vydrys Vloženo 14. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2010 Ahoj, mám Octavii 1.9TDi 81kw r.v.2001, poslední dva měsíce při dobržďování moterem se mi z přední části vozu ozývá klepání jako když jde kov na kov. Dělajíto všechny rychlostní stupně. Ale při zrychlování nebo když motor jede na volnoběh tak to nedělá. Když brzdím s neutrálem tak to trošku klepe jak mile zařadím tak to jsou pěkný rány. Nevíte náhodou čím by to mohlo být? Předem díky za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sachs Vloženo 14. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2010 Odchází ti dvouhmotový setrvačník, který ti pak dělá ty rázy. Myslím, že na volnoběh ti to musí dupat, musí to být slyšet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vydrys Vloženo 14. Prosinec 2010 Autor Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2010 když to mám na volnoběh tak zvuk motoru je normální nijak to nedupe. já mám dvě oktávy a obě dvě mají stejný zvuk, jedna klepe a druhá ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucky.jack Vloženo 15. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2010 jESTLŮI JE TO SETRVÁK TAK TI TO NA VOLNOBĚH OBČAS KLEPE A HOUPE A NĚKDY NE. Při zátahu to nijak nepoznáš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vydrys Vloženo 15. Prosinec 2010 Autor Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2010 tak je možný, že je to ono. Vyměníme uvidíme... Jinak díky za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucky.jack Vloženo 15. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2010 Jestli bude v háji, tak tam dejte jednohmotu a budeš mít klid. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joseamigo Vloženo 29. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2010 no, ja nevim, ale podle toho co jsem nastudoval tak prej 81kw dvouhmotovej setrvak nema....to prej ma az 96kw.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 30. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2010 Já vím, je to jen teorie. Učební text. Ale kdyby to tak nebylo, tak se o tom neučí. http://www.skolahostivar.cz/DownloadPF/22.pdf 22. stránka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.