jirka.mx Vloženo 7. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2010 Prosím o radu, v tomto se moc nevyznám. Přítelkyně vlastní Fabii sedan SDI 1,9, chceme jezdit na lyže tak čtyři osoby a řešíme kam nacpat lyže.může někdo poradit,jaké nosiče sou nejlepší, jaké uchycení atd..a v jaké cenové relaci se dají sehnat.Předem díky za odpovědi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 7. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2010 (editace) Střešní nosič se na sedanu uchycuje stejně jako na hatchbacku, to jest do takových žlábku v lištách střechy ( černá lišta), žlábky jsou zakryty plastovými krytkami, dají se šroubováčkem vyloupnout. (stačí kouknout do návodu k autu). Ohledně nosiče radím, se vyhnout nějakému nosiči z Tesca, Lidlu a podobně. Koukat spíše po značkách jako Thule nebo Neumann. Editováno: 7. Prosinec 2010, autor: Lancelot Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NiceOne Vloženo 8. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2010 Z vlastni zkusenosti ti muzu doporucit zakladni nosic od Hakra. Cenove je podstatne levnejsi nez zahranicni vyrobky a kvalita bez problemu. http://www.autoka.cz/nabidka.php?detail=3 Mam ho uz 5 let, jezdim na hory a zadny problem. K tomu si dokup drzak na lyze, ale bacha, pokud pisou ze je na 4 pary, tak se tam vlezou jen 3 a to bez hulek, vyrobci si asi mysli, ze lyze jsou stejne siroke jako pred 15 lety. Takze si kup rovnou nosic pro 6 paru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 8. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2010 (editace) Jo na Hakra jsem zapomněl a přitom sám ho mám a je v pohodě Editováno: 8. Prosinec 2010, autor: Lancelot Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarys Vloženo 8. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2010 Také jsem koupil Hakr, je přímo do úchytů co jsou na střeše a maximální spokojenost!! Doporučuji... rychlá pohodlná montáž, cena super.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka.mx Vloženo 10. Prosinec 2010 Autor Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2010 Díky moc za rady i odpovědi. Mám ještě takový skromný dotaz. A to je v balení celá sada 4patky a dvě tyče nebo je to jen půlka? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 10. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2010 Tak logicky to bude celá sada, na co by ti byla jen půlka? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
darda Vloženo 18. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2010 taky doporučím HAKR, mám ho na sedanu a v poho, nosnost výborná, vozil jsem na tom sádrokarton , a s těma držákama na lyže je to tak, mám držák na 6 párů a vlezou se tam čtyři bez tyček Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bricktop Vloženo 17. Duben 2013 Sdílet Vloženo 17. Duben 2013 Ahoj, taky řeším koupi střešního nosiče, je lepší koupit typ s uchycením do připravených montážních bodů nebo typ s uchycením u dveří? Není u nodelu s uchycením do montážních bodů problém s mnohonásobnou opakovanou montáží, resp. demontáží? Nemůže to způsobit např. zatékání do auta střechou? Ještě poslední dotaz, zda se vyplatí připlatit si za hliníkové provedení. Díky za info. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca Vloženo 20. Duben 2013 Sdílet Vloženo 20. Duben 2013 1.určitě bych bral origo uchycení 2.zatýkat určitě nebude,neni kam 3.záleží na tvojí peněžence Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karel z HK Vloženo 21. Duben 2013 Sdílet Vloženo 21. Duben 2013 Čau pánové! Tak jsem dnes koupil v OBI střešní nosič HAKR pod lem za 169Kč!!! byl asi jednou použitej. Sice jeden už mám dva roky z Aukra za 800 ale nekupte to když je to tak levný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.