pavel104 Vloženo 30. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2010 Dobrý den. Rád bych kdyby mě někdo poradil, kde hledat závadu když po zapnutí klíčku začne blikat a pípat kontrolka. Je to ta uprostřed palubovky v horním levém rohu, se symbolem teploměru a vlnkou. Nevím jak to lépe popsat. Psalo to nepravidelný, nebo nesmyslný signál čidla teploty. Čidlo vyměněno, diag už nehlásí nic ale kontrolka stále bliká a pípá. Je jedno jestli je jenom zapnuté zapalování, nebo nastartovaný motor. Neměl někdo stejný problém? P.S. Hladina vody v nádobce OK. Díky Pavel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fosgen Vloženo 30. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2010 Možná je zanesené čidlo v nádobce na chladící kapalinu.Zkus ho očistit a stříkni taky trochu kontoxu na kontakty. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel104 Vloženo 31. Říjen 2010 Autor Sdílet Vloženo 31. Říjen 2010 (editace) Díky za tip. Zkoušel jsem odpojit konektor od čidla v nádobce a dělá to pořád to samé. Takže je možné že by bylo nefunkční???? Ale diagnostika nehlásí pořád nic, ať je konektor zapojený nebo odpojený. Editováno: 31. Říjen 2010, autor: Luďa necituj předchozí příspěvky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acek Vloženo 31. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2010 Spoj kontakty na čidle něčím vodivým a pokud ani potom nezhasne máš někde přerušený kabely. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel104 Vloženo 31. Říjen 2010 Autor Sdílet Vloženo 31. Říjen 2010 (editace) Díky, hned zítra vyzkouším. Nemá někdo odkaz na to čidlo v nádobce? Nebo aspoň jak se přesně jmenuje (pro případ kdybych ho objednával) Nemůžu ho najít. Najde mě to vždycky jen čidlo teploty Editováno: 31. Říjen 2010, autor: Luďa necituj předchozí příspěvky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acek Vloženo 31. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2010 (editace) nevím jak u fábie ale u OII je čidlo hladiny součástí vyrovnávací nádobky(nejde vyndat je to zalitý v plastu nádobky)a pokud je špatný tak se mění celá nádobka. Jinak tady je ta pro fábii. http://www.cc-autodi...?kod=6Q0121407B Editováno: 31. Říjen 2010, autor: acek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fosgen Vloženo 31. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2010 Fabka to má myslím na pevno.Někdo to tu už řešil.Musel sehnat celou nádobku na vodu.Nejsem elektrikář,ale to čidlo musí vykazovat určitý odpor a když to spojíš nakrátko,tak to může pískat taky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel104 Vloženo 31. Říjen 2010 Autor Sdílet Vloženo 31. Říjen 2010 Zítra vyzkouším a napíšu poznatky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikino1 Vloženo 31. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2010 (editace) Páni čo tak použiť vyhladávanie je tu tu toho vela kde sa to preberalo! Zistili by ste prečo to píska a aj ako to odstrániť. Editováno: 31. Říjen 2010, autor: vikino1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acek Vloženo 31. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2010 Kdybys místo posměchu kolegovi pomohl a dal mu odkaz bylo by to užitečnější ono ten skvělej vyhledavač tady používat je docela o nervy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikino1 Vloženo 1. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2010 Ver,že si posmech nerobím! Do toho vyhladávača stačí zadať len "kontrolka chladíci kapaliny" a myslím,že to čo z toho vyleze stačí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acek Vloženo 1. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2010 Ono vyhledávat něco co každej pojmenuje jinak je nadlidskej výkon a pak ten vyhledavač nenajde nic.Pak ta pomoc je lepší v tom když mu sem dáš odkaz tam kde to už je,kde se to řeší nebo řešilo než tu mít potom zbytečný připomínky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel104 Vloženo 2. Listopad 2010 Autor Sdílet Vloženo 2. Listopad 2010 Omlouvám se, zkoušel jsem hledání ale nic vhodného jsem nenašel. Ale podstatná věc je ta, že už je to snad vyřešeno. Pánové měli jste pravdu s tím čidlem v nádobce. Udělal jsem to, že jsem vytáhnul konektor, upravil jsem klasickou 10A pojistku tak aby do něj pasovala a hotovo. Je po blikání a pískání Takže je jasné že čidlo je v háji. Vyčistit to asi nepujde, není k němu přístup. Takže zatím to 14 dnů - měsíc, nechám tak a pokud už nepípne tak koupím druhou expanzku. Ještě jednou Vám všem kteří jste mě poradili moc děkuju. Vážím si toho. Mám ještě jeden problém s druhým autem, ale to popíšu v příslušné sekci, aby mě zase někdo nenadával. Takže pokud někdo z Vás - odborníků bude umět poradit, budu rád. Pavel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikino1 Vloženo 2. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2010 Neber to tak že ti niekto nadáva,ale predstav si keby každý kto má nejaký problém založil svoje téma- totálny. gulaš. Nechcem strašiť ale to pípanie je predzvesť niečoho. Aspoň vo väčšine prípadov- výmena alebo vyčistenie nádobky je len dočasné riešenie. Po nejakom čase to tam bude zasa šedá mastná emulzia a to znamená prerazené tesnenie pod hlavou. Ale to by si sa dozvedel ak by si čítal čo dá vyhladávanie. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RadekHahn Vloženo 3. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2010 V auto kelly prodávaj tu expanzku za necelé 200 kč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martttin Vloženo 1. Únor 2011 Sdílet Vloženo 1. Únor 2011 no a ja ti len napisem, ze som taka svina, ako uz nadomnou napisal, mas zle tesnenie pod hlavou. tym padom sa ti dostava trochu oleja do chladiacej kapaliny a ta ti nasledne zamasti cidlo v- nadobke, zo zaciaku pomoze len vyplachnutie nadobky, ale na vyriesenei je potrebna vymena nadobky a zaroven aj tesnenia pod hlavou. ak tesnenie nevymenis, za chvilu ti to bude robit znova... vlastna skusesot Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.