Publikováno Prosinec 14, 201014 r Ahoj, mám Octavii 1.9TDi 81kw r.v.2001, poslední dva měsíce při dobržďování moterem se mi z přední části vozu ozývá klepání jako když jde kov na kov. Dělajíto všechny rychlostní stupně. Ale při zrychlování nebo když motor jede na volnoběh tak to nedělá. Když brzdím s neutrálem tak to trošku klepe jak mile zařadím tak to jsou pěkný rány. Nevíte náhodou čím by to mohlo být? Předem díky za rady
Prosinec 14, 201014 r Odchází ti dvouhmotový setrvačník, který ti pak dělá ty rázy. Myslím, že na volnoběh ti to musí dupat, musí to být slyšet.
Prosinec 14, 201014 r Autor když to mám na volnoběh tak zvuk motoru je normální nijak to nedupe. já mám dvě oktávy a obě dvě mají stejný zvuk, jedna klepe a druhá ne
Prosinec 15, 201014 r jESTLŮI JE TO SETRVÁK TAK TI TO NA VOLNOBĚH OBČAS KLEPE A HOUPE A NĚKDY NE. Při zátahu to nijak nepoznáš.
Prosinec 29, 201014 r no, ja nevim, ale podle toho co jsem nastudoval tak prej 81kw dvouhmotovej setrvak nema....to prej ma az 96kw....
Prosinec 30, 201014 r Já vím, je to jen teorie. Učební text. Ale kdyby to tak nebylo, tak se o tom neučí. http://www.skolahostivar.cz/DownloadPF/22.pdf 22. stránka.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.