Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
Můžu prosím cenu?? cca...

Já kupoval jen nárazník a to příslušenství na něj, vyšel nějak pod 2000,- zbytek se mi podařilo sehnat tak nějak zadarmo, takže cenu nedokážu říct. Ale někde sem četl že ta přestavba vyjde na něco kolem 10 000,- , dělá to i nějaká firma co odkoupí původní díly ...

• o 2 týdny později...
  • o 5 týdny později...
Vloženo
Já kupoval jen nárazník a to příslušenství na něj, vyšel nějak pod 2000,- zbytek se mi podařilo sehnat tak nějak zadarmo, takže cenu nedokážu říct. Ale někde sem četl že ta přestavba vyjde na něco kolem 10 000,- , dělá to i nějaká firma co odkoupí původní díly ...

Fakt jo? A nemas nejakej kontakt na tu firmu? Mozna bych si to i zaplatil at se s tim ne se.u )

Zalezi teda na cene )

• o 2 týdny později...
  • o 2 týdny později...
Vloženo
No, fotky jsem nedělal. Ten přívod jsem pořešil horkovzdušnou pistolí, není to nějak efektní, ale je to schované, přičemž ten šroubek, co drží ten přívod (na chladičovce je u baterky jakoby zevnitř) jsem tam již nedal, protože je to zastrčené do toho dalšího kusu (takovej "rohlík") na fest ;) . Chtěl jsem právě vědět, jak to dělali jiní. Vyndavat na stálo se mi to nechtělo i když by to asi moc nevadilo. Bude akorát malá komplikace při výměně žárovek - bude muset lampa ven. :angry: Ta pravá byla docela v pohodě. Výztuhu jsem nedával novou - naříznul jsem jí flexou na každé straně cca 8 cm od těch krajních malých šroubků, co držej nárazník pod maskou a domluvil tomu kladivem. Tam, kde ta výztuha končí pod blinkrem, jsem to ohnul úplně směrem dolu a k autu (jsou to jenom takové klínky) páč bych tam tu lampu nedostal, možná kdyby se to fiklo úplně pryč, tak se taky nic nestane (myslím jenom ty kousky). No a když tam byly ty lampy, tak jsem sednul do káry a jel vedle do vsi (svítil jenom zadek, ale benga nikde nestály) a jeden maník mi za flašku vodky přepíchal ty svorkovnice - měl to asi za půl hoďky - na to jaký bylo vedro a jakej tam je přístup super čas, mimochodem jsme to dělali podle tohoto návodu http://www.skodaoctavia.cz/Exteriernavody/piny.htm a děkuji za něj. Teď už jenom zbývá nechat stříknout novou masku, páč jsem jí sehnal v jiný barvě, ale byla za mojí oblíbenou cenu - zadarmo - a bude hotovo. Zatím jezdím s tou starou - pasuje, ale není to ono. Za stejnou cenu jako masku jsem sehnal i jednu lampu, ale chybí mi tam ta guma kolem a zevnitř kryt na mlhovku, tak teď sháním ještě toto. Ufff.

Jestli budeš potřebovat ještě nějaké info, jsem k dispozici. -_-

a jak si vyřesil tu mezeru pod svetlama na tech krajích?na jedny strane swedej ale u masky je díra!prosím porad!

• o 1 měsíc později...
Vloženo

Lidicky... Jen takova otazka. To predelani na RS facelift jste delali sami v garazi nebo jste jen sehnali dily a dali to nekam do servisu. Jesli ano, kolik vas to stalo?

Nevim totiz zda bych to zvladnul sam.

No a kdyz by se tu nasel nekdo sikovnej, kdo by mi s tim pomohl za nejakej slusnej peniz, tak mi pisnete )

• o 2 týdny později...
Vloženo

a jak je to s ostřikovačem světlometů u RS nárazníku, pasuje ze starého modelu nebo ne? Trefil sem srnku, tak když už se v tom budu rejpat tak bych to chtěl taky předělat.

Vloženo
a jak je to s ostřikovačem světlometů u RS nárazníku, pasuje ze starého modelu nebo ne? Trefil sem srnku, tak když už se v tom budu rejpat tak bych to chtěl taky předělat.

Já tam mám staré, ale pokud je RS nárazník s dírami na nové, musí se dát nové, staré do nových děr nejdou!

post-3282-1210624343_thumb.jpg

Vloženo

Prosím,nevíte někdo kde se přesně sklepává vystuha předního předfacelift nárazníku,abych tam dostal RS nárazník?

Před časem sem na to tady někde narazil i s fotkou a teď to nemůžu najít.

Dík za rady.

Vloženo
Lidicky... Jen takova otazka. To predelani na RS facelift jste delali sami v garazi nebo jste jen sehnali dily a dali to nekam do servisu. Jesli ano, kolik vas to stalo?

Nevim totiz zda bych to zvladnul sam.

No a kdyz by se tu nasel nekdo sikovnej, kdo by mi s tim pomohl za nejakej slusnej peniz, tak mi pisnete )

ak si co i len sikovny a nebudes sa s nicim hrat a srouvby nebudu zarezle tak do pol hodiny to mas :)

ja som osobne sa stym hral(cisteni a spol) a trvalo to necele 2 hodky

Vloženo
Tam jde hlavně o to, že se tam nevejdou světla, nééé nárazník! Takže pod světly!

Myslím,že se tam vejdou!Už sem to u několika lídí viděl.A sklepává se to jen někde na konci,aby to sedlo do dír.Chtěl bych to řešit,nějak tak jak to má myslím Spidi.

A jak říkám,někdo to tady měl i nafocený a nedáří se mi to najít! Tak prosím jestli někdo víte o čem mluvím,tak se ozvěte! Díky.

Vloženo
Myslím,že se tam vejdou!Už sem to u několika lídí viděl.A sklepává se to jen někde na konci,aby to sedlo do dír.Chtěl bych to řešit,nějak tak jak to má myslím Spidi.

A jak říkám,někdo to tady měl i nafocený a nedáří se mi to najít! Tak prosím jestli někdo víte o čem mluvím,tak se ozvěte! Díky.

spidi uz ma facelift ;)

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...