maxx2394 Vloženo 11. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2010 Nemáte někdo zkušenost jak u Fabie I. otevřít odkládací box před spolujezdcem, když se utrhlo madlo ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mafiak Vloženo 12. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2010 (editace) Otec uz rok nosi v aute koli tomu taky maly srubovacik.. Ked sa pozries na tu dieru kde byvalo madlo, tak vlavom hornom rohu konci kus plastovej tycky. Takze tam zapac srubovak, a tu tycku tlac doprava. Par krat a mas to v ruke PS: nove dvierka cca 80€ original. Editováno: 12. Prosinec 2010, autor: mafiak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maxx2394 Vloženo 1. leden 2011 Autor Sdílet Vloženo 1. leden 2011 díky za radu, pomohla. Hned jsem box otevřel, vymontoval a zjistil, že dvířka nejsou rozebiratelná (tedy jsou, ale jen jednou). Zkusím někde sehnat použitá. Ještě jednou díky! d. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
frankie24 Vloženo 11. Duben 2015 Sdílet Vloženo 11. Duben 2015 ahojte, ulomila sa mi klucka na skrinke spolujazdca... (resp. klucka tam je, ale ulomene su tie tiahla vnutri, takze neodistuje zapadky) neviete poradit, ako ju otvorim? Vdaka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ludvík Vloženo 19. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2015 Zdravím všechny. Já mám s odkládací schránkou u spolujezce trošku jiný broblém. Otvírám sch. zatáhnu jednou, nic 2x nic a potřetí se madélko ulomilo a zustalo mi v ruce. Schránka zavřená, její otvírání ulomené a tím je lehce nedobytná. A tak babo raď. Nebo se nejde někdo mezi vámi, kde by měl podobnou zkušenost, nebo věděl jak na to. První co mě napadlo jít hrubou silou na protější spodní pant a vypáčit ho. Ještě jsem to nezkoušel. Možná budete mít lepší nápad. Díky moc. L. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek 835 Vloženo 19. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2015 Ahoj beztak ti je schránka už nanic,tak než páčit,tak bych vyvrtal do dveří díry a vyřezal do pláště díru,abych ji odjistil a otevřel. Pak pár šroubků a zahodit. Na vrakáči jich je dost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ludvík Vloženo 19. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2015 Díky Mirku. To je asi jediná možnost. Až se do toho pustím, dám vědět jak jsem to vyřešil. L. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Combi2002 Vloženo 19. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2015 Dalo by se jen zničit víko schránky a pak ho sehnat na vrakáči. Myslím že ničit celou nějakým páčením nemusíš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fosgen Vloženo 19. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2015 stačí trošku hledat http://forum.skodahome.cz/topic/99786-otev%C5%99en%C3%AD-schr%C3%A1nky-spolujezdce-fabia-i/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 19. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2015 Přesunuto. Fosgen má 1*. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ludvík Vloženo 20. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2015 Otec uz rok nosi v aute koli tomu taky maly srubovacik.. Ked sa pozries na tu dieru kde byvalo madlo, tak vlavom hornom rohu konci kus plastovej tycky. Takze tam zapac srubovak, a tu tycku tlac doprava. Par krat a mas to v ruke PS: nove dvierka cca 80€ original. To je to nejgeniálnější řešení. Zatím jsem to neměl možnost vyzkoušet, ale věřím, že to půjde. Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ludvík Vloženo 22. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2015 První pokus se šroubováčkem se nepovedl. Bude asi nutné použít šroubovák vetšího rozměru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek 835 Vloženo 22. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2015 Jistě že,ono záleží kde jse to ulomí. Pokaždé to nejde otevřít jak tu bylo popisované. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.