Publikováno Říjen 30, 201014 r Ahoj lidi, Připlatil jsem si do svého Activa palubní počítač za 3500,- Kč Popis: MFA - Multifunkční ukazatel Multifunkční ukazatel (palubní počítač) poskytuje kromě údaje o denním čase celou řadu dodatečných informací: vnější teplotu, okamžitou spotřebu, průměrnou spotřebu, ujetou vzdálenost, dobu jízdy,průměrnou rychlost, ukazatel servisních intervalů a dojezd. Předpokládám, že oproti maxidotu je displej stejný akorát je tam zablokováno pár funkcí. Už někdo řešil překodovat MFA na MAXIDOT? díky
Říjen 30, 201014 r Neni to stejne jsou to dva ruzne pocitace. Maxidot ma jine budiky nez MFA. Toto je Maxidot A toto je MFA
Říjen 30, 201014 r Prosím,prosím,mohl by dát někdo na fórum fotku jak vypadá Yeti s MFA displejem.Nemůžu to nikde najít.Mám ho obědnaný a uvažuju jestli to ještě změnit na maxidot.Moc díky
Říjen 30, 201014 r Na stránkách skoda-auto.cz dej konfigurovat yeti active a ve 4 kroku je obrazek i maxidotu i mfa. Jen klikneš na i
Říjen 30, 201014 r Už to mám.Já mám totiž obědnáno Active a ten displej MFA není součástí????????Co tam potom je z displej??????
Říjen 30, 201014 r Klasický zelený panel s oranžovými kontrolkami a čiernym spodkom? Moc díky za odpověd,v pondělí jdu obědnat MFA,ten zelený je strašný a myslím že maxidot až tak nepotřebuju,nevidím v tom nějak obrovský rozdíl.
Říjen 30, 201014 r No ja som si Maxi-DOT veľmi obľúbil. Nastavíš tam kopec vecí, ktoré by si inak musel nastavovať cez VAG
Říjen 30, 201014 r No ja som si Maxi-DOT veľmi obľúbil. Nastavíš tam kopec vecí, ktoré by si inak musel nastavovať cez VAG Kopec vecí??????Např?????
Říjen 30, 201014 r To by mě taky zajímalo co nastavíš na MAXÍKU.......co by jsi jinak dělal VAGem nebo VASem :) Upraveno Říjen 30, 201014 r od Marek
Říjen 30, 201014 r Vykopirovano z manualu - ke stazeni na skoda-auto: • Language (Jazyk / Lang.) • MFD Data (Údaje MFD) • Convenience (Komfort) • Lights & Vision (Světla a vidění) • Time (Čas) • Winter tyres (Zimní pneu) • Units (Jednotky) • Assistant (Asistent) • Alt. speed dis. (Druhá rychl.) • Travel mode (Cestov. režim) • Service interval (Servis. Info.) • Factory Setting (Tovární nast.) V menu komfort: Rain closing (Zav. za deště) Door open (Otev. dveří) ATA confirm (Potvrz. zab.) Window op. (Ovl. oken) Mirror down (Sklop. zrcát.) Mirror adjust. (Nastav. zrcátek) V menu svetla: napr. denni sviceni, trojblik apod. . . . Upraveno Říjen 30, 201014 r od mylys
Říjen 31, 201014 r Autor Klasický zelený panel s oranžovými kontrolkami a čiernym spodkom? už jsem viděl yetiho bez počítače, ale zelený panel rozhodně nemá, je to černobílé
Říjen 31, 201014 r Autor V příloze jsou fotky obou palubních počítačů předpokládám, že panel přístrojů je shodný, že by nějaký jiný software? MAXIDOT.doc MFA.doc
Listopad 19, 201014 r Ahoj lidi, Připlatil jsem si do svého Activa palubní počítač za 3500,- Kč Popis: MFA - Multifunkční ukazatel Multifunkční ukazatel (palubní počítač) poskytuje kromě údaje o denním čase celou řadu dodatečných informací: vnější teplotu, okamžitou spotřebu, průměrnou spotřebu, ujetou vzdálenost, dobu jízdy,průměrnou rychlost, ukazatel servisních intervalů a dojezd. Předpokládám, že oproti maxidotu je displej stejný akorát je tam zablokováno pár funkcí. Už někdo řešil překodovat MFA na MAXIDOT? díky Ahoj, mám Activa bez palubního počítače. Rozumím tomu tak, ža za 3.500 se dá bez problémů dodatečně pořídit? Normálně v autor. servisu? Díky za odpověď. Jsem z toho svýho yetiska ještě trochu zmatenej.
Listopad 20, 201014 r Autor Ahoj, mám Activa bez palubního počítače. Rozumím tomu tak, ža za 3.500 se dá bez problémů dodatečně pořídit? Normálně v autor. servisu? Díky za odpověď. Jsem z toho svýho yetiska ještě trochu zmatenej. Dodatečně nelze dodělat, pouze z výroby
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.