Aidolon Vloženo 12. Červen 2007 Sdílet Vloženo 12. Červen 2007 Dal jsem si nedávno na auto konečně dlouho vysněný RS nárazník. Při pohledu z boku mi připadá, že zasahuje o dost níž než původní faceliftový a prahy jsou tak o něco výš. Moc se mi to nelíbí. Nemá někdo nápad co s tim? V garáži mám taky zadní RS nárazník a myslel jsem, že je taky o něco větší než faceliftový, ale při podrobném porovnání jsem zjistil, že se liší jen tím výřezem pro koncovku... Máte to všichni tak, nebo to někdo řešil? Jediná cestou jsou asi nástavce prahů, co? Do toho se mi moc teda nechce... RS sériové má nějaké nástavce prahů, nebo ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hynek Vloženo 12. Červen 2007 Sdílet Vloženo 12. Červen 2007 Dal jsem si nedávno na auto konečně dlouho vysněný RS nárazník. Při pohledu z boku mi připadá, že zasahuje o dost níž než původní faceliftový a prahy jsou tak o něco výš. Moc se mi to nelíbí. Nemá někdo nápad co s tim? V garáži mám taky zadní RS nárazník a myslel jsem, že je taky o něco větší než faceliftový, ale při podrobném porovnání jsem zjistil, že se liší jen tím výřezem pro koncovku... Máte to všichni tak, nebo to někdo řešil? Jediná cestou jsou asi nástavce prahů, co? Do toho se mi moc teda nechce... RS sériové má nějaké nástavce prahů, nebo ne? Takhle to má každý,přední nárazník je skutečně o něco níže než prahy.A zadní facelift se liší taky jen tím výřezem oproti RS,přesně jak říkáš. A taky RSo nemá žádné nástavce na prazích,je to stejné jako v serii.Ale prahů ted myslím seženeš všude dost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 13. Červen 2007 Sdílet Vloženo 13. Červen 2007 (editace) Už jsem našel i to pokračování. Asi by to chtělo umýt. Mám to už jak prase. Ale propojení náhradní hadicí jak psal Octavka TDI mi příjde asi nejlepší. Kluci prosim vas nema toto sani nekdo na prodej - tento plast na stene chladice - pokud mozno poslat? Zaplatim samozrejme - moc diky - je to na Octu 98 rok. Diky Okres HK Editováno: 13. Červen 2007, autor: Návštěvník Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VitaP Vloženo 14. Červen 2007 Sdílet Vloženo 14. Červen 2007 (editace) Dal jsem si nedávno na auto konečně dlouho vysněný RS nárazník. Při pohledu z boku mi připadá, že zasahuje o dost níž než původní faceliftový a prahy jsou tak o něco výš. Moc se mi to nelíbí. Nemá někdo nápad co s tim? V garáži mám taky zadní RS nárazník a myslel jsem, že je taky o něco větší než faceliftový, ale při podrobném porovnání jsem zjistil, že se liší jen tím výřezem pro koncovku... Máte to všichni tak, nebo to někdo řešil? Jediná cestou jsou asi nástavce prahů, co? Do toho se mi moc teda nechce... RS sériové má nějaké nástavce prahů, nebo ne? A myslíš, že originál není níž? Také je, ale RS má z boku jiný tvar a vynikne to ještě víc. Mrkni na http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...mp;#entry445669 Editováno: 14. Červen 2007, autor: VitaP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aidolon Vloženo 14. Červen 2007 Sdílet Vloženo 14. Červen 2007 Dal jsem si nedávno na auto konečně dlouho vysněný RS nárazník. Při pohledu z boku mi připadá, že zasahuje o dost níž než původní faceliftový a prahy jsou tak o něco výš. Moc se mi to nelíbí. Nemá někdo nápad co s tim? V garáži mám taky zadní RS nárazník a myslel jsem, že je taky o něco větší než faceliftový, ale při podrobném porovnání jsem zjistil, že se liší jen tím výřezem pro koncovku... Máte to všichni tak, nebo to někdo řešil? Jediná cestou jsou asi nástavce prahů, co? Do toho se mi moc teda nechce... RS sériové má nějaké nástavce prahů, nebo ne? Takhle to má každý,přední nárazník je skutečně o něco níže než prahy.A zadní facelift se liší taky jen tím výřezem oproti RS,přesně jak říkáš. A taky RSo nemá žádné nástavce na prazích,je to stejné jako v serii.Ale prahů ted myslím