Přejít na obsah

THORIN

Uživatel
  • Počet příspěvků

    566
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Kontaktní metody

  • Web URL
    http://
  • ICQ
    0

Návštěvy profilu

2 017 zobrazení profilu

Oznámení THORIN

Bažant

Bažant (2/14)

  • First Post
  • Collaborator Vzácný
  • Posting Machine Vzácný
  • Week One Done
  • One Month Later

Nedávné oznámení

17

Popularita

  1. Takže budu muset dodělat to pravé. Koukal jsem na E shop, a tam stojí asi čtyři a půl komplet. To by šlo, jen dodělávka bude asi nutná ve škodovce kvůli záruce.
  2. Zdravím, mám také jeden dotaz. Mám objednanou OIV FL First Edition kde by podle konfigurátoru mělo být vnitřní samostmívací zrcátko, ale nikde jsem nenašel jak je to s vnějšími zrcátky. Na své již letité O II mám všechna zrcátka samostmívací a nerad bych se vracel někam do minulosti. Máte někdo takovéhle auto již doma? Dík za případné postřehy
  3. THORIN

    Park assist

    Zdravím, zeptám se těch co mají v autě samočinné parkování, používáte tuto funkci, a nebo je to jen výbava navíc. Objednával jsem First Edition Ultimate, kde tato funkce nešla objednat. V novém ceníku již jde objednat, tak bych rád věděl, jestli se tím mám zabývat. Dík za postřehy.
  4. Když jsem si byl před čtrnácti dny objednat novou OIV FL, tak mi bylo řečeno že pro výbavu First Edition není možné objednat barvu ze sortimentu zvláštního lakování. Takže mi zbývá asi jen ta modrá Race. To moc nepotěší, ale co už!
  5. Ještě dodatek, čerpáno ze schéma pro před FL. Máš li po FL bude to jinak.
  6. Jednotka je nad spojkovým pedálem. Je to hnědá svorkovnice, dvanáct pinů, pin 8, vodič šedo-hnědý. Stáhni si Dílenskou příručku, třeba na Ulož to.
  7. Kabel je natažený od centrální řídící jednotky vozu. Jedna svorkovnice je na sloupku C, druhá v pátých dveřích podle schéma. Nejčastěji je zlomený vodič v husím krku vlevo nahoře - vstup do pátých dveří.
  8. Faktura z roku 2012 2600 Kč Faktura z roku 2021 2700 Kč Pro mě osvědčená kvalita na více autech, nejsem tak bohatý abych kupoval levné zboží a měnil co čtyři roky. V práci baterie od jakýchkoliv výrobců na služební auta, životnost tři až čtyři roky (beru jen auta bez start-stop).
  9. Tak se také přidám se svými zkušenostmi s baterií. OII výroba 2005, první majitel. První origo baterie vydržela sedm let a dva měsíce. Druhá, Škoda ekonomy osm let a devět měsíců, nyní opět Škoda ekonomy. Baterie 72 Ah, motor 2,0 TDI. Jezdím spíš krátké trasy do třiceti km. V rodině ještě dvě Fabie, opět přibližně stejné zkušenosti. První origo baterie vydrží něco mezi sedmi až osmi lety, poté dávám vždy Škoda baterie. Někdy Ekonomy, jindy originální díl.
  10. Jednoduché řešení je koupit třináctipinovou zástrčku na káru za asi 130 KČ. A když si potom koupíš i nová světla na káru s couvačkou a osmižilový kabel, bude ti svítit i couvačka na káře.
  11. Také jsem si dodělal osvětlení prostoru nohou pomocí origo LED světel ze Superba. Máte také někdo, a jestliže ano, jak vám to funguje? Mě se to rozsvítí po otevření dveří (jen když nesvítí stropní světlo), na asi pět vteřin. Stejně tak při odemčení auta. Na Maxi Dotu jde nastavit jen intenzita světla, ale ne doba svícení.
  12. Nemáte někdo el. schéma zapojení kontroly žárovek na F I? Nebo třeba odkaz kde to najdu. Díky.
  13. Takže jsem zapátral na NETu a nakonec jsem si potřebné schéma stáhnul. Dík za naťuknutí od Pawouka.
  14. Bohužel DP neobsahuje elektrická schémat, alespoň ta co mám já ne.
×
×
  • Vytvořit nový...