-
Aktuální příspěvky
-
Od lumirnavrat · Vloženo
Tak po 11 dnech mi odpovedela infolinka:). A cirou nahodou mi volal dnes rano (driv nez prise email) prodejce, ze stale plati 182025 a zmena uz to mam i v tom policku pro termin zakazky. Ze bych to prostouchnul i z druhe strany, ci cista nahoda? Kolega objednaval v podobne dobe jako ja u jineho prodejce. Termin v objednavce mel stanoven na 11.4.2025, s tim ze prodejci rikal, ze auto nechce driv nez na jare (bydli v podhuri Jeseniku). U nej termin neznamy a dosud to nejak neresil, nekontaktoval atd. Barvu ma Cervena Volcano a tvrdi ze ma Exclusive Selection (musi mit automat ze zdravotnich duvodu) a asi MHEV to mi nebyl schopen presne rict:D nebo nechtel/nevedel/nepamatoval. -
Od MiroslavsIII · Vloženo
Ok, zkusim to najit pri cestedo prace. Jeste jsem se pokousel nakodovat, rsp. povolit HHC, to sice probehlo, ale mam tam porad "zakazano" behem tohoto pripojeni svitil front assist na palubovce. Auto ma asr a melo by to umet, nechapu. Zkousel jsem i konfiguraci hhc a tam to potom vyblilo vadne elm327. Nemate nekdo radu jak to rozchodit v carscanneru a bez caristy? Komusi se to tady par stran z5 uz podarilo -
Volne miesto je cca mnozstvo paliva v litroch ktore mozes dotankovat. A zobrazuje sa to v hlavnej ponuke kde su polozky ako spotreba, doba jazdy teplota oleja, dojazd atd.
-
Dotyčný tady byl naposledy v listopadu 2020...
-
Od MiroslavsIII · Vloženo
Tak rozchodil jsem to s bílým ELM327 z Alzy. Většinu věcí jsem nakodoval, ale u položky zobrazit teplotu oleje v sekci přístr. deska mi to nejde povolit, píše vadné ELM327. Mám přístrojovku s digi ukazatelem paliva, digi teplotou vody a velkým displejem uprostřed. Podporuje vůbec tato přístrojovka zobrazení teploty oleje na ní i když mám auto s proměnlivým intervalem a čidlo teploty tam je? Dále bych potřeboval vysvětlit, jak funguje zobrazení volného místa v nádrži, to mi povolit šlo, kde se mi tato hodnota zobrazí? Potom jsem chtěl nastavit zavření oken pomocí tlačítek klíčku nebo po nějakém kratším čase od zamknutí, to jsem tam nebyl schopen dohledat, je to takový mišmaš angličtiny s češtinou. Mám verzi se švihadlama vzadu a není tam autodojezd na předních tlačítkách, půjde to vůbec? Děkuji
-