manduss Vloženo 11. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2010 Ahoj, můžete mi prosím někdo napsat na jaké různé scénáře se mám připravit? Cca ve 100 km/h mámě prasknul na O1 1.8T 110kw rozvodový řemen. Auto chcíplo, tak podřadila a předpokládám, že přes rychlost dobrzdila až na odpočívadlo. Někde na jiném fóru jsem kdysi četl, že jsou i motory, které se nikdy nepotkají. To asi nebude tenhle případ, co? Dá se takhle bez bližších informací odhadnout cena opravy? Jestli teda má ta oprava vůbec význam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FilipV Vloženo 11. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2010 Stalo se mi to samé,kousla se vodní pumpa, jen jsem teda ze stovky nebrzdil motorem, stálo to dva výfukové ventily na druhém válci, cca 1800,- za jeden, těsnění pod hlavu 1000,- a rozvody. Oprava má určitě význam, minimálně má význam sundat hlavu a kouknout co se potkalo, většinou jeden válec jen je otázka ale co natropilo to brždění motorem ... Na aukru někdo nedávno prodával hlavu na agu za 2000,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
manduss Vloženo 15. Listopad 2010 Autor Sdílet Vloženo 15. Listopad 2010 Tak u nás je to průser. Prej je ohnutý všechno. Za opravu po nás v servisu chtějí 40.000. Za tuhle cenu to asi nemá cenu opravovat, co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FilipV Vloženo 15. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2010 (editace) Tak že by bylo ohnutý všechno o tom by se dalo s úspěchem pochybovat, budou na jednom válci ohnutý určitě, na druhým možná a na dalších nebudou, navíc budou ohnutý jen sací nebo výfukový, navíc sací nebude ohnutej ten vrchní, pač tam píst nedostane. A jestli jsou jen ohnutý a není rozmlácený píst tak to jde v pohodě opravit... Kdopak to chtěl opravovat za 40 litru, někdo tady v Jičíně??? To to už mají rozebrané, že vědí že se potkalo všechno? Editováno: 15. Listopad 2010, autor: FilipV Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdeny1.8T Vloženo 15. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2010 (editace) Mimochodem rozvody se na 1.8T ofic. mění až ve 180 tis.? Mám najeto cca 167tis., předchozí majitel rozvody údajně měnil ve 120tis., ale nevím, jestli tomu mám věřit. Vizuální kontrolou toho asi moc nepoznám, co? Editováno: 15. Listopad 2010, autor: Zdeny1.8T Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Albert Vloženo 16. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2010 Vyměnit rozvody. Já měnil ve 140 a bylo to za 5 minut 12. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
manduss Vloženo 17. Listopad 2010 Autor Sdílet Vloženo 17. Listopad 2010 JJ, v Jičíně. Rozebraný to mají. Dneska jedeme pro jinej motor, opravu jsme zavrhli. Ale zajímalo by mě, jak na tom ten motor doopravdy je. Pak jsem nad tím přemýšlel a taky my vyšlo jako blbost, že by bylo pomlácený úplně všechno. Pravděpodobně tady bude brzo na prodej... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gustaff Vloženo 11. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2010 Neviem, ale ja by som ten stary motor v tom servise po vymene urcite nenechal, pekne vsetky vymontovane diely naspat a bud si ho do srotu odnesiem sam alebo predam, ved v tom motore bude este nieco pouzitelne... jedine ze by ho oni odkupili za nejaku zaujimavu cenu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David1.8 Vloženo 29. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2013 Kupoval jsem tento motor od znameho najeto 180t prasklý rozvodák udělano 18tisic oprava 9 ventilu ohnuto vše uděláno zbroušeno tesneni rotvody atd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.