Přejít na obsah

Resetováni udaju v PP


Palad1n

Doporučené příspěvky

Dobry den,

krom dotazu hledne nastaveni posilovace, zda je to mozne u O2 rocniku 2004 mam jeste druhy problem.

Dnes rano jsem nastartoval a mel jsem vyresetovane samo od sebe vsechny udaje o prumerne spotrebe, je tohle normalni jev? Mam uplne novou baterii a vsimam si, ze pri prudkem zrychleni mi treba nekolikrat problikne baterie na palubce, dle servisu je to v poradku a voltaz a napeti mam v poradku.

Muze to byt tim, popr. cim muze byt zpusobeno to problikavani ukazatele baterie?

Predem dik za odpoved.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jaký údaje se ti vynulovali??

Označený jedničkou - krátkodobý údaje, co se nulujou po 2 hodinách nečinosti auta?

Nebo označený dvojkou - dlouhodobý údaje, co se nulujou po 99,99 hodinách nebo po najetí určitejch km. Myslím, že to je po 9999km.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Kterej posilovač máš na mysly? Řízení nebo brzdovej? Obojí jde nastavit diagnostikou(Vagem) podle tvých potřeb. A s tím dobíjením je už něco v nepořádku je potřeba ho nechat opravit nebo koupit jinej. To problikávání už je náznak jeho konce 100% funkčnosti.A může se to zhoršit a nebo ti to nadělá víc škody nežli užitku.OII je plná elektroniky a řídících jednotek a pokud to bude zlobit a nedej bože začne přebíjet mohlo by ti to ty jednotky odpálit.a to je pak pořádnej balík za opravu oproti koupě uplně novýho altíku.Zjisti co tam máš.

Editováno: , autor: acek
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mam na mysli napr. prumernou spotrebu nebo momentalne najete km, jinak trip distance se mi nenuluje, tak me napadlo, zda to nemuze byt tou baterkou, jak obcas blika pri rychle akcelearaci.

Jinak fakt tedy nechapu, proc mi v autorizovanem servise rikali, ze posilovac rizeni (volantu) nastavit u O2 rocniku 2004 nejde... Takze me akorad odbyli?:-) Ja sem si to myslel, jel jsem nekolika O2 a posilovac meli mnohem silnejsi.

Kazdopadne diky za odpovedi, ale fakt by me zajimalo, zda to resetovani PP je normalni.

acek : a co prosimte odchazi? alternator? baterka je uplne nova.

Editováno: , autor: Palad1n
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

U OII jde nastavit posilovací účinek na 5 různých sil..

odchází alternátor.

resetování je jak píše Luďa po dvou hodinách se nuluje krátkodobá paměť 1 a po překročení některých údajů i ta dlouhodobá paměť 2.Je o tom psáno i v návodu k obsluze,pokud ho nemáš dá se stáhnout přímo na škoda stránkách.

Ještě k tomu altíku co máš za motor(obsah,kód motoru,kolik má ten altík ampér?) Stojí od 4 tis kč do 6 tis kč.za novej.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

acek : mam 1.6 MPI 75kw, kod : BCA 1Z7 , je to on?

Hm, tak to je supr, alternator muze by pricinnou toho neucinneho posilovace, co? Protoze ten autorizovany servis je totiz zaroven i prodejce vozidla, takze mi rekli, ze to nastavit nejde, abych zil v domneni, ze mam proste napevno nastavenej takhle slabej posilovac?:-)

v klidu ma pry dle techniku 14.7A a v zatezi 13.7A, jestli si dobre pamatuju, pry bych to mel resit az kdyby to padalo pod 12A, je to pravda?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dle vagu je to ciste podle techniku, akorad tam byla vadna jedna lambda, kterou vymenili.

Alternator nevim, kolik ma A, ale tohle me rozhodne moc nepotesilo:( ... pritom je to jenom probliknuti kontrolky baterie, snadno prehlednutelna a stoji to tolik... achjo.

Tak to mi radost z noveho auta moc dlouho nevydrzela.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jo může může to bejt blbost jako dioda ale jak jsem psal už na začátku buď ho nech opravit ale stejně to bude drahý pokud nemáš známýho co to dělá a naučtuje ti jen ty měněný díly a nějakou práci.většinou si za to tihle pacholci řeknou nekřesťanský prachy a to už je lepší koupit za ty prachy novej.Mrkni na ten altík je na něm nalepenej štítek s čárovým kódem pod ním je číslo dílu a pod tím číslem je napsáno kolik má ampér je to ze zadu na tom černým plastu a je na to vidět.

A za zeptání u těch co to opravují nic nedáš, tak se můžeš zeptat kolik by to mohlo stát + - by ti cenu moly říct co a za kolik opravujou.

Editováno: , autor: acek
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...