tosy Vloženo 3. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2010 Mate někdo 215/45 vpredu a 225/45 vzadu? Jaky to je? :-) Je to v pohode? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
last.train Vloženo 4. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2010 K čemu jsou u předokolky širší zadní pneu ? Sice ten rozdíl v šířce jak píšeš není tak velký, ale jediné čím by se pomocí toho dalo dosáhnout dle mě je, že auto bude za sucha víc nedotáčivé a naopak pokud trefíš za deště kaluž tak přetáčivé. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tosy Vloženo 4. Prosinec 2010 Autor Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2010 Kdybych kupoval 4 gumy, tak to samozrejme neresim a koupim stejny. Chci prejit na 215, ale mam jeste 2ks krasny 225, tak je chci dolitat, tak jsem myslel, ze bych to na sezonu zakombinoval Ani mi nejde o sirku, ale spis o to, ze ty predky na 215 budou mit o neco mensii obvod kola nez zadky 225. Jestli to nekdo ma a jestli je to nejak znat na jizdnich vlastnostech Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 4. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2010 Je to ZAKAZANE. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tosy Vloženo 5. Prosinec 2010 Autor Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2010 To jsou mi rady:) x let jezdim na 17tkach, ktery nemam v TP a to mi taky prijde, ze zrovna neni povoleny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 5. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2010 (editace) Asi ti nikdo neporadi lebo nikdo nema TAKU debilnu kombinaciu kolies 215/45 vpredu a 225/45 vzadu+ nezapisane 17 v TP. vela stastnych kilometrov ale len po prvu dopravnu nehodu. Potom ti to Poistovna+policia zrata a vysvetli. Editováno: 5. Prosinec 2010, autor: PROCHY603 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Škrabi Vloženo 5. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2010 A může se rozsvítit ABS. 215 a 225 mají jiný obvod kola !!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Walda RS Vloženo 12. leden 2011 Sdílet Vloženo 12. leden 2011 215/45 předek 235/40 zadek a vpoho, ale jen proto že byli za hubičku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.