Lala Vloženo 9. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2006 Potřebuju vyndat víčko nádrže a nevím přesně jak na něj ven?! Stačí jen vyháknout to perko tam nebo jak? Pokud už to tady někdy je tak se omlouvám nenašel jsem to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luckyluck Vloženo 9. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2006 no, nechápu jestli se ti to zaseklo, nebo jestli ho chceš odmontovat. Jestli se zaseklo, tak takovou story už mám taky za sebou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lala Vloženo 10. Říjen 2006 Autor Sdílet Vloženo 10. Říjen 2006 Ne nezaseklo potřebuju ho vymontovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OloZX6R Vloženo 10. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2006 Takže potřebuješ vymontovat tu krytku, která se vyklápí z kastle a pod ní je uzávěr hrdla nádrže? Pokud jo, stačí povolit jeden šroub u levý strany a pak to jakoby vyklopit, vyndáš tak celou krytku i s držákem a tou gumou kolem hrdla nádrže, pak si to rozebereš venku,,, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lala Vloženo 10. Říjen 2006 Autor Sdílet Vloženo 10. Říjen 2006 Jo přesně si to trefil co chci udělat! Díky za radu!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rcd.net Vloženo 12. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2006 a kdyz jsme u toho vicka nadrze kluci,da se na fabcu misto toho origo namontovat alu vicko nadrze jak dela treba sparco aniz by se muselo nejak zasahovat do karoserie??asi tezko ze jo... jsem nic takoveho na netu nenasel.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jack_lib Vloženo 9. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2007 Při posledním tankování jsem po odklopení krytky nádrže zjistil, že pod víčkem (uzamykatelným - v té prohlubni) je voda. Na funkci to určitě nebude mít vliv, ale trošku se toho obávám. Když ty dvířka dovřu, tak na horní straně neholéhají ke kastli. Zkoušel jsem to mírně nahnout, moc to nešlo. Máte nějaký další nápad? (nová dvířka, pružinka...) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luk Vloženo 10. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2007 Při posledním tankování jsem po odklopení krytky nádrže zjistil, že pod víčkem (uzamykatelným - v té prohlubni) je voda.Na funkci to určitě nebude mít vliv, ale trošku se toho obávám. Když ty dvířka dovřu, tak na horní straně neholéhají ke kastli. Zkoušel jsem to mírně nahnout, moc to nešlo. Máte nějaký další nápad? (nová dvířka, pružinka...) A nemáš náhodou ucpaný ten odtokový kanálek? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jack_lib Vloženo 10. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2007 A nemáš náhodou ucpaný ten odtokový kanálek? Na ten to nevypadá. Když se podívám z boku, nebo přes to přejedu rukou, tak je znát, že je vršek víc otevřený, než spodek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jana Nová Vloženo 2. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2008 Poradíte mi prosím někdo - pod deklíkem je takový umělohmotný čudlík,ten zalezl dovnitř,kouká jen pérko z kovu,a deklík nejde po natankování zaklapnout - dá se to jednoduše opravit ? Díky za radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DayWalker Vloženo 6. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2008 Poradíte mi prosím někdo - pod deklíkem je takový umělohmotný čudlík,ten zalezl dovnitř,kouká jen pérko z kovu,a deklík nejde po natankování zaklapnout - dá se to jednoduše opravit ? Díky za radu. To bych tak potreboval vedet, dneska jsem otrevel viko od nadrze a ted mi nejde zavrit:( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Royce Vloženo 23. Září 2009 Sdílet Vloženo 23. Září 2009 Ahojte, nikde jsem to tu nenašel.. předělávali jste někdo víčko nádrže z holátka na ovládané zevnitř? Je to složité natáhnout bowden? karoserie je stejná co se týče uchycení? nebo jsou tam rozdíly? páčka u řidiče stačí doplnit ta od nádrže? nebo je třeba to celé vyměnit? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 24. Září 2009 Sdílet Vloženo 24. Září 2009 meni sa viecko nadrze, ovladaci mechanizmus pri nadrzi, taha sa bowden a meni sa packa pri vodicovi z jednej na dvojitu. Praca tak na pol hodinku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Royce Vloženo 24. Září 2009 Sdílet Vloženo 24. Září 2009 Kudy se taha ten bowden? podél prahu na levé straně a pak pod zadní sedačkou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 24. Září 2009 Sdílet Vloženo 24. Září 2009 ano vo vodicovom prahu ponad zadne koleso a potom okolo zamku kufra. obide pol auta. nejde krizom. