Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Ahoj, dříve mi to dělalo jen za studena ale teď už po každém nastartování zavrčí startér, je to dost nepříjemný zvuk tak bych to chtěl odstranit ale nevím jestli nebudu muset vyměnit celý startér, poradí někdo?

To mi dělá taky, asi bude lepší do toho nevrtat.

• Autor

a to já se v tom i hrábnu, ale chtěl bych vědět jestli to má cenu, jestli nebude potřeba vyměnit celej startér

Jak do toho hrábněš, tak bude právě asi třeba ten nový startér :D

taky mi to začalo dělat a pátral jsem po odstranění a bylo mi řečeno, že to nic není, že se jen pomaůeji vrací pastorek, že to ničemu nevadí. už mi to dělá cca 2 roky a vše v poho, auto jezdí stále

Jo jo, pastorek mě hned napadl, když mi to začlo loni dělat, no dělá to jen v zimě a na funkci to nemá vliv.

Prostě nemá cenu do toho vrtat, když to funguje.

• Autor

Jasně, taky mi to dělá dlouho, jenže jsem asi divnej, protože ten zvuk mě hrozně s..e. Tak by mě zajímalo, jestli jde pastorek buď vyměnit, nebo opravit

Je to pastorek.Ked je už starý alebo unavený tak ho pretočí a urobí to ten strašný zvuk.Že sa o dá aj odstrániť mám tu poblíž jednu firmu čo sa tým zaoberá tak uvidím ako to dopadne.Potom sa tu ešte ozvem

to vypadá na volnoběžku ve startéru, řasem se to zanese prachem z šmírem, mě pomohlo rozebrat, vyčistit, namáznout vazelínou, teď už to po 60 tisících dělá znova, ale já tak min.15x denně startuju,připomínám startér v Octě.....

• Autor

Je to pastorek.Ked je už starý alebo unavený tak ho pretočí a urobí to ten strašný zvuk.Že sa o dá aj odstrániť mám tu poblíž jednu firmu čo sa tým zaoberá tak uvidím ako to dopadne.Potom sa tu ešte ozvem

Ok, určitě dej vědět, díky

Jasně, taky mi to dělá dlouho, jenže jsem asi divnej, protože ten zvuk mě hrozně s..e. Tak by mě zajímalo, jestli jde pastorek buď vyměnit, nebo opravit

vyměnit to jde určitě. musíš vyndat celý startér, rozebrat a vyměnit, jen si nesem uplně jist, jak dlouho ti to vydrží

• Autor

A dělá Ti to taky nebo jsi jeden z mála kterýmu to neřve ?

Ahoj, mam Fabii taky a taky mi to dělalo a dělá to vyschlá planetová převodovka starteru, stačí rozebrat, vyčistit a namazat pořádně nějakou kvalitní vazelínou a bude klid.Ale ten starter se nevyndavá úplně nejlíp.

A dělá Ti to taky nebo jsi jeden z mála kterýmu to neřve ?

dělá mi to taky, ale hlavně za studena. ale jak říkám, už je to delší donu a nijak to neřeším

• 10 měsíců později...

Ahoj,

začal mi to taky starter dělat. Jak moc je to nebezpečné pro setrvačník?

Nerad bych ho kuli tomu oddělal...

EDIT : Opraveno. Pomohla výměna futer, vyčištění a promazání. Snad to nějakou dobu vydrží... :)

Upraveno od Beatle

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.