luke46 Vloženo 2. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2010 Slyšel jsem že originálních šroubů ŠKODA je asi 10 druhů a kola na těchto šroubech se celkem kradou!! Jaké šrouby a jaké velikosti dát na auto? Hledám některé na FII 1,2 TSI 63kW.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 2. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2010 no že by se zase kradly víc než jiné není pravda........ a každej profi zloděj už ví jaký se používají a má "sadu" adaptérů , takže ti kola šlohne když bude chtít.... napřed to omrkne....připravý ten správný adaptér...a hurá na to.... bohužel..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
samurai Vloženo 2. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2010 Nevím jestli 10 druhů, sám jsem měl vzor číslo 52, tak pokud jdou od jedničky, tak je jich víc než 50. :-) Ale také mě to překvapilo, když jsem ztratil adaptér a jel do servisu, jak jich pár vyzkoušel a jeden z nich to byl. Ale i tak - lepší tohle, než žádný bezpečnostní. A pokud chceš větší jistotu, tak na každém kole je pět šroubů, na autě čtyři kola... mít dvacet různých adaptérů a šroubů už by mohlo zloděje odradit. :-)) Dělá je i víc značek... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acek Vloženo 2. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2010 Už vidím magora jak má na autě dvacet různejch pojišťováků To potom případná výměna defektu bude žádat detektiva na idetifikaci těch správnejch adaptérů ke šroubům. Ale jistota je jistota. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 2. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2010 každý kolo 5 jinejch bezpečáků.... no to je paranoja :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
samurai Vloženo 2. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2010 Neřikám, že to tak mám, ale pokud se někomu nezdá sada bezpečnostních šroubů dost bezpečná, tak to pro něj může být řešení. Jo, hlavně je nevozit s sebou, aby je zloděj nenašel v autě a pokaždé je v pytlíčku nosit s sebou do auta. :-)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acek Vloženo 2. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2010 Jo a tím pytlíčkem utlouct ty který se jen přiblížej k autu na dosah. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
samurai Vloženo 2. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2010 Ještě by se dal na každej adaptér napsat číslo odpovídající číslu šroubu, to by můj nápad udělalo víc user friendly. :-D A ten pytlíček přidělat na klíče od auta, aby ho člověk nezapomněl doma. :-) Ale vážně - koukal jsem, že třeba Bullock dělá bezpečnostní šrouby, sada asi za 1200, ale nemusely být tak profláklé... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luke46 Vloženo 2. Listopad 2010 Autor Sdílet Vloženo 2. Listopad 2010 Zatím tam dám co bude po ruce a časem asi dokoupím něco neobviklejšího....je pravda že si človek dneska nepomůže!! Mít pech tak mu ukradnou cokoli..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 9. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2010 Na Roomstera už tatínek loni na podzim nedostal, tak jsem je přehodil z první Fabky. Trochu spoléhám na to, že případnej zloděj bude mít za to, že tam jsou. A když, tak sou to jenom čtrnáctky no.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 9. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2010 škodovka v rámci úspor již ani na výbyvu eleganci nedává bezpečnostní šrouby....před dvěm,a lety jsem je dostal a nyní prd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 9. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2010 není to o výbavě, nejsou na ničem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 9. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2010 ale dřív v eleganci byly..proto jsem to psal.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 9. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2010 ony byly u všech aut s kolama z lehkých slitin, automaticky. teď se to dokupuje jako příslušenství. na něčem chudáci prodejci aspoň trochu vydělat musíjou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 9. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2010 aha.....na já jim na sadu za cca 550,-Kč prdím..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petrumr Vloženo 9. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2010 taky jsem to dostal,ale zase neušetří cenu za celou sadu,musí to nahradit čtyřma normálníma. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
voltys Vloženo 9. leden 2011 Sdílet Vloženo 9. leden 2011 (editace) Co myslíte jaké si mám koupit bespečnostní šrouby, originál škoda nebo si připlatit a koupit McGard? Auti parkuji v zamčené garáži tak odcizení přes noc nehrozí. http://www.tuning.sk/dokument-mcgard-bezpecnost-disky-bezpecnostne-sroby-skrutky-matice http://www.autodoplnky.cz/aktuality-shop/mcgard-pojistne-srouby-a-matice-a947079 Editováno: 9. leden 2011, autor: voltys Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
galeo Vloženo 9. leden 2011 Sdílet Vloženo 9. leden 2011 Aké vlastne sú rozmery skrutiek pre FII/Roomster ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal9 Vloženo 9. leden 2011 Sdílet Vloženo 9. leden 2011 Tak vás nepotěším. Za 1500 se dá koupit samosvornej ořech na golu a tou povolíte všechny bezpečnostní šrouby . Když to bude profík tak nenosí sebou brašnu s adaptérama nemáte šanci . S bezp. šroubama , tak odradíte jen nějakýho fetáka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Škrabi Vloženo 9. leden 2011 Sdílet Vloženo 9. leden 2011 (editace) Hlavně jesstli si budeš nějaký bez. šrouby kupovat tak si dej pozor na dosedací plochu. Jsou kužel a koule, když dáš špatnou tak se dost často povolí. Prodejci dost často nato kašlou. Editováno: 9. leden 2011, autor: Škrabi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
galeo Vloženo 9. leden 2011 Sdílet Vloženo 9. leden 2011 Tak vás nepotěším. Za 1500 se dá koupit samosvornej ořech na golu a tou povolíte všechny bezpečnostní šrouby . Když to bude profík tak nenosí sebou brašnu s adaptérama nemáte šanci . S bezp. šroubama , tak odradíte jen nějakýho fetáka. Niekedy aj to postačí, lebo "tehlopodkladači" sú všade Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
voltys Vloženo 9. leden 2011 Sdílet Vloženo 9. leden 2011 Aké vlastne sú rozmery skrutiek pre FII/Roomster ? M14x1,50x26mm kulové sedlo Jinak originál škoda dodává 10 variant bespešnostní šroubů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petrumr Vloženo 9. leden 2011 Sdílet Vloženo 9. leden 2011 michale-ten samosvornej ořech bych chtěl vidět,jestli ho prostrčíč do díry v litáku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Pavka Vloženo 9. Květen 2015 Sdílet Vloženo 9. Květen 2015 Si pohrávám s myšlenkou si vyrobit sadu šroubů třeba s pravidelným čtrnáctihranem nebo desetihranem. A k tomu samozdřejmě nechat na laseru vypálit speciální ořech. To by zlodějové čuměli. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kvitek Vloženo 9. Květen 2015 Sdílet Vloženo 9. Květen 2015 a co tak kupovat neznačkový škoda? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.