seženeš všude dost. když já prahy dávat nechci. Považuju to za tuzing... na žádném autě se mi to dosud nelíbilo To by musely být nějaký decentní, ne dokoabijící atd... a to mám obavu že mám smůlu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aidolon Vloženo 14. Červen 2007 Sdílet Vloženo 14. Červen 2007 Dal jsem si nedávno na auto konečně dlouho vysněný RS nárazník. Při pohledu z boku mi připadá, že zasahuje o dost níž než původní faceliftový a prahy jsou tak o něco výš. Moc se mi to nelíbí. Nemá někdo nápad co s tim? V garáži mám taky zadní RS nárazník a myslel jsem, že je taky o něco větší než faceliftový, ale při podrobném porovnání jsem zjistil, že se liší jen tím výřezem pro koncovku... Máte to všichni tak, nebo to někdo řešil? Jediná cestou jsou asi nástavce prahů, co? Do toho se mi moc teda nechce... RS sériové má nějaké nástavce prahů, nebo ne? A myslíš, že originál není níž? Také je, ale RS má z boku jiný tvar a vynikne to ještě víc. Mrkni na http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...mp;#entry445669 hmmm máš pravdu. Ale jak je ten RS nárazník rovnej, že se nezdvíhá směrem vzhůru, tak je to fakt patrnější... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
///M5 Vloženo 16. Červen 2007 Sdílet Vloženo 16. Červen 2007 Dal jsem si nedávno na auto konečně dlouho vysněný RS nárazník. Při pohledu z boku mi připadá, že zasahuje o dost níž než původní faceliftový a prahy jsou tak o něco výš. Moc se mi to nelíbí. Nemá někdo nápad co s tim? V garáži mám taky zadní RS nárazník a myslel jsem, že je taky o něco větší než faceliftový, ale při podrobném porovnání jsem zjistil, že se liší jen tím výřezem pro koncovku... Máte to všichni tak, nebo to někdo řešil? Jediná cestou jsou asi nástavce prahů, co? Do toho se mi moc teda nechce... RS sériové má nějaké nástavce prahů, nebo ne? A myslíš, že originál není níž? Také je, ale RS má z boku jiný tvar a vynikne to ještě víc. Mrkni na http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...mp;#entry445669 hmmm máš pravdu. Ale jak je ten RS nárazník rovnej, že se nezdvíhá směrem vzhůru, tak je to fakt patrnější... To je fakt, z některých úhlů to vypadá jako shrnovač na sníh. Ale být tebou, nechám to tak, originál je originál. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavinek Vloženo 17. Červen 2007 Sdílet Vloženo 17. Červen 2007 Já ho mám doma.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 17. Červen 2007 Sdílet Vloženo 17. Červen 2007 tak tohle bych neřešil na autě ho už máš a dolů ho dávat bebudeš ne tos ho neměl vůbec kupovat a dávat ho tam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 12. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2007 Ja to hodil minulej tejden do plastu, nikdo to nechtel Btw Octavinku, zbavil ses ty klapky? Ja na to upne zapomnel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaizerSoze Vloženo 11. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2007 muzu sehnat predni rs naraznik Kolik za něj ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
switcher Vloženo 13. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2007 lidi kde se dají sehnat kostky (konektory) to facelift předních světel? dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tygr_O2_blue_race_RS Vloženo 25. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2007 lidi kde se dají sehnat kostky (konektory) to facelift předních světel? dík V každém origo servise Škoda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
switcher Vloženo 25. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2007 lidi kde se dají sehnat kostky (konektory) to facelift předních světel? dík V každém origo servise Škoda Nevíš za jakou cenu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Svond Vloženo 25. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2007 Já je kupovla za 380,- ale někdo naforu psla že je sehnal za 369,-, no myslím že je to fuk...ale nějak takhle ta cena... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
