cokapid Vloženo 4. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2008 Ňo, na starých světlech jsou 2 svorkovnice, jedna na světla a jedna na motorky! Tak z té od motorků (menší) dáš hnědý na "6" pin! Uvidíš až to budeš mít před sebou! Já jsem měl třeba uplně jiné barvy u jednoho světla! Takže dá se říct, že to jen překládám a bud to nebudou se někde dávat dohromady třeba dva dráty nebo tak něco? Prostě z jedné kostky tp vyndám a dám jen do druhé, co když jsem teď neměl zapojené myslím vůbec mlhovky? mám základ 99 SLX ty tol asi nemají že Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cokapid Vloženo 4. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2008 Ještě jedna věc, mluvíte tu o nějakém sání, mám motor 1,6 55Kw nárazník už na autě ale nic mě nezbylo jakto? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavinek Vloženo 5. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2008 jak říkám, až to vyndáš tak to uvidíš, taky jsem to nechápal dokud jsem to neviděl, podle toho návodu pinů co máš to poskládáš, žádné dráty se nespojují, vše se Ti vejde do svorkovnice! Mlhovky by jsi měl mít u SLX aktivované?? No s tím sáním, to taky uvidíš až vyndáš světlo, prostě tam nepůjde, face světlo je větší dozadu, a sání tam vadí! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cokapid Vloženo 8. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2008 Tak včera jsem konečně dokončil skoro úpravu na RS. Jak to dopadlo můžete posoudit sami. Jediné co mě teda pořád není jasné, že mě opravdu nezbyl žádný plast ze sání a nic podobného.Světlo tam vlezlo v pohodě bez jakých kolik úprav. Jak je to možné? Nemá někdo fotku toho místa kde to nemělo vlízt?A taky pořád mě chybí ta černá lišta :-(( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavinek Vloženo 8. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2008 otázkou je, jak je řešené sání u 1.6 55kW?? Jinak super, koukám že jsi asi dělal po domácku mřížky?? Nebo se pletu? Já je taky měl dělané na koleně, a teď jsem dával origo, protože mě začaly prýskat, a reznout, i když byly ošetřené! No lištu seženeš na vrakovišti za 300,-Kč Taky budu potřebovat, nějaký dobrák se učil asi parkovat a praskl mi jí! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cokapid Vloženo 8. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2008 otázkou je, jak je řešené sání u 1.6 55kW?? Jinak super, koukám že jsi asi dělal po domácku mřížky?? Nebo se pletu? Já je taky měl dělané na koleně, a teď jsem dával origo, protože mě začaly prýskat, a reznout, i když byly ošetřené! No lištu seženeš na vrakovišti za 300,-Kč Taky budu potřebovat, nějaký dobrák se učil asi parkovat a praskl mi jí! Jojo mřížku mám dělanou doma zatím, uvidíme jak dál, mám ji nastříkanou bezbarvím lakem tak snad to něco vydrží. No jo 300 je super cena jen tady v okolí ji nikde snad nemají. Asi budu nucen koupit novou. S tím sáním je to opravdu zvláštní. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
reddy Vloženo 8. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2008 Ještě jedna věc, mluvíte tu o nějakém sání, mám motor 1,6 55Kw nárazník už na autě ale nic mě nezbylo jakto? vůbec si neděl hlavu se sáním, u tohoto motoru je sání řešeno jinak. jinak se dívám, nechal jsi old masku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 8. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2008 Tak včera jsem konečně dokončil skoro úpravu na RS. Jak to dopadlo můžete posoudit sami. Jediné co mě teda pořád není jasné, že mě opravdu nezbyl žádný plast ze sání a nic podobného.Světlo tam vlezlo v pohodě bez jakých kolik úprav. Jak je to možné? Nemá někdo fotku toho místa kde to nemělo vlízt?A taky pořád mě chybí ta černá lišta :-(( Dal bych origo masku a origo mrizky ...takhle je to takovy neuplny.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cokapid Vloženo 8. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2008 Jojo maska je zatím old ale časem po další výplatě koupím novou ale zase tento typ, jinak ty mřížky přemýšlím co a jak ale originální právě nechci , nechci z toho mít origo RS , tohle je zatím nouzovka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 8. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2008 Jojo maska je zatím old ale časem po další výplatě koupím novou ale zase tento typ, jinak ty mřížky přemýšlím co a jak ale originální právě nechci , nechci z toho mít origo RS , tohle je zatím nouzovka .. no na origo RS bys toho musel predelat vela moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cokapid Vloženo 9. