67jitka58 Vloženo 10. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2010 Zdravím,ví někdo kam patří tento těsnící pásek? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acek Vloženo 10. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2010 Typoval bych to na torpédo na hranu plastu a hranu plechu u stěračů pod kapotou směrem k oknu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
67jitka58 Vloženo 10. Říjen 2010 Autor Sdílet Vloženo 10. Říjen 2010 Tam asi ne.Kupoval jsem hlukovou izolaci pro příčník (20) a ten pásek byl součástí balení.Myslel jsem,že to uvidím až sundám palubku ovšem žádný podobný pásek jsem nenašel.Tak nevím,nejvíc se mi jeví,že by mohl být u okna a těsnit tam palubku ale nevím.Každopádně si myslím,že tobude zevnitř když to bylo u toho tlumení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acek Vloženo 10. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2010 Vyfoť ho ať na něj mrknu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
67jitka58 Vloženo 10. Říjen 2010 Autor Sdílet Vloženo 10. Říjen 2010 Vypadá to jako samolepící molitan asi 2x2 cm. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acek Vloženo 10. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2010 No tak to ti nevím a zespoda palubky není nic nalepenýho?A co na přívodu vduchu na sací šachtě není něco podobnýho? Porovnej i dýlku mohlo by to být na to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
67jitka58 Vloženo 10. Říjen 2010 Autor Sdílet Vloženo 10. Říjen 2010 Právě ta délka je asi 1,2 metru.To je asi jak ta palubka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acek Vloženo 10. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2010 Pak se poptat v servisu kam to teda patří pokud to vůbec budou vědět. Ale je to dost možný že to je těsně pod okno a palubku pokud je tam plocha kam by to šlo nalepit. A ještě se zeptám proč to tam dáváš?Měníš tu izolaci nebo tam nebyla a ty jí tam instaluješ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
67jitka58 Vloženo 10. Říjen 2010 Autor Sdílet Vloženo 10. Říjen 2010 Měním tu izolaci,protože ta původní neskutečně smrděla. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acek Vloženo 10. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2010 No tak to jo ale buď je to něco navíc co začli dávat v novějších modelech nebo to to tam při výrobě vůbec nedali. Tak snad to někdo upřesní kam to nalepit.Přeju hodně zdaru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.