloužil sis jeden super hlas od nejvetšího chlapáka ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 4. leden 2011 Sdílet Vloženo 4. leden 2011 a zrzavýýý zrzavýýý ty já mám nejradši sektíky, vínečka, šampáňa, kaviárek, humříky...čoveče z tebe je snob jak vyšitej držel jsem - je odhlasováno, tak končím , to víš jeden hlas od tebe...druhý odemne...takže dva jsou doma kecám, zas tak sebestřetnej nejsem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 4. leden 2011 Sdílet Vloženo 4. leden 2011 koukal jsem, že je udělanej článek na klubových stránkách Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 4. leden 2011 Sdílet Vloženo 4. leden 2011 dej to úplně na začatek...k čemu je na úvodní strance 2x odkaz butik????? úplně na h...o, podle mě by stačil jeden a misto druhyho může bejt "soutěž" + nějakej echtovní zvýraznovač a jeto ... tato lišta není ještě hotová, pracuje se na finální podobě, tam to být nemůže Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 4. leden 2011 Sdílet Vloženo 4. leden 2011 koukal jsem, že je udělanej článek na klubových stránkách tak to teda čubrním...dokonce to vidí i velkej bratr fejsbůk... :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 4. leden 2011 Sdílet Vloženo 4. leden 2011 jinak Stando je to trochu OT, ale celkem zajímavou anketu měli na DP foru, přišlomi to docela podnětný, sám mrkni: http://dieselpower.cz/forum/viewtopic.php?t=36787 jasný že místo peněz by se dával třebas "domácí štrůdl" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pluto Vloženo 4. leden 2011 Sdílet Vloženo 4. leden 2011 (editace) Super článeček :palec2: Editováno: 4. leden 2011, autor: Pluto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 4. leden 2011 Sdílet Vloženo 4. leden 2011 článek pěknej, to se musí nechat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 5. leden 2011 Sdílet Vloženo 5. leden 2011 tak to teda čubrním...dokonce to vidí i velkej bratr fejsbůk... :-) to víš, Olin a spol nejsou žádný másla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 6. leden 2011 Sdílet Vloženo 6. leden 2011 koukám, že hlasování nabírá na obrátkách Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 6. leden 2011 Sdílet Vloženo 6. leden 2011 to víš, Olin a spol nejsou žádný másla a ja furt jak je to možný že ses tak rychle vyšvihnul ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 6. leden 2011 Sdílet Vloženo 6. leden 2011 jj, kdo maže, ten jede chceš se taky připojit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 6. leden 2011 Sdílet Vloženo 6. leden 2011 nemám mazivo všechno jsem použil doma aby mě herečka nechala jezdit.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piskot Vloženo 7. leden 2011 Sdílet Vloženo 7. leden 2011 Tak a už se zase ztrácejí. Jak je zase možné, že je 146 uživatelů, kteří hlasovali a je o 9 hlasů míň?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 7. leden 2011 Sdílet Vloženo 7. leden 2011 asi vítr Máchale ale je pravdou, že ty počty nějak nehrajou a někde je chyba?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirec.777 Vloženo 7. leden 2011 Sdílet Vloženo 7. leden 2011 kluci ja sem ty hlasy nepocital,ale jestli teda nejaky chybi jak pisete,muze to bejt treba tim,ze nekdo odhlasoval a pak se rozhodl smazat svuj hlas... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piskot Vloženo 7. leden 2011 Sdílet Vloženo 7. leden 2011 Tak máš pravdu, když smažu můj hlas tak uživatelé zůstávají, ale hlasů je ještě o jeden míň. Takže nechápu proč někdo hlasuje a pak zase hlas smaže?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin Vloženo 8. leden 2011 Sdílet Vloženo 8. leden 2011 Teď jsme to s Pticou na podmět od Standise zkoušeli a jediné na co jsme přišli, že když smažete hlas a znovu hned neodhlasujete, počet halsujících zůstává. Když někdo odčtete hlas a dáte ukázat hlasování, je třeba poté znova zmáčnout "Smazat můj hlas" a opět se dostanete do hlasování. Na nic víc jsme s Pticou nepřišli Tak se snažte, hlasujte, 8 plaket je již připravených Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piskot Vloženo 9. leden 2011 Sdílet Vloženo 9. leden 2011 jj bude to tak, bohužel někdo nám v tom pořád dělá guláš :-( že se na to lidi nevy.. když chtěj hlasovat tak ať hlasujou, ale brát zpět hlas a nedát ho nikomu jinému mi přijde hloupý a ještě k tomu dělají bordel v celé soutěži. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 9. leden 2011 Sdílet Vloženo 9. leden 2011 mně to teda taky hlava nebere...kurňa tak snad odhlasuju a neřeším, nedělám v tom guláš, nebo snad nevymejšim strategie ...to tu za chvilku dopadne jak v nějaký státní zakázce to mazání hlasu by dle mne ani být nemuselo...hlasování je vždy, když už je výběr aut uzavřeno = počet aut se nezvyšuje, nové nepřibívají, není proto přeci třeba aby hlasující mazal svůj hlas....pokud chce hlasovat, vybere si favorita odhlasuje a The End...když hlasovat nechce, nemusí.....tímto to spěje jen k bordelu v hlasování a strategiim, což mi příjde škoda, protože já to beru jako oddechovou soutěž, kdy lidi mají nezaujatě ocenit práci a snažení na autě....ale jen můj názor PS: asi naverbuju celou rodinu, ať si dá každej nick a odhlasuje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 20. leden 2011 Sdílet Vloženo 20. leden 2011 koukám, že letos jsou zatím průběžné výsledky velmi zajímavé Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petta Vloženo 21. leden 2011 Sdílet Vloženo 21. leden 2011 Doufám, že to Memphik dotáhne do vítězného konce.. Když jsem ji viděl naposled, ještě to nebyla taková leštěnka, jako na fotkách.. Máš můj hlas.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuprt Vloženo 23. leden 2011 Sdílet Vloženo 23. leden 2011 jsem asi slepej ale nenašel jsem ve výběru k.o.c.i ho... že by jste se ho báli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.