jirina5 Vloženo 20. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2010 Prosím, hledal jsem všude možně a nenacházím odpověď! Už podruhé mi VAG vypsal závadu 01131 - Buzeni ukazatelu smeru jizdy Co to znamená? Dodatek je 25-10 - neznamy stav spinace - Sporadicky Všechno mi funguje krom jedné věci a tou je bliknutí při zamknutí nebo odemknutí auta. Může to mít souvislost? Případně, kde najdu ten "budič" abych ho mohl vyměnit nebo opravit? Ptám se tak blbě, ale jsem tady nový a moc se zatím nevyznám... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zuro Vloženo 20. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2010 Vis ukazuje na závadu rozsvícení ukazatele směru - poškozené vedení nebo konektor, vadné žárovky, doporučený postup : kontrola vedení a konektoru, žárovky kontrola nebo výměna, já bych řekl, že to má něco společného s přerušovačem blinkru, to je komplet červený trojúhelník, elektronika je za ním, kluci to tady někde řešili, vím, že psali, že to i rozebírali a je tam nějaké relátko, které to spíná, je třeba se podívat, jedna věc je co napíše auto druhá je v reálu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirina5 Vloženo 21. Říjen 2010 Autor Sdílet Vloženo 21. Říjen 2010 No to je ale dost na prd... Takže když mi VAG vypisuje tuhle hlášku, musím projít celý okruh blinkrů, každý drát, relé, abych závadu našel a odstranil? I když se nijak neprojevuje? Takže vlastně ani nevím, co hledat... Mám 6 let staré auto, takže moc nevěřím tomu, že by mi uhnily dráty... No čekal bych, že diagnostika bude schopna určit příčinu přesněji. To je něco ve stylu "vím co tomu je - je to rozbitý"! VAG je docela pekelná věc - kdybych ten kablík neměl a nepřipojoval auto - závady typu této bych vůbec nevěděl a neměl potřebu je řešit. Teď když kabel mám, chci mít auto "čisté" proto se honím za nějakou chimérou o buzení blinkrů a podobně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdesim Vloženo 21. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2010 (editace) ktera jednotka ti to napsala? prerusovac svetel nema napojeni na diagnostiku chybu smaz a koukni jestli zase vznikne, pak ji teprv res Editováno: 21. Říjen 2010, autor: zdesim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirina5 Vloženo 21. Říjen 2010 Autor Sdílet Vloženo 21. Říjen 2010 No právě, že o tom buzení mi to píše už po třetí. Nevím, co by tomohlo znamenat. Když nechám vyjet diagnostiku, napíše mi to přesně toto: Adresa 46 ------------------------------------------------------- Řídící jednotka: 1C0 959 799 B Komponent: 45 Komfortgerát HLO 0003 Kódování: 00259 Opravna #: WSC 31480 3 Nalezeny chyby: 01131 - Buzeni ukazatelu smeru jizdy 25-10 - neznamy stav spinace - Sporadicky Kdybych tak věděl, kde se na to zeptat nebo kde najít proč se to objevuje... zdesim:jak myslíš, která jednotka mi to napsala? Každopádně Ti MOC děkuji, že tady funguješ. Asi jediny, jak tak koukám.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Albert Vloženo 21. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2010 Komfortní jednotka. Asi nedává povel pro bliknutí . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirina5 Vloženo 21. Říjen 2010 Autor Sdílet Vloženo 21. Říjen 2010 Pro mě je zatím KJ pouze mýtus, protože jsem ji zatím nenašel, i když už díky Vám alespon vím kde hledat. Dneska jsem ale neměl čas... Ráno na ni kouknu. Myslíte, že se dá případně opravit, nebo se musí vyměnit? Je taky možné, že to půjde přes vag jen doaktivovat to blikání blinkrů? Možná se to po vytáhnutí baterky (při montáži lpg - myslím 24 hod) samo deaktivovalo, ne? Jsem bezradný a mám mám obavy, že když to někomu svěřím, naučtuje si milion a ve skutečnosti jen softwarově povolí nějáky povel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdesim Vloženo 22. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2010 deaktivaci to nejspis nebude, kdyz by bylo blikani vypnute, tak nebude psat takovouhle chybu bych to spis typoval, ze rele v komfortce ma spatny kontakt, KJ chce blikat, rele cvaka, ale nespina, blinkry neblikaji opravit by mela jit, jen si myslim, ze na vrakaci ji koupis levneji, nez by stala u nekoho oprava (po vymene budes muset naucit DO) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirina5 Vloženo 22. Říjen 2010 Autor Sdílet Vloženo 22. Říjen 2010 Ještě mě napadlo, když tu komfortní jednotku vytáhnu z auta a nahradím jinou na zkoušku (třeba z vrakače), jestli je chyba opravdu v ní budu muset potom auto něco "učit" - DO jak píšeš? Nebo ji jen vytáhnu, a potom dám zpět a bude vše v pohodě? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdesim Vloženo 22. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2010 po vraceni tve puvodni se nebude muset nic ucit do nove, aby jsi vse vyzkousel budes muset naucit svoje DO Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirina5 Vloženo 23. Říjen 2010 Autor Sdílet Vloženo 23. Říjen 2010 Klucíí já mám radost jako malý chlapec!!!! Dneska jsem zkoušel přijít na ty blinkry a po rozpojení a spojení svorkovnice, která jde od řídící jednotky LPG ZAČALO BLIKAT!!! Je to supeer!! Doufám, že to bylo jen nějakým špatným kontaktem!! Funguje!!! Příští týden budu mít vag kabel, tak písnu, jestli se odstranila i ta závada o buzení blinkru viz výše. Myslím, že by měla, protože mi funguje úplně všechno. Každopádně Vám, kteří jste reagovali a snažili se pomoct MOC děkuji!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.