switcher Vloženo 25. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2007 super, to jejich číslo materiálu asi nikdo nemá co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JURÁŠ Vloženo 28. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2007 a koli chces za rs narázník? fakt se to da dát na sterej model?bez výměny výstuhy a svetel? ja mam teda laurin a klement Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazz Vloženo 16. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2007 Tady další RSstyle varianta tenhle nárazník se RSu docela podobá a je na old model Tenhle nárazník je na novej model a mezi světla je to dodělávaný (je to mýho kámoša) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 27. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2007 (editace) Prodavam RS narazniky. Neni problem si to vyzkouset jak to bude sedet Ja osobne mam na Octavce taky RS naraznik ale mam r. v. 99 takze mam fuk mezi svetly a naraznikem. Je potreba svetla z novejsiho modelu a maska to samy. Editováno: 27. Prosinec 2007, autor: Cary_mary_fuck Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
semi Vloženo 28. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2007 Prodavam RS narazniky. Neni problem si to vyzkouset jak to bude sedet Ja osobne mam na Octavce taky RS naraznik ale mam r. v. 99 takze mam fuk mezi svetly a naraznikem. Je potreba svetla z novejsiho modelu a maska to samy. Odkud jsi? Nemáš NA Oc 1 RS komplektní nárazník na prodej?Vím že to sem nepatří díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 29. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2007 (editace) Odkud jsi? Nemáš NA Oc 1 RS komplektní nárazník na prodej?Vím že to sem nepatří díky. My uz sme se myslim domluvili pres tel Editováno: 29. Prosinec 2007, autor: Cary_mary_fuck Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 7. leden 2008 Sdílet Vloženo 7. leden 2008 kdyby nekdo potreboval tak uz narazniky zase mam :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasW Vloženo 10. leden 2008 Sdílet Vloženo 10. leden 2008 Ahoj, poraďte prosím, protože se mi nepodařilo nikde najít :-( Chtěl bych na svojí octu přední RS nárazník... mám rok výrobý 12/98, tzn. klasické světla, ne čiré. Dělala se tehdy vůbec RS verze?? Dá se splašit jen nárazník, který přehodím, nebo musím vyměnit světla za čiré, masku atd. Díky za každou radu.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FilipV Vloženo 10. leden 2008 Sdílet Vloženo 10. leden 2008 Ahoj, poraďte prosím, protože se mi nepodařilo nikde najít :-( Chtěl bych na svojí octu přední RS nárazník... mám rok výrobý 12/98, tzn. klasické světla, ne čiré. Dělala se tehdy vůbec RS verze?? Dá se splašit jen nárazník, který přehodím, nebo musím vyměnit světla za čiré, masku atd. Díky za každou radu.. RS verze se dělala až později, na staré provedení žádnej origo rs nárazník není, leda nějakej z laminátu, jak tu někde padlo v příspěvcích. Nejlepší to je předělat komplet, mám taky 10/98 a předělal sem to: = nová světla, blinky, nárazník (s lištou a mřížkami), výztuha pod nárazník, maska s držáky, konektory světel, eventuelně nové ostřiky světel ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasW Vloženo 10. leden 2008 Sdílet Vloženo 10. leden 2008 RS verze se dělala až později, na staré provedení žádnej origo rs nárazník není, leda nějakej z laminátu, jak tu někde padlo v příspěvcích. Nejlepší to je předělat komplet, mám taky 10/98 a předělal sem to: = nová světla, blinky, nárazník (s lištou a mřížkami), výztuha pod nárazník, maska s držáky, konektory světel, eventuelně nové ostřiky světel ... Můžu prosím cenu?? cca... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.