Romec Vloženo 25. Říjen 2010 Vloženo 25. Říjen 2010 Dobrý den, obracím se na Vás ohledně Vašich zkušeností resp. poradit s výběrem kompresoru pneu. Moje cenová představa by byla do 2.500kč, nemusí být nutně i na 12V. Přikláněl bych se spíše na klasiku 230V. Díky za pomoc, raději bych uvítal vlastní zkušenosti než údaje o specifikaci kompresoru Romec Citovat
PROCHY603 Vloženo 25. Říjen 2010 Vloženo 25. Říjen 2010 Uplna zbytocnost kupovat kompresor. Ved kompresor mas na kazdej cerpacej stanici. Citovat
bolek Vloženo 25. Říjen 2010 Vloženo 25. Říjen 2010 Já mám dvouválec ze ZILa a poháním to motorem na 380V. Citovat
Romec Vloženo 25. Říjen 2010 Autor Vloženo 25. Říjen 2010 Díky za rady, ale kompresor bych chtěl využít nejen na foukání pneu, ale také na jízdní kola, foukání balonů, matrací, bazénu .... Romec Citovat
DEZENT Vloženo 25. Říjen 2010 Vloženo 25. Říjen 2010 Také si myslím, že by kompresor v garáži chybět neměl hlavně klasický na 230 V s nádrží. Mám ho z obíčka asi 3 roky a stále pohoda a i sousedé si ke mě chodí foukat nejen pneu na auto. A dost často ho používám i při nejruznějších opravách na vyfukování nečistot je to k nezaplacení z nedostupných míst Citovat
Diamant Vloženo 26. Říjen 2010 Vloženo 26. Říjen 2010 Ja som mal viacero kompresorov, ale všetky boli naprd. Pred cca rokom som si kúpil nové auto a tam je rezerva, ktorá sa musí pred nasadením nafúknuť, aby získala tvar a kompresor je štandardnou výbavou. Nakoľko som rezervu mal už možnosť vyskúšať, tak som otestoval aj kompresor a bol som jeho výkonom milo prekvapený ako výkonom, tak aj kvalitou prevedenia, tak som si rovnaký kompresor kúpil aj do Octavie a Fabie. Ja to kompresor od Audi a cena bola tuším 106€, objednával som to u kamoša cez Seat. Číslo dielu je 8P0 012 615A. Kupoval som ju aj svokrovi do Lexusu. Citovat
Romec Vloženo 26. Říjen 2010 Autor Vloženo 26. Říjen 2010 Je tento "agregát" na 230V? podle fotky mě přijde na 12V. Romec Citovat
tomcat007 Vloženo 26. Říjen 2010 Vloženo 26. Říjen 2010 používam starej kompík z lednice a vše v cajku Citovat
Romec Vloženo 26. Říjen 2010 Autor Vloženo 26. Říjen 2010 používam starej kompík z lednice a vše v cajku A právě tento kompík ze staré lednice mi odešel na věčnost a chci jej nahradit "modernějším" strojem. Máte zkušenost s tímto kompresorem - Woodster kompresor CP 16 Citovat
Diamant Vloženo 26. Říjen 2010 Vloženo 26. Říjen 2010 Je tento "agregát" na 230V? podle fotky mě přijde na 12V. Romec Samozrejme na 12V. Citovat
ben06 Vloženo 27. Říjen 2010 Vloženo 27. Říjen 2010 než jsem jel na dovolenou do Chorvatska taky jsem nějaký hledal na foukání lehátek ap. a vzal jsem obyčejný Filson za cca 200,- není vžádný rychlík a po nafouknutí několika lehátek i pro sousedy, zadního kola po defektu a několikerého dofukování zimních kol je stále funkční, kompresor z ledničky jsem taky měl ale taky dlouho nevydržel. Citovat
Kvakin Vloženo 8. Listopad 2010 Vloženo 8. Listopad 2010 Také si myslím, že by kompresor v garáži chybět neměl hlavně klasický na 230 V s nádrží. Mám ho z obíčka asi 3 roky a stále pohoda a i sousedé si ke mě chodí foukat nejen pneu na auto. A dost často ho používám i při nejruznějších opravách na vyfukování nečistot je to k nezaplacení z nedostupných míst Přesně tak, kdybych si pořizoval nový kompresor, tak jedině s nádrží. hodí se na vše - od foukání kol přes čištění třeba jen filtru sání po různé doplňky např. lakování apod. Lze jej využít i na zahradě např. při zazimování hadic apod, kdy je potřeba hadici vypustit. z tohoto důvodu jen ten s nádrží třebas je krapek větší. Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.