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukys.z Vloženo 9. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2010 To bych tak potreboval vedet, dneska jsem otrevel viko od nadrze a ted mi nejde zavrit:( Taky bych potřeboval tuhle radu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hubo44 Vloženo 10. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2010 Už sa mi stalo viackrat. Treba ten koniec lanka zacvaknuť nazad kde ten čudlik ktory zaisťuje víčko. Ak sa to začne opakovať tak trochu chemoprenu ten sa da potom uvolniť a by to bolo treba demontovať. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
celask-on Vloženo 8. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2010 Zdravím, ať jsem hledal, jak jsem hledal, žádný zde řešený příspěvek mi nepomohl a tak jsem se rozhodl založit nové téma... Parkuji u práce na rušné ulici, avšak plné bezdomovců a ostatních individuí a tak jsem se po 3 týdnech co mám fabii dočkal. Poprvé odemčené víčko nádrže a zmizelo cca 10l benzínu (za bílého dne). Nádrž jsem uzamkl a rozhodl se parkovat jinde. Dnes jsem však musel opět parkovat zde a co se nestalo - víčko nádrže odemčené, sice nechybí ani litr, ale už nejde ani zamknout To snad nějak opravím, ale trápí mě, jak nádrž více zabezpečit, například aby se nedalo dostat už k samotnému víčku, tj. aby se nedal otevřít kryt v karoserii...poradí mi někdo? Děkuji předem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivomb Vloženo 8. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2010 Myslím, že ani zamykací krytka Ti nepomůže, západka je plastová a lze ji lehce ulomit. Navíc pod ní zloděj nečeká zamykací víčko, a když ho tam najde... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
celask-on Vloženo 8. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2010 Spíš to vypadá, že zloděj nic poškodit nechtěl a snažil se být nenápadný..třeba by ho to zastavilo, ale dá se na fabii 02' zamykací víčko (např. na DO) sehnat? Teď jsem taky koukal na samotné šroubovací víčko s vložkou a nevím jak ho rozebrat a tím také opravit a ve škodovce mi za nový dle vin řeknou milión... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wiglegummi Vloženo 9. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2010 vesměs to máš jedno jak bude chtít tak si třeba lehne pod auto a udělá ti díru do nádrže a nezůstane ti nic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 9. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2010 a ty máš otevírání k víčka z místa řidiče nebo normálně z venku?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
celask-on Vloženo 4. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2010 (editace) Promiň, nevšiml jsem si příspěvku. Otevírám normálně z venku - kryt je stále odemčený a šroubovací víčko už nyní také nejde zamykat Editováno: 4. Prosinec 2010, autor: Luďa necituj předchozí příspěvky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 4. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2010 Jediný řešení je koupit víčko s otevíráním z interiéru auta. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
celask-on Vloženo 29. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2010 VYŘEŠENO Než jsem stihl opravit víčko nádrže, nějaký dobrák mi vylomil vložku ve dveřích u řidiče... Teď k víčku...rozebral jsem ho (pokud chce někdo návod - dodám) a podle rad jsem hledal plastový "čudlík" co je na konci vložky a určuje, zda se zasune do ozubného kola (nádrž lze otevřít) nebo ne. Výměna je úplně jednoduchá - tedy pokud víte, jak víčko rozebrat Abych odradil další návštěvníky mé nádrže, přidal jsem další 4 stavítka podle klíče tak, aby tam nebyly jen 4 uprostřed z výroby. Vložka dveří už je doma také složená, už koupit jen plastovou krytku a počkat až v Mostě přestane řádit gang co takhle otevírá fabie I a octavie I. Pokud to někomu pomohlo, budu jen rád Kdyby jste si nevěděli rady, pomůžu nebo popřípadě nafotím. Ještě jsem si vzpomněl, že rozebírání víčka je dobré dělat v teplé vodě - hrozně rádo praská... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.