-
Aktuální příspěvky
-
Od VeteranChild · Vloženo
Další diskuzi o problematice plachtění a plazení s DSG prosím sem: -
Od VeteranChild · Vloženo
S tím, že bude lepší pokračovat mimo téma o kódování souhlasím. 👍 Ale spíš než to míchat mezi asistenční systémy, vytvořil jsem pro tuto problematiku nové téma ve společné motorové sekci. -
Ahojte, chalani neviete mi poradiť, zadné interierové stropné svetlo mi stále svieti počas jazdy, nadá sa vypnúť. Vypne jedine až keď zamknem auto. Ďakujem.
-
Od Pepa Smolík · Vloženo
Zdravím, rozsvěcuje se mi a zhasíná čas od času kontrolka motoru na škodě fabii 1.9 74kW. EGR byl venku a dle mechanika nebyl nějak extra zanesenej. Sehnal jsem si vlastní diagnotisku, napíchl to a vyhodila mi následující. 19586 - system zpetneho vedeni vyfuk. plynu - mez regulace prekrocena P3130 - 35 -10 - sporadicka readiness 1 1 0 0 0 Auto jede normálně. Někdo nějaký nápad? Díky -
STOP - prosím ZDE V jednotce 17 jsem našel!: ENG130585-Leaving_warning_delay;1,6 s; (Zpoždění při opuštění výstrahy) tam bych asi dal 0s pokud to půjde. A taky v 17ce: IDE06588-Zapalování aktivní hlášení: aktivace;bez zobrazení Tam asi vrátím zvuk nebo varování (nevím co je tam za možnosti)
-