De Niro Vloženo 9. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2010 Zdravím... Prosím o radu.Mám 1.6 74kw r.v.1999 ,před prvními mrazy jsem měl problém nastartovat,při mrazech užto šlo ještě hůř,při posledním nastartování jsem slyšel pískání -asi řemen.Po prvních velkých mrazech a asi týdnu stání už vůbec žádná odezva,ani snaha protočit startér,přitom kontrolky svítí i světla.Při startování přes startovací kabely zase vůbec nic.Dal jsem baterku na nabíječku cca-9hodin a po odpojení měla 12v.Po zapojení vůbec nic,kontrolky normálně svítí,po chvílí zhasnou,při otočení klíče na startování vůbec nic!!Pojistky na baterce jsou podle všeho v pořádku.Kolega z práce mi říkal,že na plusovém pólu existuje ještě nějaká pojistka,ale nevím kde ji najít!!!Múže to být baterkou,tou pojistkou,nebo mám koupit startér? Děkuji za každou odpověď!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdesim Vloženo 10. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2010 pokud ve starteru ani necvakne, tak to muze byt i oriskem u spinacky (nesepne kontakt) muzes merit na dratu u starteru, zda tam je +, nebo tento drat odpoj a na starter prived, je na sroubu na starteru, staci kratky dratek, nebo od baterky, POZOR at tam mas NEUTRAL Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirina5 Vloženo 10. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2010 No já bych nejprve vyzkoušel jinou baterku. Může být po smrti - protože když baterku necháš nabít a potom ji změříš nebude mít 12V, ale alespoň 13,8V. SVětla Ti svítit budou - oproti startéru nemají velký odběr. No a pokud jiná baterka nepomůže bude zřejmě špatný startér nebo něco v cestě k němu. To bych vyzkoušel to co radí Zdesim. On vždycky dobře poradí! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HanyZ Vloženo 11. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2010 (editace) jj, postupuj tak jak píšou kluci ... kdyby to byl startér, tak se mi jeden volný doma povaluje - vhodný na repas, nevyskakuje pastorek občas. jinak funkční když tak napiš SZ je to na 55 kW ale pasuje i na 74 kW.. oprava za cca 200 kč - stačí vyčistit, mě se s tím nechce drbat, mám už dávno nový Editováno: 11. Prosinec 2010, autor: HanyZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DOMINIK 23 Vloženo 11. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2010 (editace) tak tak...já měl ten samí problém a byl to startér,dal jsem za kompletní repas 2350 kč a točí jak divej Editováno: 11. Prosinec 2010, autor: HanyZ necituj předchozí příspěvky, pak je téma nepřehledné :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.