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2008 .. no na origo RS bys toho musel predelat vela moc Jasně já myslel jako jen ten předek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tonda2 Vloženo 18. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2008 jak říkám, až to vyndáš tak to uvidíš, taky jsem to nechápal dokud jsem to neviděl, podle toho návodu pinů co máš to poskládáš, žádné dráty se nespojují, vše se Ti vejde do svorkovnice! Mlhovky by jsi měl mít u SLX aktivované?? No s tím sáním, to taky uvidíš až vyndáš světlo, prostě tam nepůjde, face světlo je větší dozadu, a sání tam vadí! to musíte být kouzelníci, devět pinů do osmy a žádný dráty nespojovat nebo nezapojit to bych chtěl vidět. Jak to tedy vlastně je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cokapid Vloženo 18. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2008 to musíte být kouzelníci, devět pinů do osmy a žádný dráty nespojovat nebo nezapojit to bych chtěl vidět. Jak to tedy vlastně je jo opravdu to nic nebylo a bylo to jasné jako facka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavinek Vloženo 18. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2008 No ono je to naprosto jednoduché, protože v té staré velké 6 pinové svorkovnici není jeden pin obsazen! Víš??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 19. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2008 Tady prodávají zahlazený RS nárazník za 3600Kč: http://www.v3tuning.cz/Spojlery--masky--mr...koda/Octavia-I/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danhal Vloženo 19. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2008 ako ho tam potom namontujes? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavinek Vloženo 19. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2008 No dáš šrouby uchycení na boku z druhé strany! Nééé??? Jinak všude jinde se dostaneš, přemýšlej! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kip Vloženo 24. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2008 Ahoj mám holej RS nárazník teď jsem koupil mřížky do toho ale nikde na RS nárazník nemůžu sehnat tu vrchní velikou co zakrývá šrouby, tak nevíte někdo jestli náhodou není stejná z obyčejnýho faceliftovýho nárazníku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavinek Vloženo 25. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2008 Je stejná!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 25. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2008 ako ho tam potom namontujes? Myslíš že někdo prodává nárazník který nejde přidělat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kip Vloženo 26. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2008 Je stejná!!! Dík to jsem potřeboval slyšet! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danhal Vloženo 27. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2008 Nemyslim ze nejde namontovat, len som si nevedel predstavit ako to tam chytnes, teraz ked ste mi to tak pekne vysvetlili je mi to jasnee Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chase Vloženo 27. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2008 Jsem rozhodnutej pustit se do montaze RS narazniku na octa z r.v. 02, jen bych se chtel ujistit v nekolika vecech. Puvodni svetla (cira optika) by mely sedet, stejne tak puvodni maska chladice, problem bude s vystuhou noveho RS narazniku, muzu pouzit puvodni vyztuhu? Muzu z puvodniho narazniku oddelat ochrannou listu a pouzit ji na RS naraznik. Ani jsem se nedival jestli se lepi, nebo nastrkava. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavinek Vloženo 27. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2008 Jasan, pokud už máž facelift a to že v roce 2002 už byl, tak sundáš lištu (je nacvaknutá), povolíš šrouby na bobu nárazníku a torx šrouby po obvodech nárazníku a za mřížkami, sundáš nárazník, nasadíš RS nárazník, zašroubuješ šrouby, nasadíš lištu - nacvakneš ( pasuje i na RS) a dáš mřížky RS (či jiné, vlastní volby) a šťastnou cestu! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chase Vloženo 27. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2008 Jasan, pokud už máž facelift a to že v roce 2002 už byl, tak sundáš lištu (je nacvaknutá), povolíš šrouby na bobu nárazníku a torx šrouby po obvodech nárazníku a za mřížkami, sundáš nárazník, nasadíš RS nárazník, zašroubuješ šrouby, nasadíš lištu - nacvakneš ( pasuje i na RS) a dáš mřížky RS (či jiné, vlastní volby) a šťastnou cestu! Diky za presne instrukce, vypada to velice jednoduse, tak doufam ze nenastane nejake neresitelna komplikace. Jeste jednou diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.