pospi 79 Vloženo 26. Únor 2009 Sdílet Vloženo 26. Únor 2009 Ahojte, chtěl bych namontovat rs O1 nárazník na O1 z r.2000 mám možnost sehnat ho v černé barvě a jelikoš černou mám , tak se chci zeptat jestli ty barvy souhlasí nebo na rs stříkají jinou než ostatní OC. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 26. Únor 2009 Sdílet Vloženo 26. Únor 2009 stejný jen novej lak bude samože více svítit jak ten puvodní z 2000 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
burek Vloženo 27. Únor 2009 Sdílet Vloženo 27. Únor 2009 cerna je jenom jedna kod barvy je 9910 tak si to obslapni. je to ta perletova ne? aspon tak me to bylo ve skodovce receno....cerna se dela pouze jedna a to je unich s oznacemi cerna s efektem perlete a v TP je cerna metal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
freelanders Vloženo 11. Duben 2009 Sdílet Vloženo 11. Duben 2009 mam par dotazu ohledne prestavby , nasel sem si ten fotonavod coje tady na foru ale porad sem nejak nepochopil jak predelat tu svorkovnici s 6 na 8 pinu to koupim face svorkovnici nekde ve skoda schopu ale kde vemu ty dva kabeli kdyz predface na 6pinu... dalsi otazka jak dlouho vam trvalo prestavet prdface na rs vzhled -- myslim je montaz naraznku a svetel (vsechny dily by byluz doma ) jestli si na to mam vzit dovolenou a nebo to stihnu udelat pres vykend diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alik.195 Vloženo 11. Duben 2009 Sdílet Vloženo 11. Duben 2009 Mě to trvalo asi 5 hodin, protože jsem neměl vypichovák a bez něho je to složitější. Nechal jsem starou vystuhu, jen jsem ji trošku kladivem poladil. Zapojení je jednoduché: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ignác Vloženo 4. Květen 2009 Sdílet Vloženo 4. Květen 2009 Místo vypichováku jsem použil část kancelářské sponky. Pěkně se to zacvakne do pinu a může se vytáhnout ven. Za 10 minut to je hotovo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavinek Vloženo 4. Květen 2009 Sdílet Vloženo 4. Květen 2009 Taky možnost! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
swe Vloženo 11. Květen 2009 Sdílet Vloženo 11. Květen 2009 Tady jsou proměny mé Octávky, myslím, že se mi zatím docela daří :-) Jen nemám dořešené sání. Píšete tady , že jste si změny po odstranění části sání mezi chladičovou stěnou a výstupem z airboxu, nevšimli. Já jsem si tedy změny všiml (AGR), motor v tahu více duní, při padání otáček např. řazení, mi zvukem připomíná tříválec. Prostě se zvýšila hlučnost sání. Facelift má sání vyvedené vnitřním plechovým podběhem do prostoru mezi plastovým a plechovým podběhem, ale to bych musel dělat díru do plechu a shánět faceliftový airbox + vývod. To mi zatím přijde docela krkolomné řešení, tak uvidím, jak na to nakonec vyřeším. Rozhodně se mi ten zvuk nelíbí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FilipV Vloženo 11. Květen 2009 Sdílet Vloženo 11. Květen 2009 Já tam to sání nechal, vzal sem horkovzdušnou pistoli, řádně nahřál a to světlo tam do toho vmáčknul, trochu si s tím pohrál, pomodeloval a jezdím s tím už skoro tři roky a bez problémů. Jen při výměně žárovky to světlo musím vyndat ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ignác Vloženo 11. Květen 2009 Sdílet Vloženo 11. Květen 2009 Já jsem se rozhodl to sání ponechat, takže jsem ho nahříval horkovzdušnou pistolí a kladívkem tvaroval. Vypadá to sice hrozně, ale aspoň jde do sání studený vzduch a odstranit ho můžu vždycky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Václav Š. Vloženo 7. Červen 2009 Sdílet Vloženo 7. Červen 2009 Nechtěl jsem zakládat nové vlákno, tak se ptám tady. Proč se do nárazníku faceliftované Octavie dělaly dvě různé mřížky? Na čem to záleželo? Už dlouho mi to vrtá hlavou. Dík. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavinek Vloženo 7. Červen 2009 Sdílet Vloženo 7. Červen 2009 (editace) Taky jsem to nechápal, mohly udělat jednu a hotovo! Záleží na motorizaci, když je silnější motor má méně žeber, říkám to dobře....??? Bylo to už u předface! Fabia to má to samé! Editováno: 7. Červen 2009, autor: Octavinek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Václav Š. Vloženo 7. Červen 2009 Sdílet Vloženo 7. Červen 2009 No s tím motorem to zní logicky. Moc děkuju za objasnění i obrázky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olisoft Vloženo 8. Červen 2009 Sdílet Vloženo 8. Červen 2009 Je to koli 1.8T. Ta ma IC za jednou tou mriezkou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina Vloženo 8. Červen 2009 Sdílet Vloženo 8. Červen 2009 Presne tak, 1,9TDi a 1,8T maji za pravou mrizkou IC, proto je prava vic "derava". Leva je vzdy zaslepena. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Václav Š. Vloženo 8. Červen 2009 Sdílet Vloženo 8. Červen 2009 Co je IC? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olisoft Vloženo 8. Červen 2009 Sdílet Vloženo 8. Červen 2009 IC=intercooler, alias medzichladic stlaceneho vzduchu medzi turbom a motorom Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Václav Š. Vloženo 8. Červen 2009 Sdílet Vloženo 8. Červen 2009 To mi nic neříká Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majino Vloženo 25. Červen 2009 Sdílet Vloženo 25. Červen 2009 (editace) tak teda pochválim sa aj ja svojim narazníkom, nie je to moja práca, už som to také kúpil ale efekt 100% Editováno: 25. Červen 2009, autor: Majino Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paul_tdi Vloženo 26. Červen 2009 Sdílet Vloženo 26. Červen 2009 čau,dobra barva,co to je zač,takovou neznam......dík.jinak rs předek je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavinek Vloženo 26. Červen 2009 Sdílet Vloženo 26. Červen 2009 Taky jsem na tu barvu koukal co to je zač? Spíš to vypadá jako přesvětlená klasická červená?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majino Vloženo 26. Červen 2009 Sdílet Vloženo 26. Červen 2009 Taky jsem na tu barvu koukal co to je zač? Spíš to vypadá jako přesvětlená klasická červená?? no presne vám poviem podľa papierov... oranžová metalíza pastelová... a dikes... aj ja som s tou farbou nanajvýš spokojný, len škoda že na nej všetko vidno... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robo_PP Vloženo 7. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2009 Ahoj, chcel by som sa opytat ohladom zadneho naraznika, mam O1 predface a ci by bol problem tam dat naraznik z face, resp. ci treba nieco menit alebo to tam jednoducho pekne zapasuje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FilipV Vloženo 7. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2009 (editace) Zadní nárazník jako sám o sobě tam sedne bez problémů, myslím na obyč oktávku, krátkou, je jen jiná ta černá lišta. Dále jsou ale jiné ty lišty pod zadními světly, takže je třeba dát face lišty, ale když už jsou face lišty tak je třeba dát i nová zadní světla. Jinak se starými světly, starou lištou pod nimi a novým nárazníkem nevím jak by to šlo do sebe, ale asi by se to taky nechalo poladit ... Editováno: 7. Červenec 2009, autor: FilipV Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robo_PP Vloženo 7. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2009 takze musim menit aj svetla? alebo to pojde aj so starymi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.