ladja01 Vloženo 29. Květen 2008 Sdílet Vloženo 29. Květen 2008 Zdar chlapaci.Mam dotaz,nevite jestli nejde dat na predface ten paketovej spodek z RS.Jak se tim prekrýva narazník. Urcite to uz nekoho napadlo,tak jestli s tím nekdo nema zkusenosti.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavinek Vloženo 29. Květen 2008 Sdílet Vloženo 29. Květen 2008 Já myslím že néé je jinak tvarovaný! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Randy Vloženo 1. Červen 2008 Sdílet Vloženo 1. Červen 2008 Možná že teď budu za vola, protože jsem hned skočil až na konec a nečetl jsem příspěvky před tím, ale mám na prodej jeden přední nárazníček O1 RS - úplně novej nepoužitej. Cena 2t. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 4. Červen 2008 Sdílet Vloženo 4. Červen 2008 na to je tady sekce bazar!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Randy Vloženo 4. Červen 2008 Sdílet Vloženo 4. Červen 2008 no prosím, vždyť říkám, že budu za vola... příště se polepším Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
comod Vloženo 17. Červen 2008 Sdílet Vloženo 17. Červen 2008 Ahoj, potřeboval bych poradit ohledně demontáže a montáže RS nárazníku na O1. Co k tomu všechno potřebuju za vercajk a na kolika místech je to uchycený? Ještě bych se chtěl zeptat na přehození ostřikovačů z původního nárazníku na RS.Jak to tam drží?Chtěl bych v nejbližší době vyměnit nárazník za RS a nerad bych, aby mě něco zaskočilo. Předem díky za pomoc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 17. Červen 2008 Sdílet Vloženo 17. Červen 2008 a mas uz facelift octu?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
comod Vloženo 18. Červen 2008 Sdílet Vloženo 18. Červen 2008 Mám face Octavii. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavinek Vloženo 18. Červen 2008 Sdílet Vloženo 18. Červen 2008 Zdarec, no budeš každopadně potřebovat torx šroubovák, torx šrouby jsou na podbězích, za mřížkami, a zvrchu pod maskou. Pod lištou jsou na boku nárazníku 4 šrouby. Ostřiky jsou zespoda na nárazníku uchycené plechovou příchytkou. Hodně zdaru pří přendavání, já to měl složitější, měnil jsem i světla! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
comod Vloženo 19. Červen 2008 Sdílet Vloženo 19. Červen 2008 Díky za rady. Snad se mi to povede. Ještě bych se chtěl zeptat, zda boční lišty budou pasovat na ten RS nárazník. Mělo by to být stejné že? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavinek Vloženo 19. Červen 2008 Sdílet Vloženo 19. Červen 2008 JJJ je to stejný u face narazníku a RS! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
comod Vloženo 21. Červen 2008 Sdílet Vloženo 21. Červen 2008 Díky moc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuksaRS Vloženo 22. Červen 2008 Sdílet Vloženo 22. Červen 2008 Čau lidi,, mám octávku rok v.2000,, chci tam dát nárazník z RS,, dostanu ho tam aniž bych musel měnit lampy??? Nebo bude lepší když tam prsknu i světla nové?, díky za odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavinek Vloženo 22. Červen 2008 Sdílet Vloženo 22. Červen 2008 můžeš ho tam prsknout, ale bez úprav budeš mít pod světly fuku, protože face světla jsou u masky více vystrčená! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 23. Červen 2008 Sdílet Vloženo 23. Červen 2008 Čau lidi,, mám octávku rok v.2000,, chci tam dát nárazník z RS,, dostanu ho tam aniž bych musel měnit lampy??? Nebo bude lepší když tam prsknu i světla nové?, díky za odpověď urcite lepsi vymenit i svetla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matty7 Vloženo 23. Červen 2008 Sdílet Vloženo 23. Červen 2008 Pořád řeším ještě jeden problém a to jestli RS nebo ten na obrázku. Do čeho by jsi šel? bojím se, že tohleto na obrázku bude stejná radlice jako mám teď a opět se nikam nedostanu.Máš ten RS i s otvory na ostřiky? No,to je neco prisernyho,jak toto nekdo muze dat na auto.Jedine origo RS naraznik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paul_tdi Vloženo 29. Červen 2008 Sdílet Vloženo 29. Červen 2008 Potřeboval bych poradit,dal sem face svetla a RS narazník,ale nesviti mi mlhovky nemam jestě zapojene motorky nemuže to byt tím delal sem to podle navodu piny .čísla sedí!!a mlhovky nesvíti.a ješte mi nejde stary držak blinkru dat do face blinkru,nemate nekdo číslo toho držaku a kolik přibližně stoji??jo a zapojim ho do stareho konektoru??nebo budu muset taky přepinovat?díky za rady.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavinek Vloženo 1. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2008 S elektornikou Ti neporadím, ale ty blinkry jak jsem Ti psal SZ by neměly být problém, stará objímka žárovky blinkru mi pasovala do face! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paul_tdi Vloženo 2. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2008 no s elektrikou sam nevím,ale na blinkry je třeba koupit i objimku 1U0 953 123 B....ccaa 200kč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
comod Vloženo 2. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2008 Tak už jsem vyměnil nárazník za RS. Celkem pohodová práce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavinek Vloženo 2. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2008 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cokapid Vloženo 3. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2008 A chci se zeptat, již mám vše připravené na přestavbu, i ty ové konektory na nová světla, jak se vyndají ty dráty ze starých patic? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavinek Vloženo 3. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2008 joo hochu vypichovákem, nebo nějakým drátkem, i velký spínací špendlík stačí, vytahneš do boku zajištění, myslím že růžové nebo oranžové a zepředu strčíš vypichovák, a je to, pak to jen přeskládáš do nové svorkovnice! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cokapid Vloženo 4. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2008 A mám další dotaz, chci to zapojovat dle návodu co jsem našel¨. Není mě jasné jestli to mám dobře, přidám sem obrázek jak si myslím že to má být , pokud někdo může ať opraví. Hlavně mě není jasný bod č. 6 motorek-zem- hnědý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavinek Vloženo 4. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2008 Ňo, na starých světlech jsou 2 svorkovnice, jedna na světla a jedna na motorky! Tak z té od motorků (menší) dáš hnědý na "6" pin! Uvidíš až to budeš mít před sebou! Já jsem měl třeba uplně jiné barvy u jednoho světla! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.