Publikováno Listopad 25, 201014 r Ahojte všetci, potrebujem poradit... Mam Octaviu 1.6 rv:99 no a vkufri mi počas jazdy stale niečo hrkoce a neda sa to vydržat, už som skušal stým asi všetko...či už som všetko v kufri povyberal , to plato pod oknom som premazal, riadne upevnil ale nič...prosim poradte... Ak to tiež niekomu robí tak nech napíše...
Listopad 25, 201014 r pokud to nejsou plasty v kufru (na zadní repro nebo na dveřích, tak to může být uvolněná rezerva pod kobercem. ale je tam toho fakt hodně, takže hodně štěstí při hledání
Listopad 25, 201014 r Zdarec, posaď nekoho do kufru, hrkajte po dědině a ať hledá kde sa co třepe. :-)
Listopad 25, 201014 r Zámek 5tých dveří, bo uvolněný výfuk. Zámek dveří seřídit a promazat,o víkendu se na to chystám. Upraveno Listopad 25, 201014 r od bolek
Leden 20, 201114 r Mám kombajna a dělalo mi o to samé, pod veškeré otevírající se boční díly jsem dal molitanovou nalepovací pásku a zámek pátých dveří jsem přitáhnul tzn., že dveře jdou teď trošku více na sílu zavřít ,, ale pazvuky jsou tu a tam.... zmizely :-))))
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.