Přejít na obsah

RS nárazník na normální Octavii

alesbrno

Doporučené příspěvky

Ňo, na starých světlech jsou 2 svorkovnice, jedna na světla a jedna na motorky! Tak z té od motorků (menší) dáš hnědý na "6" pin! Uvidíš až to budeš mít před sebou! Já jsem měl třeba uplně jiné barvy u jednoho světla!

Takže dá se říct, že to jen překládám a bud to nebudou se někde dávat dohromady třeba dva dráty nebo tak něco? Prostě z jedné kostky tp vyndám a dám jen do druhé, co když jsem teď neměl zapojené myslím vůbec mlhovky? mám základ 99 SLX ty tol asi nemají že

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

jak říkám, až to vyndáš tak to uvidíš, taky jsem to nechápal dokud jsem to neviděl, podle toho návodu pinů co máš to poskládáš, žádné dráty se nespojují, vše se Ti vejde do svorkovnice! Mlhovky by jsi měl mít u SLX aktivované?? No s tím sáním, to taky uvidíš až vyndáš světlo, prostě tam nepůjde, face světlo je větší dozadu, a sání tam vadí!

Odkaz ke komentáři

Tak včera jsem konečně dokončil skoro úpravu na RS. Jak to dopadlo můžete posoudit sami. Jediné co mě teda pořád není jasné, že mě opravdu nezbyl žádný plast ze sání a nic podobného.Světlo tam vlezlo v pohodě bez jakých kolik úprav. Jak je to možné? Nemá někdo fotku toho místa kde to nemělo vlízt?A taky pořád mě chybí ta černá lišta :-((

post-4283-1215506390_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

otázkou je, jak je řešené sání u 1.6 55kW?? Jinak super, koukám že jsi asi dělal po domácku mřížky?? Nebo se pletu? Já je taky měl dělané na koleně, a teď jsem dával origo, protože mě začaly prýskat, a reznout, i když byly ošetřené! No lištu seženeš na vrakovišti za 300,-Kč Taky budu potřebovat, nějaký dobrák se učil asi parkovat a praskl mi jí!

Odkaz ke komentáři

otázkou je, jak je řešené sání u 1.6 55kW?? Jinak super, koukám že jsi asi dělal po domácku mřížky?? Nebo se pletu? Já je taky měl dělané na koleně, a teď jsem dával origo, protože mě začaly prýskat, a reznout, i když byly ošetřené! No lištu seženeš na vrakovišti za 300,-Kč Taky budu potřebovat, nějaký dobrák se učil asi parkovat a praskl mi jí!

Jojo mřížku mám dělanou doma zatím, uvidíme jak dál, mám ji nastříkanou bezbarvím lakem tak snad to něco vydrží. No jo 300 je super cena jen tady v okolí ji nikde snad nemají. Asi budu nucen koupit novou. S tím sáním je to opravdu zvláštní.

Odkaz ke komentáři

Tak včera jsem konečně dokončil skoro úpravu na RS. Jak to dopadlo můžete posoudit sami. Jediné co mě teda pořád není jasné, že mě opravdu nezbyl žádný plast ze sání a nic podobného.Světlo tam vlezlo v pohodě bez jakých kolik úprav. Jak je to možné? Nemá někdo fotku toho místa kde to nemělo vlízt?A taky pořád mě chybí ta černá lišta :-((

Dal bych origo masku a origo mrizky ...takhle je to takovy neuplny..

Odkaz ke komentáři

• o 2 týdny později...
jak říkám, až to vyndáš tak to uvidíš, taky jsem to nechápal dokud jsem to neviděl, podle toho návodu pinů co máš to poskládáš, žádné dráty se nespojují, vše se Ti vejde do svorkovnice! Mlhovky by jsi měl mít u SLX aktivované?? No s tím sáním, to taky uvidíš až vyndáš světlo, prostě tam nepůjde, face světlo je větší dozadu, a sání tam vadí!

to musíte být kouzelníci, devět pinů do osmy a žádný dráty nespojovat nebo nezapojit to bych chtěl vidět. :blink: Jak to tedy vlastně je :help:

Odkaz ke komentáři

Jsem rozhodnutej pustit se do montaze RS narazniku na octa z r.v. 02, jen bych se chtel ujistit v nekolika vecech. Puvodni svetla (cira optika) by mely sedet, stejne tak puvodni maska chladice, problem bude s vystuhou noveho RS narazniku, muzu pouzit puvodni vyztuhu? Muzu z puvodniho narazniku oddelat ochrannou listu a pouzit ji na RS naraznik. Ani jsem se nedival jestli se lepi, nebo nastrkava.

Odkaz ke komentáři

Jasan, pokud už máž facelift a to že v roce 2002 už byl, tak sundáš lištu (je nacvaknutá), povolíš šrouby na bobu nárazníku a torx šrouby po obvodech nárazníku a za mřížkami, sundáš nárazník, nasadíš RS nárazník, zašroubuješ šrouby, nasadíš lištu - nacvakneš ( pasuje i na RS) a dáš mřížky RS (či jiné, vlastní volby) a šťastnou cestu! ;)

Odkaz ke komentáři

Jasan, pokud už máž facelift a to že v roce 2002 už byl, tak sundáš lištu (je nacvaknutá), povolíš šrouby na bobu nárazníku a torx šrouby po obvodech nárazníku a za mřížkami, sundáš nárazník, nasadíš RS nárazník, zašroubuješ šrouby, nasadíš lištu - nacvakneš ( pasuje i na RS) a dáš mřížky RS (či jiné, vlastní volby) a šťastnou cestu! ;)

Diky za presne instrukce, vypada to velice jednoduse, tak doufam ze nenastane nejake neresitelna komplikace. Jeste jednou diky ;)

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...