Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Nemáte někdo zkušenost jak u Fabie I. otevřít odkládací box před spolujezdcem, když se utrhlo madlo ?

Otec uz rok nosi v aute koli tomu taky maly srubovacik..

Ked sa pozries na tu dieru kde byvalo madlo, tak vlavom hornom rohu konci kus plastovej tycky. Takze tam zapac srubovak, a tu tycku tlac doprava. Par krat a mas to v ruke :)

PS: nove dvierka cca 80€ original.

Upraveno od mafiak

• 3 týdny později...
  • Autor

díky za radu, pomohla. Hned jsem box otevřel, vymontoval a zjistil, že dvířka nejsou rozebiratelná (tedy jsou, ale jen jednou). Zkusím někde sehnat použitá.

Ještě jednou díky!

d.

• 4 roky později...

ahojte,

ulomila sa mi klucka na skrinke spolujazdca... (resp. klucka tam je, ale ulomene su tie tiahla vnutri, takze neodistuje zapadky)

neviete poradit, ako ju otvorim?

Vdaka

• 8 měsíců později...

Zdravím všechny. Já mám s odkládací schránkou u spolujezce trošku jiný broblém. Otvírám sch. zatáhnu jednou, nic 2x nic a potřetí se madélko ulomilo a zustalo mi v ruce. Schránka zavřená, její otvírání ulomené a tím je lehce nedobytná. A tak babo raď. Nebo se nejde někdo mezi vámi, kde by měl podobnou zkušenost, nebo věděl jak na to. První co mě napadlo jít hrubou silou na protější spodní pant a vypáčit ho. Ještě jsem to nezkoušel. Možná budete mít lepší nápad. Díky moc. L. :kol-32:  

Ahoj beztak ti je schránka už nanic,tak než páčit,tak bych vyvrtal do dveří díry a vyřezal do pláště díru,abych ji odjistil a otevřel. Pak pár šroubků a zahodit. Na vrakáči jich je dost.

Díky Mirku. To je asi jediná možnost. Až se do toho pustím, dám vědět jak jsem to vyřešil. L.

Dalo by se jen zničit víko schránky a pak ho sehnat na vrakáči.

Myslím že ničit celou nějakým páčením nemusíš.

Otec uz rok nosi v aute koli tomu taky maly srubovacik..

Ked sa pozries na tu dieru kde byvalo madlo, tak vlavom hornom rohu konci kus plastovej tycky. Takze tam zapac srubovak, a tu tycku tlac doprava. Par krat a mas to v ruke smile.gif

PS: nove dvierka cca 80€ original.

To je to nejgeniálnější řešení. Zatím jsem to neměl možnost vyzkoušet, ale věřím, že to půjde. Díky.

První pokus se šroubováčkem se nepovedl. Bude asi nutné použít šroubovák vetšího rozměru.

Jistě že,ono záleží kde jse to ulomí. Pokaždé to nejde otevřít jak tu bylo popisované.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.