FilipV Vloženo 11. leden 2008 Sdílet Vloženo 11. leden 2008 Můžu prosím cenu?? cca... Já kupoval jen nárazník a to příslušenství na něj, vyšel nějak pod 2000,- zbytek se mi podařilo sehnat tak nějak zadarmo, takže cenu nedokážu říct. Ale někde sem četl že ta přestavba vyjde na něco kolem 10 000,- , dělá to i nějaká firma co odkoupí původní díly ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pointfrost Vloženo 24. leden 2008 Sdílet Vloženo 24. leden 2008 (editace) Editováno: 11. Únor 2008, autor: pointfrost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
apokus Vloženo 22. Únor 2008 Sdílet Vloženo 22. Únor 2008 Já kupoval jen nárazník a to příslušenství na něj, vyšel nějak pod 2000,- zbytek se mi podařilo sehnat tak nějak zadarmo, takže cenu nedokážu říct. Ale někde sem četl že ta přestavba vyjde na něco kolem 10 000,- , dělá to i nějaká firma co odkoupí původní díly ... Fakt jo? A nemas nejakej kontakt na tu firmu? Mozna bych si to i zaplatil at se s tim ne se.u ) Zalezi teda na cene ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavinek Vloženo 23. Únor 2008 Sdílet Vloženo 23. Únor 2008 Tady to máš! http://www.skodadily.cz/prestavby.php Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kewwin Vloženo 6. Březen 2008 Sdílet Vloženo 6. Březen 2008 Zdar Rafani, nevíte někdo jestli jde na RS nárazník O1 lišta z předfaceliftového nárazníku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 6. Březen 2008 Sdílet Vloženo 6. Březen 2008 Zdar Rafani,nevíte někdo jestli jde na RS nárazník O1 lišta z předfaceliftového nárazníku? nejde, z faceliftu ano Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kewwin Vloženo 10. Březen 2008 Sdílet Vloženo 10. Březen 2008 nejde, z faceliftu ano Tak to je super tu seženu hravě dík za info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavinek Vloženo 10. Březen 2008 Sdílet Vloženo 10. Březen 2008 Tak to je super tu seženu hravě dík za info Taky budu muset po nějaké kouknout, někdo mi jí totiž prasknul! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JURÁŠ Vloženo 19. Březen 2008 Sdílet Vloženo 19. Březen 2008 A ještě jedno... prosim te jenom mi rekni jestli si to muse nak lepit nebo laminovat,nebo si to jenom zbrousil??mam taky l+k a chciho tam dat porad please Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JURÁŠ Vloženo 19. Březen 2008 Sdílet Vloženo 19. Březen 2008 Ahoj Speedy, já jsem konečně zase v Republice, tak jsem dnes Ti vyfotil ten můj předek, jak jsi chtěl... prozrad prosím jak si ho tam dostal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirka Radovnický Vloženo 23. Březen 2008 Sdílet Vloženo 23. Březen 2008 muzu sehnat predni rs naraznik Tak já zrovna nějakej schánim seženeš kompletní? s mřížkou a lištou a za jaou cenu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaso1 Vloženo 23. Březen 2008 Sdílet Vloženo 23. Březen 2008 Moja octavia r.v 10/98 prerobena na FACELIFT. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JURÁŠ Vloženo 24. Březen 2008 Sdílet Vloženo 24. Březen 2008 No, fotky jsem nedělal. Ten přívod jsem pořešil horkovzdušnou pistolí, není to nějak efektní, ale je to schované, přičemž ten šroubek, co drží ten přívod (na chladičovce je u baterky jakoby zevnitř) jsem tam již nedal, protože je to zastrčené do toho dalšího kusu (takovej "rohlík") na fest . Chtěl jsem právě vědět, jak to dělali jiní. Vyndavat na stálo se mi to nechtělo i když by to asi moc nevadilo. Bude akorát malá komplikace při výměně žárovek - bude muset lampa ven. Ta pravá byla docela v pohodě. Výztuhu jsem nedával novou - naříznul jsem jí flexou na každé straně cca 8 cm od těch krajních malých šroubků, co držej nárazník pod maskou a domluvil tomu kladivem. Tam, kde ta výztuha končí pod blinkrem, jsem to ohnul úplně směrem dolu a k autu (jsou to jenom takové klínky) páč bych tam tu lampu nedostal, možná kdyby se to fiklo úplně pryč, tak se taky nic nestane (myslím jenom ty kousky). No a když tam byly ty lampy, tak jsem sednul do káry a jel vedle do vsi (svítil jenom zadek, ale benga nikde nestály) a jeden maník mi za flašku vodky přepíchal ty svorkovnice - měl to asi za půl hoďky - na to jaký bylo vedro a jakej tam je přístup super čas, mimochodem jsme to dělali podle tohoto návodu http://www.skodaoctavia.cz/Exteriernavody/piny.htm a děkuji za něj. Teď už jenom zbývá nechat stříknout novou masku, páč jsem jí sehnal v jiný barvě, ale byla za mojí oblíbenou cenu - zadarmo - a bude hotovo. Zatím jezdím s tou starou - pasuje, ale není to ono. Za stejnou cenu jako masku jsem sehnal i jednu lampu, ale chybí mi tam ta guma kolem a zevnitř kryt na mlhovku, tak teď sháním ještě toto. Ufff.Jestli budeš potřebovat ještě nějaké info, jsem k dispozici. a jak si vyřesil tu mezeru pod svetlama na tech krajích?na jedny strane swedej ale u masky je díra!prosím porad! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
