tomina Vloženo 10. Červen 2006 Sdílet Vloženo 10. Červen 2006 Možná trošku blbej dotaz, ale potřebuju u Oct I rozebrat pravou vypln dveri. nevim jak rozebrat madlo dveri, melo by se "rozpulit" a pod nim sou sroubky, jesi se nepletu. nevim jak se co nejsetrnejs dostat k sroubkum :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina Vloženo 14. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 14. Červen 2006 No taaak, prece je tady spousta lidi co to uz mockrat rozebirala.... bojim se to vypacit sroubovakem a nenapada me nic jinyho :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 14. Červen 2006 Sdílet Vloženo 14. Červen 2006 na konci madla dole mezi ni a tapec(latka) vraž šroubovak, zapačíš a povolí to (oddělelí se ta pulka).. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wendy Vloženo 15. Červen 2006 Sdílet Vloženo 15. Červen 2006 Jo, musíš někdy použít větší sílu. Mě v jednom případě se to madlo poškodilo. Prostě drželo fakt fest. Ve Škodovce jsem ho koupil za stovku.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina Vloženo 16. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 16. Červen 2006 Diky moc to sem potrboval..rval sem ten sroubovak mezi ty dva plastovy dily... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jenik3 Vloženo 10. Květen 2008 Sdílet Vloženo 10. Květen 2008 Ahoj, badal jsem nad tim, jak nenasilne sundat vypln dveri. Vse zacina u drzadla dveri a dvou sroubu(31), ktere jsou ukryte v tom drzadle. Na nenasilnou metodu na sundani dilu c.33 jsem nenarazil. Sice se mi povedlo kryt sundat, ale ten plast dost zazil....a nemyslim si, ze to vhodny postup. Je na to nejaky udelatko nebo vychytavka? Ma nekdo zkusenost? diky H. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavinek Vloženo 10. Květen 2008 Sdílet Vloženo 10. Květen 2008 (editace) Já to sundaval šroubovákem... Editováno: 11. Květen 2008, autor: Octavinek odmaz citace a fotky 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jenik3 Vloženo 11. Květen 2008 Sdílet Vloženo 11. Květen 2008 Já to sundaval šroubovákem... A to stacilo, respektive povedlo se bez vetsi ujmy na plastu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavinek Vloženo 11. Květen 2008 Sdílet Vloženo 11. Květen 2008 A to stacilo, respektive povedlo se bez vetsi ujmy na plastu? Jooo v poho, zastrčil jsem ho tam a povolil i vršek... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dmvnitra Vloženo 11. Květen 2008 Sdílet Vloženo 11. Květen 2008 este nerozoberane plastove diely vzdy idu ztuha, ale na 2x to ide ako po masle... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dandiel Vloženo 11. Květen 2008 Sdílet Vloženo 11. Květen 2008 Jo je to fuska,ja kdyz to zdělával,tak sem si ho taky trosku poskodil,je to nutne vrazit mezi ty dva díly,ne pod ted díl a rvat to i s tim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danone Vloženo 17. Květen 2008 Sdílet Vloženo 17. Květen 2008 este nerozoberane plastove diely vzdy idu ztuha, ale na 2x to ide ako po masle... A na treti krat to tam uz ani nedrzi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.