Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

A já zrovna koukal na podmínky soutěže a je to jen pro vozy Fabia I a II takže mě asi vymažte....

Žádný takový Rům je FabieII po steroidech:-) žádný mazání!!

Tak už jsem tam taky a chci od všech hlasy a vyhrát lol

to by mohl říct každej :smich: :smich:

Ale já byl první :prc:

To už se nikdo nepřidá? Jsem myslel, že je tu více krásných Fabií.....

Cekaji na posledni chvili, aby zauradovali:-D

Jeste takova mala technicka, jak to bude s hlasovanim?? Ja bych byl pro to jak to bylo zezacatku minulej rok, kde bylo videt kdo pro koho hlasoval, predeslo by se situacim jak minulej rok, kdy bylo vic hlasu nez hlasujicich.

já souhlasím a udělal bych, aby dotyčný nemohl hlasovat pro vlastní osobu

Já bych to udělal tak, aby to bylo spravedlivé :-) Admini jsou šikovní, tak něco vymyslí :-)

Konec roku je tu co nevidět, tak kde jste další? Přeci nás tam nebude jen 13, pokud dobře počítám, ne? Šup, šup...

a ty se divíš stando? kdo by to tady taky hledal.kdyby místo reklam na vložky na uvodní strance bylo plachta s odkazem na soutěž věřím že by byla účast lepší

letos se ostatním nějak nechce :feve:

bud nechce a nebo nemají s čím soutěžit:)......loni ze mě byl finalista, letos si netroufnu ani na semifinále:)....

Nekecej a pošli to tam, jinak dostaneš :aggressive: A buďte rádi aspoň budeme všichni celkem vysoko a nikomu nebudeme říkat kolik nás celkem bylo. No nezní to dobře: Byl jsem 13ctej, ale z celýho fóra lol

:):):)

a ty se divíš stando? kdo by to tady taky hledal.kdyby místo reklam na vložky na uvodní strance bylo plachta s odkazem na soutěž věřím že by byla účast lepší

a kam jinam by jsi to JIndro chtěl dát???

bud nechce a nebo nemají s čím soutěžit:)......loni ze mě byl finalista, letos si netroufnu ani na semifinále:)....

ničeho se neboj a koukej sem 2 fotky dát :palec2:;)

Nekecej a pošli to tam, jinak dostaneš :aggressive: A buďte rádi aspoň budeme všichni celkem vysoko a nikomu nebudeme říkat kolik nás celkem bylo. No nezní to dobře: Byl jsem 13ctej, ale z celýho fóra lol

:):):)

ničeho se neboj a koukej sem 2 fotky dát :palec2:;)

tady to je ale na vaší odpovědnost pánové

a kam jinam by jsi to JIndro chtěl dát???

myslíš že na uvodní stranku by se nikam nevešlo propagační okno s odkazem na sekci?....prostě si myslim že když dělate nějakou soutěž tak by měla bejt vidět a ne aby byla zakopaná v milionty podsekci.

tak jsem do soutěže přidal i tu svojí herku..ať to počtem aut neskončí na nešťastný 13 :)

že bych taky skočil vyblejsknout toho svyho slanečka :-))))).....na okně sláma na kolech kuřince to by byla reprezentace .-)

jen běž Jindro, hlavně jí nedávej pusu na haupnu (víme jak jí máš rád i bez toho :prc: ), aby tě pak nemusel soused letlampou odlepovat lol:p jen jí tam dej, ať nejsem mezi těma leštěnkama poslední sám :D PS: je cena útěchy? :D

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.