apokus Vloženo 2. Květen 2008 Sdílet Vloženo 2. Květen 2008 Lidicky... Jen takova otazka. To predelani na RS facelift jste delali sami v garazi nebo jste jen sehnali dily a dali to nekam do servisu. Jesli ano, kolik vas to stalo? Nevim totiz zda bych to zvladnul sam. No a kdyz by se tu nasel nekdo sikovnej, kdo by mi s tim pomohl za nejakej slusnej peniz, tak mi pisnete ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danone Vloženo 3. Květen 2008 Sdílet Vloženo 3. Květen 2008 Ak mas dve ruky a nieco v hlave tak to zvladnes v pohode. staci ti na to gola sada torxi a niekedy je treba kladivo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jochlajz Vloženo 12. Květen 2008 Sdílet Vloženo 12. Květen 2008 a jak je to s ostřikovačem světlometů u RS nárazníku, pasuje ze starého modelu nebo ne? Trefil sem srnku, tak když už se v tom budu rejpat tak bych to chtěl taky předělat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavinek Vloženo 12. Květen 2008 Sdílet Vloženo 12. Květen 2008 a jak je to s ostřikovačem světlometů u RS nárazníku, pasuje ze starého modelu nebo ne? Trefil sem srnku, tak když už se v tom budu rejpat tak bych to chtěl taky předělat. Já tam mám staré, ale pokud je RS nárazník s dírami na nové, musí se dát nové, staré do nových děr nejdou! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 14. Květen 2008 Sdílet Vloženo 14. Květen 2008 Tak já zrovna nějakej schánim seženeš kompletní? s mřížkou a lištou a za jaou cenu? sezenu pouze samotny naraznik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jochlajz Vloženo 14. Květen 2008 Sdílet Vloženo 14. Květen 2008 sezenu pouze samotny naraznik i pro me by byl narazník? Taky sháním... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 15. Květen 2008 Sdílet Vloženo 15. Květen 2008 i pro me by byl narazník?Taky sháním... samozrejme neni problem kdyz tak napis soukromou zpravu a muzeme se domluvit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paulmack Vloženo 15. Květen 2008 Sdílet Vloženo 15. Květen 2008 Prosím,nevíte někdo kde se přesně sklepává vystuha předního předfacelift nárazníku,abych tam dostal RS nárazník? Před časem sem na to tady někde narazil i s fotkou a teď to nemůžu najít. Dík za rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavinek Vloženo 16. Květen 2008 Sdílet Vloženo 16. Květen 2008 Tam jde hlavně o to, že se tam nevejdou světla, nééé nárazník! Takže pod světly! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudyno Vloženo 16. Květen 2008 Sdílet Vloženo 16. Květen 2008 Lidicky... Jen takova otazka. To predelani na RS facelift jste delali sami v garazi nebo jste jen sehnali dily a dali to nekam do servisu. Jesli ano, kolik vas to stalo?Nevim totiz zda bych to zvladnul sam. No a kdyz by se tu nasel nekdo sikovnej, kdo by mi s tim pomohl za nejakej slusnej peniz, tak mi pisnete ) ak si co i len sikovny a nebudes sa s nicim hrat a srouvby nebudu zarezle tak do pol hodiny to mas ja som osobne sa stym hral(cisteni a spol) a trvalo to necele 2 hodky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paulmack Vloženo 16. Květen 2008 Sdílet Vloženo 16. Květen 2008 Tam jde hlavně o to, že se tam nevejdou světla, nééé nárazník! Takže pod světly! Myslím,že se tam vejdou!Už sem to u několika lídí viděl.A sklepává se to jen někde na konci,aby to sedlo do dír.Chtěl bych to řešit,nějak tak jak to má myslím Spidi. A jak říkám,někdo to tady měl i nafocený a nedáří se mi to najít! Tak prosím jestli někdo víte o čem mluvím,tak se ozvěte! Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 19. Květen 2008 Sdílet Vloženo 19. Květen 2008 Myslím,že se tam vejdou!Už sem to u několika lídí viděl.A sklepává se to jen někde na konci,aby to sedlo do dír.Chtěl bych to řešit,nějak tak jak to má myslím Spidi.A jak říkám,někdo to tady měl i nafocený a nedáří se mi to najít! Tak prosím jestli někdo víte o čem mluvím,tak se ozvěte! Díky. spidi uz ma facelift Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.