soused329 Vloženo 21. leden 2019 Sdílet Vloženo 21. leden 2019 V 19. 1. 2019 na 20:41, Jozzo napsal: Chyba v přepínacím relé nebo nejde šťáva už od pojistky na ten ventilátor. Díky za info, myslel jsem si to. Zkusím se na to o víkendu podívat, jsem úplný amatér,ale vyměnit relé, bych mohl zvládnout. Už jen zvolit to správné relé :-) Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nixon992 Vloženo 30. leden 2019 Sdílet Vloženo 30. leden 2019 Ahojte chalani potrebujem radu po výmene autobaterie v aute mi nejde zapnut nezavisle kurenie a zmizlo aj z maxidotu na diagnostike sa mi to nechcelo spojit z riadiacou jednotkou webasta neviem co s tym pred vymenou vsetko islo aj to bolo v maxidote a teraz nic ked zapnem na climatroniku len zasvieti dioda nezavisleho a hned zhasne Dakujem za odpoved a pomoc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martttin Vloženo 30. leden 2019 Sdílet Vloženo 30. leden 2019 Poistky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nixon992 Vloženo 30. leden 2019 Sdílet Vloženo 30. leden 2019 (editace) Poistky pozrete aj premerane všetky skúsim ešte raz odpojiť baterku či sa to nepreberie Editováno: 30. leden 2019, autor: Nixon992 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nixon992 Vloženo 30. leden 2019 Sdílet Vloženo 30. leden 2019 (editace) Takže po odpojení a pripojení baterky cca po 10 min a kontrole poistiek som našiel odpalenu poistku v motorovom priestore F11 30A pre riadiacu jednotku webasta. Otázka ako postupovať ďalej Editováno: 30. leden 2019, autor: Nixon992 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jozzo Vloženo 30. leden 2019 Sdílet Vloženo 30. leden 2019 Odvézt to někam, kde tomu rozumí... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martttin Vloženo 30. leden 2019 Sdílet Vloženo 30. leden 2019 3 hours ago, Nixon992 said: Takže po odpojení a pripojení baterky cca po 10 min a kontrole poistiek som našiel odpalenu poistku v motorovom priestore F11 30A pre riadiacu jednotku webasta. Otázka ako postupovať ďalej tak nieje to z tvojho prispevku jasne, ale predokladam, ze si ju vymenil? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nixon992 Vloženo 2. Únor 2019 Sdílet Vloženo 2. Únor 2019 Ano vymenil a hned ju odpalilo rano sa idem do toho pozriet co ju odpalilo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davo2310 Vloženo 19. Únor 2019 Sdílet Vloženo 19. Únor 2019 Dobry mam problem s webastom cez počítač ho dokážem spustiť bez problémov ale keď ho chcem spustiť v aute tak mi ho nezapne ani cez diaľkové ovládanie nevie niekto kde je chyba ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WildV6 Vloženo 25. Duben 2019 Sdílet Vloženo 25. Duben 2019 Ztratil jsem DO k nezávislému topení a dnes si koupil nové T91. Nedaří se mi jej ale spárovat (postup s vytažením pojistky T30 v pojistkové skříni v motorovém prostoru, ani postup s vytažením pojistky Climatroniku v pojistkové skříni u levých dveří). Podle návodu by měly být ještě pojistky přímo na řídící jednotce Webasta - ale nevím, kde se jednotka nachází. Poradí někdo? (Superb 2 Combi 3.6, montáž z výroby). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jochanan Vloženo 6. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2019 Ahoj. Mam podobny problem. Koupil jsem S2 combi i s ovladanim k webastu. VCDS vyhazovalo chyby webasta. Praskla pojistka. Po vymene pojistky v motoru webasto najede. Ale nejde ovladac. VCDS porad haze chybu, ze nema spojeni s ovladacem. V ovladaci vymenena baterka. Ale nejde pridat ovladac ani pres vcds ani po vytazeni obou pojistek. Ovladac po vymene baterky a zmacknuti tlacitek zapnuti asi 8x zelene zablika dioda, tlacitko vypnuti asi 7x cervene. Pocty presne nevim, dioda blika hodne rychle. Nejake rady? Diky Honza. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubisz Vloženo 15. Září 2019 Sdílet Vloženo 15. Září 2019 podle manualu k telestartu: 1. Vložte baterku do vysílače. 2. Vytáhněte pojistku 1A (černá) z pojistkového držáku topení(přerušit napájení). 3. Počkat minimálně 5 sekund. 4. Zasunout pojistku nazpět do držáku a do 5 sekund stlačit tlačítko „OFF“ na dálkovém ovládači po dobu minimálně 1 sekundy. 5. Přihlášení je tím ukončené. POZNÁMKA Výše uvedené kroky k přihlášení, vysílače je možné zopakovat libovolně vícekrát. Pokaždé se vymaže v daném okamžiku „nejstarší“ vysílač. Ale nezkousel sem. Strasne rychle blikani zelene je zamknuty Webasto. Odblok pres prizpusobeni a kanal 47 (u tourana; mozna i SUPa: http://wiki.ross-tech.com/wiki/index.php/02251). