Publikováno Červen 10, 200619 r Kdo o těchto věcech rozhoduje? Už mě to fakt začíná s*át pánové! Pak ale nese*te s tím, že někdo pořád zakládá nová vlákna! Na tomto fóru už to fakt začíná být jako v Jedličkárně.
Červen 10, 200619 r neskor = neskôr = pozdeji neskor, neskorej - narecove slovo neskôr - spisovne slovo pozdeji - ved vies...
Červen 10, 200619 r neskor = neskôr = pozdejineskor, neskorej - narecove slovo neskôr - spisovne slovo pozdeji - ved vies... Jo, děkuji, že jsi pochopil smysl mého příspěvku.
Červen 10, 200619 r este jedna vec. malo by byt jasne napisane, v ktorej diskusii, je kto zodpovedny moderator. aby si sa vedel na neho obracat s poziadavkami, problemami... edit : uz je to opravene.
Červen 12, 200619 r no z tohodle prispevku opravdu tezko pochopit o co jde pokud o bazar tak to dam do bazaru ne? jinak moderator bazaru je bemo, jak se mozno docist v admin sekci, kterou ovsem skoro nikdo necte
Červen 12, 200619 r Kdo o těchto věcech rozhoduje? Už mě to fakt začíná s*át pánové! Pak ale nese*te s tím, že někdo pořád zakládá nová vlákna! Na tomto fóru už to fakt začíná být jako v Jedličkárně. Nechapem ,co ta na tom serie.Davam to k inzeratom,v ktorych inzerujuci uspesne kupi alebo preda.Nelockujem ani nemazem aktivne a fungujuce inzeraty. PS:Davam to tam z dovodu,aby mal podavajuci inzeratu moznost vyjadrit sa predtym nez sa to zmaze. Upraveno Červen 12, 200619 r od Bemo
Červen 12, 200619 r Kdo o těchto věcech rozhoduje? Už mě to fakt začíná s*át pánové! Pak ale nese*te s tím, že někdo pořád zakládá nová vlákna! Na tomto fóru už to fakt začíná být jako v Jedličkárně. Nechapem ,co ta na tom serie.Davam to k inzeratom,v ktorych inzerujuci uspesne kupi alebo preda.Nelockujem ani nemazem aktivne a fungujuce inzeraty. PS:Davam to tam z dovodu,aby mal podavajuci inzeratu moznost vyjadrit sa. Já bych řekl, že je to tak v pohodě a naopak to prispívá věci
Červen 12, 200619 r Lock a delete v bazári je logický a pochopiteľný. Ale naozaj by moderátori, admini a megaadmini mali mať trocha súdnosti a iné rubriky by mohli nechať na pokoji. To, čo sa môže písať a čo nie, sme tu už pred pár rokmi mali - volalo sa to cenzúra
Červen 13, 200619 r a co se vněm stalo?? Jestli to dobře chápu, tak se nelíbí, že Bemo v bazaru zamyká a později smázne inzeráty, které už jsou prodané nebo koupené (což schvaluji)
Červen 13, 200619 r a co se vněm stalo?? Jestli to dobře chápu, tak se nelíbí, že Bemo v bazaru zamyká a později smázne inzeráty, které už jsou prodané nebo koupené (což schvaluji) a proč ne??když je to prodaný tak vo co de?? právě nějak nechápu proč se aka vsteká
Červen 13, 200619 r Gil: Inzeráty sú OK - veď načo by tu aj bol už neaktuálny inzerát? Ja som mal na mysli iné diskusie, kedy admin z akéhosi nie len mne neznámeho dôvodu usúdi, že diskusia je OT a zmaže zopár príspevkov...
Červen 13, 200619 r Gil: Inzeráty sú OK - veď načo by tu aj bol už neaktuálny inzerát? Ja som mal na mysli iné diskusie, kedy admin z akéhosi nie len mne neznámeho dôvodu usúdi, že diskusia je OT a zmaže zopár príspevkov... V pořádku, já reagoval na aku, protože mě z názvu vlákna připadalo, že mluví o změnách v bazaru, ale třeba se pletu
Červen 14, 200619 r jenze mi nejsme telepati, takze kdyz zakladam tema kde chci neco kritizovat tak napisu presne co se mi nelibi, v jake sekci a pripadne odkaz a muzeme se bavit jinak nikdy jsem svevolne nic nesmazal vzdynejdriv upozornim to same jsem rikal i martinoslavovi a budu to i nadale tedy zduraznovat jinym adminum jinak kde bez okolku mazu nebo zamykam jsou dablovana temata z nichz jine je jeste na prave aktualni strance, prispevky v bazaru kde nekdo predmet prodam ale nenapise co atd atd
Červen 14, 200619 r Hlavne by nebolo odveci,keby sa tu AKA vyjadril k comu myslel svoj prispevok.Takto su to iba dohady a vznikaju zbytocne hadky..
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.