Host aka Vloženo 10. Červen 2006 Sdílet Vloženo 10. Červen 2006 Kdo o těchto věcech rozhoduje? Už mě to fakt začíná s*át pánové! Pak ale nese*te s tím, že někdo pořád zakládá nová vlákna! Na tomto fóru už to fakt začíná být jako v Jedličkárně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colins Vloženo 10. Červen 2006 Sdílet Vloženo 10. Červen 2006 neskor = neskôr = pozdeji neskor, neskorej - narecove slovo neskôr - spisovne slovo pozdeji - ved vies... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host aka Vloženo 10. Červen 2006 Sdílet Vloženo 10. Červen 2006 neskor = neskôr = pozdejineskor, neskorej - narecove slovo neskôr - spisovne slovo pozdeji - ved vies... Jo, děkuji, že jsi pochopil smysl mého příspěvku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colins Vloženo 10. Červen 2006 Sdílet Vloženo 10. Červen 2006 este jedna vec. malo by byt jasne napisane, v ktorej diskusii, je kto zodpovedny moderator. aby si sa vedel na neho obracat s poziadavkami, problemami... edit : uz je to opravene. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 11. Červen 2006 Sdílet Vloženo 11. Červen 2006 o jaka temata jde a v jake sekci edit: byl to ode mne lama dotaz, ted jiz chapu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 12. Červen 2006 Sdílet Vloženo 12. Červen 2006 já vubec nechápu ocogo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 12. Červen 2006 Sdílet Vloženo 12. Červen 2006 já vubec nechápu ocogo o bazar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 12. Červen 2006 Sdílet Vloženo 12. Červen 2006 no z tohodle prispevku opravdu tezko pochopit o co jde pokud o bazar tak to dam do bazaru ne? jinak moderator bazaru je bemo, jak se mozno docist v admin sekci, kterou ovsem skoro nikdo necte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bemo Vloženo 12. Červen 2006 Sdílet Vloženo 12. Červen 2006 (editace) Kdo o těchto věcech rozhoduje? Už mě to fakt začíná s*át pánové! Pak ale nese*te s tím, že někdo pořád zakládá nová vlákna! Na tomto fóru už to fakt začíná být jako v Jedličkárně. Nechapem ,co ta na tom serie.Davam to k inzeratom,v ktorych inzerujuci uspesne kupi alebo preda.Nelockujem ani nemazem aktivne a fungujuce inzeraty. PS:Davam to tam z dovodu,aby mal podavajuci inzeratu moznost vyjadrit sa predtym nez sa to zmaze. Editováno: 12. Červen 2006, autor: Bemo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gil Vloženo 12. Červen 2006 Sdílet Vloženo 12. Červen 2006 Kdo o těchto věcech rozhoduje? Už mě to fakt začíná s*át pánové! Pak ale nese*te s tím, že někdo pořád zakládá nová vlákna! Na tomto fóru už to fakt začíná být jako v Jedličkárně. Nechapem ,co ta na tom serie.Davam to k inzeratom,v ktorych inzerujuci uspesne kupi alebo preda.Nelockujem ani nemazem aktivne a fungujuce inzeraty. PS:Davam to tam z dovodu,aby mal podavajuci inzeratu moznost vyjadrit sa. Já bych řekl, že je to tak v pohodě a naopak to prispívá věci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 12. Červen 2006 Sdílet Vloženo 12. Červen 2006 Lock a delete v bazári je logický a pochopiteľný. Ale naozaj by moderátori, admini a megaadmini mali mať trocha súdnosti a iné rubriky by mohli nechať na pokoji. To, čo sa môže písať a čo nie, sme tu už pred pár rokmi mali - volalo sa to cenzúra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 13. Červen 2006 Sdílet Vloženo 13. Červen 2006 a kdo zas hernajs kde co smazal?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 13. Červen 2006 Sdílet Vloženo 13. Červen 2006 furt nechápu o co tu jde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gil Vloženo 13. Červen 2006 Sdílet Vloženo 13. Červen 2006 O bazar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 13. Červen 2006 Sdílet Vloženo 13. Červen 2006 a co se vněm stalo?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bemo Vloženo 13. Červen 2006 Sdílet Vloženo 13. Červen 2006 a co se vněm stalo?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gil Vloženo 13. Červen 2006 Sdílet Vloženo 13. Červen 2006 a co se vněm stalo?? Jestli to dobře chápu, tak se nelíbí, že Bemo v bazaru zamyká a později smázne inzeráty, které už jsou prodané nebo koupené (což schvaluji) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 13. Červen 2006 Sdílet Vloženo 13. Červen 2006 a co se vněm stalo?? Jestli to dobře chápu, tak se nelíbí, že Bemo v bazaru zamyká a později smázne inzeráty, které už jsou prodané nebo koupené (což schvaluji) a proč ne??když je to prodaný tak vo co de?? právě nějak nechápu proč se aka vsteká Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 13. Červen 2006 Sdílet Vloženo 13. Červen 2006 Gil: Inzeráty sú OK - veď načo by tu aj bol už neaktuálny inzerát? Ja som mal na mysli iné diskusie, kedy admin z akéhosi nie len mne neznámeho dôvodu usúdi, že diskusia je OT a zmaže zopár príspevkov... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gil Vloženo 13. Červen 2006 Sdílet Vloženo 13. Červen 2006 Gil: Inzeráty sú OK - veď načo by tu aj bol už neaktuálny inzerát? Ja som mal na mysli iné diskusie, kedy admin z akéhosi nie len mne neznámeho dôvodu usúdi, že diskusia je OT a zmaže zopár príspevkov... V pořádku, já reagoval na aku, protože mě z názvu vlákna připadalo, že mluví o změnách v bazaru, ale třeba se pletu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 14. Červen 2006 Sdílet Vloženo 14. Červen 2006 jenze mi nejsme telepati, takze kdyz zakladam tema kde chci neco kritizovat tak napisu presne co se mi nelibi, v jake sekci a pripadne odkaz a muzeme se bavit jinak nikdy jsem svevolne nic nesmazal vzdynejdriv upozornim to same jsem rikal i martinoslavovi a budu to i nadale tedy zduraznovat jinym adminum jinak kde bez okolku mazu nebo zamykam jsou dablovana temata z nichz jine je jeste na prave aktualni strance, prispevky v bazaru kde nekdo predmet prodam ale nenapise co atd atd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bemo Vloženo 14. Červen 2006 Sdílet Vloženo 14. Červen 2006 Hlavne by nebolo odveci,keby sa tu AKA vyjadril k comu myslel svoj prispevok.Takto su to iba dohady a vznikaju zbytocne hadky.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.