Listopad 6, 201014 r Pokud dobře vidím,tak je to lišta na kufru,že?? Těch je na netu plná řiť. http://www.tuning-car.cz/skoda-superb-spoiler-milotec-zadni.html
Listopad 6, 201014 r Autor to co si dal link je moc velke,ja chci jen neco fakt decentni ! a ten SUP II to ma podle mych požadavku,tak potrebuju zjistit jestli by to šlo taky na SUP I
Listopad 7, 201014 r Já myslím,že to pasovat na S1 určitě nebude,jelikož S2 má kulatější zakončení kufrových dveří...
Listopad 8, 201014 r Hele podle mne kdyz se trosku dopasuje tk to pujde je hodne uzky takze nebude problem si ho dat jak chces jde spis o sirku no ale to pujde zkratit a bude tam supeer
Listopad 8, 201014 r Já nevím,nedokážu si představit takovou lištu na hranatém kufru S1 Bude tam mít dva rantly,jelikož na úplný kraj kufru to nedá,páč S1 má zaoblený kraj(myšleno při pohledu z hora) a navíc bůh ví,jestli ta lišta nemá nějaké prohnutí... Ale samozřejmě pokud se mu to líbí,tak je to jen jeho věc
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.