-
Aktuální příspěvky
-
Měl jsem podobný problém při rozbalování přímo ve Windows. Přes total commander to bylo rozbaleno bez problémú. Jen moje osobni zkušenost.
-
Mám podobný problém, mapy se stáhnou, ale při rozbalování zahlásí asi v 10% chybu při rozbalování, vyzkoušeno jak v ZIP tak UNRAR, takže evidentně chyba v soboru. Má někdo stejný problém?
-
Od turboagresive · Vloženo
Tak menil som aj ja. Silent prevodovky a motora. Najazdene 68k. Paradoxne bol zevraj horsie na tom ten motorovy silent. Daval som obe lemforder. Nemenil som spodnu akceleracnu tyc. Najprv bolo ticho(aspon som to tak vnimal😂), je pravda ze ked som prebral auto po oprave bolo teplo a teraz jak sa ochladilo tak zasa ten isty zvuk. Par ludi uz tu pisalo, ze tiez menili a nepomohlo. Vsetko avsak naznacuje tomu ze to je ten silent prevodovky. Ale nechce sa mi verit ze novy kus by robil presne ten isty zvuk ako stary. Nejake napady? Uz mam naozaj pocit ze to Skodovka proste urobila cele makke a hlavne malo pogumovane a neostava nic ine ako si na zvuk zvyknut. Vsetky ostatne casti co sa tyka podvozku boli kontrolovane minuly rok este v autorizaku, kde boli dokonca zhodene a aj premazane. Dva tyzdne dozadu chalanisko tiez kontroloval a tak isto ziadne uvolnene, poskodene alebo nadmerne opotrebovane cast podvozku nenasiel. -
Automatická online aktualizácia funguje iba ak máš predplatenú službu Infotainment online. Tá stojí 49 € na rok. Aktualizácia máp prostredníctvom USB flashky alebo SD karty je zadarmo.
-
Si si istý, že sa dajú k jednému autu napárovať dva účty? Možno to už u Kodiaq II/Superb IV zmenili, ale pri starších modeloch nešlo nastaviť auto k dvom online účtom. Dvoch používateľov auta som mohol mať, ale ak chcela manželka využívať funkcie Škoda Connectu, musela sa prihlásiť mojim účtom.
-