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jochanan Vloženo 15. Září 2019 Sdílet Vloženo 15. Září 2019 kubisz: Diky. Jak to prihlasit jsem nasel na netu, presne jak popisujes. Ale nejde mi to tak. To zamknuti webasta zkusim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEZAR Vloženo 16. Září 2019 Sdílet Vloženo 16. Září 2019 Ahoj, může mi prosím někdo poradit, jaký typ originálního nezávislého topení mám v autě? Mám sice Octavii II, ale tam mi zatím nikdo neodpověděl a tady je stejné téma, tak třeba mi někdo bude umět pomoct. Mám model 12/2007, 1,9 TDI. Můžu poskytnout i VIN. Ve škodovce mě odkázali na škoda servis a ve škoda servisu mi podle VIN nebyli schopni zjistit model, neměli u něj v systému žádné detaily. Přestalo fungovat a kolega mi jej celé vyčistí a zkontroluje/opraví a při tom vymění těsnění, ale neví, jaké má objednat. Objednat jej sice může až to rozebere, ale to bych mu tam musel auto nechat na několik dní (nárazník a další věci musí dolů). Tak nevím, jestli mám Thermo TOP C, E, V nebo nějaké jiné....prosím o radu. Děkuji moc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milda.J Vloženo 16. Září 2019 Sdílet Vloženo 16. Září 2019 Štítek na topení není? (Měl by být) Pochybuji, že v dokumentaci bude přesně napsán typ topení= označení webasta. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ico779 Vloženo 17. Září 2019 Sdílet Vloženo 17. Září 2019 Dobrý deň. Chcem sa opýtať, cmi ste sa náhodou niekto nestretol, že (originál webasto z výroby v Superbe 3,6) sa mi cez dialku, na klimatroniku, alebo maxidote zapne, celý proces(30 min) ide, ale nevyhreje nič. Začne naťahovať benzín, odpáli sviečku , ale potom ju vypne. Môže to byť obehové čerpadlo? Osku točí, -ale lopatky sú v keli? VCDS nič nehlási... akčné členy - všetko ide. Ďakujem ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jochanan Vloženo 19. Září 2019 Sdílet Vloženo 19. Září 2019 kubisz: Tak jsem najel na 18-pridavne topeni, prizpusobeni 10,a kanal 42 topeni odemknout, tam jsem dal 1 a ulozil. Smazal jsem pak chybu. Pak jsem dal zakladni nastaveni 04 a tam uceni dalkoveho ovladani. A nic. Nenaucen. Pres vytahnuti pojistky taky nic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukaš Gomola Vloženo 1. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2019 Dobrý den poradil by mi někdo jak zapojit gsm z chiny na webasto tt-v? prosim Jedná se o octavii 2 ovladani na climatroniku a maxidotu Za radu klidně zaplatím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jochanan Vloženo 1. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2019 Mas odkaz nd to gsmko? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukaš Gomola Vloženo 6. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2019 Rtu 5024 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavlik.0071 Vloženo 20. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2019 Ahoj,ma nekdo gsm modul na topeni?popr.jakym zpusobem zapojeno?premyslim o zapojeni gsm modulu pres CAN-bus sbernici....jenom nevim co vse lze z ni vytahnout:( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sato1 Vloženo 28. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2019 Podarilo sa niekomu prist na to ako vypnut automaticke zapinanie naz.kurenia? Lebo casto jazdim kratke trasy a je to teraz ked je pod 5stup. citit na spotrebe :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jochanan Vloženo 28. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2019 sato1: Ja jsem vypozoroval, ze kdyz si nenastavim teplotu na max, ale treba jen na 23, tak se nezavisle topeni nezapne za jizdy. Ale je to mozna jen ma domenka. Ale ja si ho manualne zapinam, driv se prohreje motor, a pak ho vypnu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sato1 Vloženo 29. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2019 Hmmm nedalo mi a vcera som prekutral nastavenia Kurenia cez tlacidlo SETUP. Nasiel som tam polozku Automaticke pridavne topeni. Vypol som ho a vyzera to tak, ze sa jedna o Nezavisle kurenie :) . Stale som si myslel ze ide o el.kurenie ktore je vo vyduchoch, ale vyzera ze nie. Od vtedy sa mi uz automaticky nezapina Nezavisle kurenie ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martttin Vloženo 30. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2019 No, to je super, ale toto je sekcia pre SII. Cim len chcem povedat, ze na generaciach aut OII a SII to automaticke kurenie vypnut neslo, ani vez VCDS (aspon sa tym nikto nepochvalil ani na zahranicnych forach). Ak to na SIII zmenili a da sa to vypnut, potom je to fajn :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.