Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

dej to úplně na začatek...k čemu je na úvodní strance 2x odkaz butik????? úplně na h...o, podle mě by stačil jeden a misto druhyho může bejt "soutěž" + nějakej echtovní zvýraznovač a jeto ... :smich:

" + nějakej echtovní zvýraznovač a jeto ... :smich:

svatá pravda předsedo, taková tučná rúžovááá by to spravila kol5 že ty máš Jindro po pár koscích zrzavýho vždycky ty nej nápady:D samosebou že s tebou držím a souhlasím :palec2:

ježíš honzo já už neměl zrzavý ani nepamatuju.....přesedlal jsem na sektíky,šumivá vínečka apod. :-).....taky máš jediný štěští že se mnou držíš!!! vysloužil sis jeden super hlas od nejvetšího chlapáka ... :smich::palec2:

a zrzavýýý zrzavýýý ty já mám nejradši :D sektíky, vínečka, šampáňa, kaviárek, humříky...čoveče z tebe je snob jak vyšitej :kuk::p:smich: držel jsem - je odhlasováno, tak končím :D, to víš jeden hlas od tebe...druhý odemne...takže dva jsou doma :smich: kecám, zas tak sebestřetnej nejsem lol

dej to úplně na začatek...k čemu je na úvodní strance 2x odkaz butik????? úplně na h...o, podle mě by stačil jeden a misto druhyho může bejt "soutěž" + nějakej echtovní zvýraznovač a jeto ... :smich:

tato lišta není ještě hotová, pracuje se na finální podobě, tam to být nemůže

koukal jsem, že je udělanej článek na klubových stránkách

tak to teda čubrním...dokonce to vidí i velkej bratr fejsbůk... :-)

Super článeček :palec2: :palec2: :palec2:

Upraveno od Pluto

článek pěknej, to se musí nechat :palec2:

tak to teda čubrním...dokonce to vidí i velkej bratr fejsbůk... :-)

to víš, Olin a spol nejsou žádný másla :palec2:

to víš, Olin a spol nejsou žádný másla :palec2:

a ja furt jak je to možný že ses tak rychle vyšvihnul ... :smich:

nemám mazivo všechno jsem použil doma aby mě herečka nechala jezdit.. :prc:

Tak a už se zase ztrácejí. Jak je zase možné, že je 146 uživatelů, kteří hlasovali a je o 9 hlasů míň??

asi vítr Máchale lol ale je pravdou, že ty počty nějak nehrajou a někde je chyba??

kluci ja sem ty hlasy nepocital,ale jestli teda nejaky chybi jak pisete,muze to bejt treba tim,ze nekdo odhlasoval a pak se rozhodl smazat svuj hlas...

Tak máš pravdu, když smažu můj hlas tak uživatelé zůstávají, ale hlasů je ještě o jeden míň. Takže nechápu proč někdo hlasuje a pak zase hlas smaže??

Teď jsme to s Pticou na podmět od Standise zkoušeli a jediné na co jsme přišli, že když smažete hlas a znovu hned neodhlasujete, počet halsujících zůstává.

Když někdo odčtete hlas a dáte ukázat hlasování, je třeba poté znova zmáčnout "Smazat můj hlas" a opět se dostanete do hlasování.

Na nic víc jsme s Pticou nepřišli

Tak se snažte, hlasujte, 8 plaket je již připravených :)

post-5-0-23544500-1294526335_thumb.jpg

jj bude to tak, bohužel někdo nám v tom pořád dělá guláš :-( že se na to lidi nevy.. když chtěj hlasovat tak ať hlasujou, ale brát zpět hlas a nedát ho nikomu jinému mi přijde hloupý a ještě k tomu dělají bordel v celé soutěži.

mně to teda taky hlava nebere...kurňa tak snad odhlasuju a neřeším, nedělám v tom guláš, nebo snad nevymejšim strategie :doh ...to tu za chvilku dopadne jak v nějaký státní zakázce lol to mazání hlasu by dle mne ani být nemuselo...hlasování je vždy, když už je výběr aut uzavřeno = počet aut se nezvyšuje, nové nepřibívají, není proto přeci třeba aby hlasující mazal svůj hlas....pokud chce hlasovat, vybere si favorita odhlasuje a The End...když hlasovat nechce, nemusí.....tímto to spěje jen k bordelu v hlasování a strategiim, což mi příjde škoda, protože já to beru jako oddechovou soutěž, kdy lidi mají nezaujatě ocenit práci a snažení na autě....ale jen můj názor

PS: asi naverbuju celou rodinu, ať si dá každej nick a odhlasuje :w00t1::smich:

• 2 týdny později...

Doufám, že to Memphik dotáhne do vítězného konce..

Když jsem ji viděl naposled, ještě to nebyla taková leštěnka, jako na fotkách..

Máš můj hlas.. :palec2:

jsem asi slepej ale nenašel jsem ve výběru k.o.c.i ho... že by jste se ho báli :D

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.