Pitris.K Vloženo 13. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2010 (editace) Stala se mi taková věc, půjčil jsem kolegovi z práce, jako zástavu jsem si nechal podepsat směnku.Začíná se vymlouvat, že mu ještě nepřišla výplata (podotýkám, že pracujeme spolu) vymlouvá se jako malý kluk, neustále lže.Co s ním?Napadlo mě, že tu směnku prodám, dá se to?Má s tím někdo zkušenost?Budu rád za každou radu Editováno: 4. Listopad 2010, autor: Pitris.K Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 13. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2010 zkusil bych se pozeptat právníka, jestli něco neporadí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Devils Vloženo 13. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2010 Čau, ja mám podobný problém, jeden mi dluží 100 000, dal jsem to k soudu (pravník mě stál i se soudníma poplatkama 8 000,-), aby ten vydal platební rozkaz, ale tam to už leží skoro rok a nic se neděje. Všichni známí mi říkají, že jsem to měl prodat nějaké firmě (nebo si zaplatit nějakého Ukrajince), sice bych přišel cca o 20% ale něco bych měl. I když mi dá soud za pravdu, tak stejně mi to bude ten haj*** splácet po troškách, takže jsem se pomalu a bolestně s penězma rozloučil do vyhledávače zadej "Vymáhání pohledávek" ale pozor nějaké firmy platí, až vymohou dlužnou částku. Jináč držím palce a do budocnosti NIKOMU nepučovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 13. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2010 Co prodat směnku nějakému exekutorovi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitris.K Vloženo 13. Říjen 2010 Autor Sdílet Vloženo 13. Říjen 2010 (editace) Njn, nepůjčovat...už se stalo no. Zkusím kontaktovat nějakou firmu na odkup.Plat má dobrý, takže by měl dost velké srážky.No kouknu na net a uvidíme. Editováno: 4. Listopad 2010, autor: Pitris.K Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aanonymous Vloženo 13. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2010 Takže pánové, první věc je zda má dlužník nějaký majetek ať již movitý či nemovitý. V negativním případě je smůla, možný odprodej pohledávky společnosti která vymáhá pohledávky za max. 15 proc. hodnotu pohledávky. Pokud má povinný nějaký majetek požádat o vydání platebního příkazu místě příslušný Okresní nebo Městský soud, po vyhotovení platebního příkazu okamžitě navštívit exekutora a již jej nechat celou věc řešit. Jediná rada do budoucna v případě, že půjčtujete nějaké finanční prostředky zajistit si je zástavou na nemovitosti, případně jinou jistinou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 14. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2010 Koukni Tady je tam dost informací o směnkách Důležitý je, aby měla všechny náležitosti a kdyby na ní bylo někde uvedeno "bez protestu" tak by to bylo dobrý, vymáhání je pak rychlejší. Tak držím palce, aby si dostal zpět svoje peníze. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitris.K Vloženo 14. Říjen 2010 Autor Sdílet Vloženo 14. Říjen 2010 Dnes jsem ji prodal ten se z toho po...e. Své peníze mám zpět.Děkuji za rady kuci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Kay Vloženo 14. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2010 A kolik jsi tim prodejem ULETEL penez??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitris.K Vloženo 14. Říjen 2010 Autor Sdílet Vloženo 14. Říjen 2010 Jsem v plusu ne moc, ale stačí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Kay Vloženo 14. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2010 Tak to jo to je supr ze se to vyresilo takhle. Aspon budu vedet kdyby neco,ze smenka je nejlepsi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.