barnak Vloženo 8. Prosinec 2010 Autor Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2010 momentalne auto od pondelka v servise cakam az mi zavolaju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miggy Vloženo 20. Únor 2013 Sdílet Vloženo 20. Únor 2013 Taktiež mi mechovka vlhne (lepšie povedané "mokrie") tak, ako Tebe barnak. Teraz v zime, keď počas dňa sneh rozmrzne a v noci následne zamrzne, mám problém otvoriť dvere. V lete sa mi bežne stáva, že mechovka je úplne mokrá. Do vnútra auta mi zatiaľ (a chvalabohu netečie), ale aj tak nemám z toho radosť. Bežne sa mi stáva, že keď po daždi otvorím dvere, tak dole na prahu mám mláčku vody. Budem to musieť aj ja natrieť nejakým Sheronom Rain Off, alebo Lídl silikónom. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LujdziL Vloženo 20. Únor 2013 Sdílet Vloženo 20. Únor 2013 Ahojte ja to striekam klasickým Plakom na palubovku. Každý sprej na prístrojovku obsahuje silikón a bude to aj pekne voňať A zatiaľ žiaden problém Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
psurn Vloženo 20. Únor 2013 Sdílet Vloženo 20. Únor 2013 Používám silikonový olej ve spreji a taky dveře nepřimrzají. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.Honza. Vloženo 21. Únor 2013 Sdílet Vloženo 21. Únor 2013 REGUM ochranný a konzervační prostředek k ošetření pryžových výrobků je určen pro výrobky vystavené slunci, mrazu a vlhkosti. Cena kolem 60 Kč. zabraňuje oxidaci a stárnutí pryže prodlužuje životnost pryžových výrobků obnovuje elastičnost, pružnost a soudržnost A co je zajímavé, odřený plast v zavazadlovém prostoru lehce přejedu hadrou, kterou otírám přebytek přípravku a rýhy zmizí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.