Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Pekný deň všetkým.......Pri volnobehu mi zo spodnéj prednéj časti kabíny - pod nohamy vzchádzajú podozrivé nepravidelné klepotavé zvuky, niekedy slabé niekedy dosť hlučné. Je jedno či je motor studeny alebo teplý. Nepomáha ani zošliapnutie spojky. Pri zvýšení otačok a pri jazde je všetko v poriadku .Vymienali mi silen blok spodný /kosť/ a od téj doby počujem tieto pazvuky. Pred výmenou silen bloku mi motor vybroval tak že klopot sa za pomoci výfuku prenášal a robilo to hrozný klopot až hluk. Mám najazdené 78 000km. Motor podľa WAG v poriadku , prevodovka v poriadku. Ked máte niekto podobnú zavadu poradťe. Dík.

----------------------------------------------------------------------------------------

Jednu radu som už dostal " Kúp si rádio a nebudeš nič počuť "

• o 3 týdny později...
Vloženo

Pekný deň všetkým.......Pri volnobehu mi zo spodnéj prednéj časti kabíny - pod nohamy vzchádzajú podozrivé nepravidelné klepotavé zvuky, niekedy slabé niekedy dosť hlučné. Je jedno či je motor studeny alebo teplý. Nepomáha ani zošliapnutie spojky. Pri zvýšení otačok a pri jazde je všetko v poriadku .Vymienali mi silen blok spodný /kosť/ a od téj doby počujem tieto pazvuky. Pred výmenou silen bloku mi motor vybroval tak že klopot sa za pomoci výfuku prenášal a robilo to hrozný klopot až hluk. Mám najazdené 78 000km. Motor podľa WAG v poriadku , prevodovka v poriadku. Ked máte niekto podobnú zavadu poradťe. Dík.

----------------------------------------------------------------------------------------

Jednu radu som už dostal " Kúp si rádio a nebudeš nič počuť "

• o 2 měsíce později...
Vloženo

Zkusil bych ,zda sací potrubí je pevně spojeno do plastu nad chladičem ....má tam být zacvaknuto ,ale měl jsem ho volný i po zacvaknutí a zvuky se projevovaly jen při rozjezdu kdy motor byl při rozjezdu při nízkých otáčkách..při jízdě se nadále neprojevoval.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...