repkin Vloženo 28. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2010 na dvoře dědy od mojí přítelkyně stojí dílyz rozřezané Škody Octavia Combi, jedná se o dveře, nárazníky, hauptna, kufr, střecha, volant, nápravy, převodovka a části rámu. Chci se jen nezávazně zeptat, zda by o tyto díly měl někdo zájem a případně za kolik se tyto díly prodávají? Zítra zkusím nafotit a dodat foto. Málem mě kleplo, když mi děda řekl, že to bylo pojízdné, ale že to pak rozřezali. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Schlumpf Vloženo 30. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2010 mel bych zajem o predni blatniky jestli by byli... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
repkin Vloženo 2. Prosinec 2010 Autor Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2010 (editace) Jak opadne ten bílej hnus, tak nafotim co tam všecko je, něco je nejspíš i z jinejch aut, děda to má prej na traktor, ale už to tam prej leží deset let a nic, nafotim a pak komu se co bude hodit, tak zkusíme ukecat dědu, nechce se těch krámů zbavit dobrovolně, tak to zkusíme takhle kdyby nebyla na kousky, dal bych jí i dohromady, ale takhle Editováno: 2. Prosinec 2010, autor: repkin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Schlumpf Vloženo 3. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2010 ok, kdyztak se ozvi na email jan.mika@gmx.de Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vooj-tae Vloženo 20. Květen 2012 Sdílet Vloženo 20. Květen 2012 Ahoj, hodím to sem do tématu, jelikož bych asi začínal zbytečně nové téma stejného názvu Nemám sice komplet oktávku, ale dnes na chatě jsem při úklidu sklepa narazil alespoň na pár dílů z ní (v 60. letech s ní jezdil děda). Nafotil jsem to, řekl jsem si, že za to někdo kdo má tohohle krásného veterána bude vděčný. Dva zadní fungl nové světlomety, jsou jen zaprášené K tomu jsem našel toto, což už asi nebude funkční, ale je to originál a může vám to možná posloužit jako stylový doplněk k vozu, co já vím pak je tam v té bedně i toto, nevím co to konkrétně je a je také možné, že je to k trabantu, který také děda později měl a dneska jsem našel i pár dílů na něj. Nebo taky něco úplně jiného... A na závěr v docela slušném stavu i cedulky Octavia a Combi: Tak doufám, že to někomu udělá radost Vojta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.