lubomir-14 Vloženo 24. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2010 Zdravím, mám O II RS TFSI a při vytočení otáček se mi zastaví na 1500 a potom teprve jdou dolů, někdy vůbec. Rozsvítí se kontrolka motoru. V servisu to napíchli a zjistili, že jde chudá směs do motoru a vysoké otáčky volnoběhu vše vyčištěno , vyměněna váha vzduchu , vyměněn vzduchový filtr a pořád stejné, nevíte někdo co s tím...Děkuji L. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
feela Vloženo 27. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2010 Zjišťovali v servisu, jestli je správnej tlak paliva? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
feela Vloženo 17. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2010 Jak jsi nakonec dopadl, vyřešilo se to? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubomir-14 Vloženo 17. Listopad 2010 Autor Sdílet Vloženo 17. Listopad 2010 Jak jsi nakonec dopadl, vyřešilo se to? Ahoj, ještě to nijak nedopadlo.....za 14 dní v servisu nic......auto převezeno do Mladé Boleslavi, tak uvidíme... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
feela Vloženo 17. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2010 Tak pak dej určitě vědět, tohle téma mne zajímá:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
feela Vloženo 8. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2010 Tak už se RS vrátilo? :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubomir-14 Vloženo 12. Prosinec 2010 Autor Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2010 Tak už se RS vrátilo? :-) Tak už vrátilo........prý to dělal odvzušňovací ventil motoru.......pravda je že už to nědělá....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
feela Vloženo 13. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2010 No ale to si myslím, že by v servisu měli vědět, protože jestli je to ten samej, co myslím já, tak na to byl i přípis... Ale tak hlavně, že už je to v pořádku :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.