Publikováno Prosinec 11, 201014 r Nemáte někdo zkušenost jak u Fabie I. otevřít odkládací box před spolujezdcem, když se utrhlo madlo ?
Prosinec 12, 201014 r Otec uz rok nosi v aute koli tomu taky maly srubovacik.. Ked sa pozries na tu dieru kde byvalo madlo, tak vlavom hornom rohu konci kus plastovej tycky. Takze tam zapac srubovak, a tu tycku tlac doprava. Par krat a mas to v ruke PS: nove dvierka cca 80€ original. Upraveno Prosinec 12, 201014 r od mafiak
Leden 1, 201114 r Autor díky za radu, pomohla. Hned jsem box otevřel, vymontoval a zjistil, že dvířka nejsou rozebiratelná (tedy jsou, ale jen jednou). Zkusím někde sehnat použitá. Ještě jednou díky! d.
Duben 11, 201510 r ahojte, ulomila sa mi klucka na skrinke spolujazdca... (resp. klucka tam je, ale ulomene su tie tiahla vnutri, takze neodistuje zapadky) neviete poradit, ako ju otvorim? Vdaka
Prosinec 19, 20159 r Zdravím všechny. Já mám s odkládací schránkou u spolujezce trošku jiný broblém. Otvírám sch. zatáhnu jednou, nic 2x nic a potřetí se madélko ulomilo a zustalo mi v ruce. Schránka zavřená, její otvírání ulomené a tím je lehce nedobytná. A tak babo raď. Nebo se nejde někdo mezi vámi, kde by měl podobnou zkušenost, nebo věděl jak na to. První co mě napadlo jít hrubou silou na protější spodní pant a vypáčit ho. Ještě jsem to nezkoušel. Možná budete mít lepší nápad. Díky moc. L.
Prosinec 19, 20159 r Ahoj beztak ti je schránka už nanic,tak než páčit,tak bych vyvrtal do dveří díry a vyřezal do pláště díru,abych ji odjistil a otevřel. Pak pár šroubků a zahodit. Na vrakáči jich je dost.
Prosinec 19, 20159 r Díky Mirku. To je asi jediná možnost. Až se do toho pustím, dám vědět jak jsem to vyřešil. L.
Prosinec 19, 20159 r Dalo by se jen zničit víko schránky a pak ho sehnat na vrakáči. Myslím že ničit celou nějakým páčením nemusíš.
Prosinec 19, 20159 r stačí trošku hledat http://forum.skodahome.cz/topic/99786-otev%C5%99en%C3%AD-schr%C3%A1nky-spolujezdce-fabia-i/
Prosinec 20, 20159 r Otec uz rok nosi v aute koli tomu taky maly srubovacik.. Ked sa pozries na tu dieru kde byvalo madlo, tak vlavom hornom rohu konci kus plastovej tycky. Takze tam zapac srubovak, a tu tycku tlac doprava. Par krat a mas to v ruke PS: nove dvierka cca 80€ original. To je to nejgeniálnější řešení. Zatím jsem to neměl možnost vyzkoušet, ale věřím, že to půjde. Díky.
Prosinec 22, 20159 r První pokus se šroubováčkem se nepovedl. Bude asi nutné použít šroubovák vetšího rozměru.
Prosinec 22, 20159 r Jistě že,ono záleží kde jse to ulomí. Pokaždé to nejde otevřít jak tu bylo popisované.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.