Publikováno Listopad 30, 201014 r U Oct II 2.0 FSi mi odešla zapalovací cívka. Vyměnil jsem ji, ale oranžová kontrolka katalyzátoru stále svítí. Znamená to, že odešel katalyzátor, nebo, že je nutné odblokovat závadu v počítači?
Listopad 30, 201014 r U Oct II 2.0 FSi mi odešla zapalovací cívka. Vyměnil jsem ji, ale oranžová kontrolka katalyzátoru stále svítí. Znamená to, že odešel katalyzátor, nebo, že je nutné odblokovat závadu v počítači? A koľko má to auto rokov prípadne km? Zvykneš umývať motor tlakovou vodou? Parkuješ cez noc vonku, alebo garážuješ?
Prosinec 1, 201014 r Autor A koľko má to auto rokov prípadne km? Zvykneš umývať motor tlakovou vodou? Parkuješ cez noc vonku, alebo garážuješ? Mám ji 5 let a teď jsem měnil třetí, je tam ještě jedna originální a tak jsem jednu koupil do zásoby. Najeto mám 55 tis.km. Garážovaná. Motor jsem ještě nemyl. Vloni se mi to stalo, když jsme jeli na dovolenou ve 3 hodiny ráno v sobotu u Svitav. Manželka v servisní knížce našla telefon na servis v Kuřimi, kde mají v sobotu od 8 otevřeno. Tak jsme tam dojeli a čekali jsme na otevření servisu do osmi. Ale v osm se nic nedělo, tak jsme znova koukli do té servisní knížky a zjistili jsme, že se manželka překoukla a od osmi hodin mají otevřeno ne v Kuřimi, ale v Kunštátu. Tak jsme to dojeli do Brna a tam to vyměnili za 5 min za 1800,- a jeli jsme dál. Je ale pravda že tenkrát ta kontrolka jen blikala, ale asi v tom servisu to smazali
Prosinec 4, 201014 r Fú ha! Tak čakal som presný opak, negarážované auto, časté umývanie motora a tak 150.000 km. Ja som zatiaľ nemenil žiadnu cievku ale inak to mám veľmi podobné. Auto mám 5 rokov, garážované a najazdených 50.000 km. Tie cievky zvyknú robiť problémy, keď sa do nich dostane vlhkosť. Máš garáž vykurovanú? Ja nie.
Prosinec 7, 201014 r Autor Fú ha! Tak čakal som presný opak, negarážované auto, časté umývanie motora a tak 150.000 km. Ja som zatiaľ nemenil žiadnu cievku ale inak to mám veľmi podobné. Auto mám 5 rokov, garážované a najazdených 50.000 km. Tie cievky zvyknú robiť problémy, keď sa do nich dostane vlhkosť. Máš garáž vykurovanú? Ja nie. Ne nemám vytápěnou garáž, ale jezdíme s ní jen občas, protože na jezdění mám po městě feldu. Auta když jezdí pořád, tak nezlobí. Na Oct jsem měl již řadu závad, výměnu kompresoru klimatizace, páčky na tempomat, baterii, a ty zapalovací cívky Upraveno Prosinec 7, 201014 r od mesany
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.