-
Aktuální příspěvky
-
Od petr.podzimek · Vloženo
@THORIN možná stačí na tom cíli podržet prst. Mělo by se objevit kontextové menu. -
Uzamčením auta se kabel zajistí a nejde vytáhnout. A nedělám to furt, jenom třeba o Vánocích, když je narvané parkoviště a nebo když někde nemůžu najít volné místo a nabíječka je volná 😉 Tady je jedno moje "parkovací místo". Když jdu na ČEZ tak jsou okolo místa zabraná a ještě se platí za parkování. Kdysi mě stálo zastavení na 10 min kilo, neboť zrovna šli okolo měšťáci. Ale jednou jsem sám sebe obelstil, přijel jsem a obě místa obsazená. Takže jsem musel zaplout do řady a zaplatit.
-
Vždycky po ujetí pár km od pneuservisu si kola přejdu klíčem. U ALu to platí dvojnásob. Co středová díra? Není vymletá?
-
Ako je to so zaistením kábla ,ak nenabíjaš? Nie je to tak, že vtedy sa dá odpojiť? P.s.: Z vás musia mať majitelia EV radosť ... 🙄
-
Za normálnych okolností nie je potrebné kalibrovať kameru ( hlavne u Škodovky ) Čelné sklo nebolo originál,tak bolo nutné nutné kameru skalibrovať ,(zrejme držiak kamery na čelnom skle nebol presne na svojom mieste)
-