-
Aktuální příspěvky
-
Zdravím, trochu to zde oživým. Mám najeto cca 80tis. Vůz sem koupil před 2 měsíci ze Škoda+ a po ujetí cca 2500km jsem výše pozorované začal pociťovat také. Při řazení 2-3ky to někdy lehce škubne, ale hlavně parkování mně dost vadí. Nevím, zda to jít reklamovat, nebo je to normální vlastnost tohoto pohonu. Při hodně pomalém manévrování v garáži to auto sebou prostě škube. Nejsem schopnej nadávkovat brzdou plynulej plíživej pohyb. Když už se mi to podaří, tak to poskakuje jako koza. Mám v garáži toleranci cca 8cm, abych mohl spustit vrata a někdy si musim zpět couvnout a znovu jet vpřed, abych nenarazil do zdi 😞 Máte to také? Jinak už jsem po 3 reklamacích chladícího okruhu a auto sem musel nechat 2x odtáhnout. Když to funguje, tak se s tim jezdí pěkně, ale už z toho mám hnusnej pocit časované bomby, takovej Jack in the box. Nikdy nevíte, kdy ten šašek z kapoty vyskočí ven 😄
-
Octavia 11/2020 Ja mám teraz aktuálne problém s tým, že počase niekedy aj 3,4 hodiny sa zapne samovoľne rádio a akoby sa stále reštartovalo nejde nijako vypnúť, tak som vybral poistku po nahodení poistky autorádio začalo vypínať zvuk, vypínať sa a reštartovať. Je objednané na diagnostiku na 25.8.
-
› Škoda Auto zajistí pořadatelům 32 plně elektrických a plug-in hybridních modelů, ředitelka závodu Marion Rousseová usedne do nového „červeného vozu“ Enyaq› Na start rekordně dlouhého klání se postaví 154 jezdkyň z 22 týmů a projedou Francií z bretaňského Vannes do horského střediska Châtel› Škoda sponzoruje zelený trikot pro vedoucí závodnici bodovací klasifikace a připomíná své 130. výročí na trofeji od oddělení Škoda Design pro vítězku této disciplíny› Automobilka podporuje ženskou Tour od jejího vzniku v roce 2022 v roli oficiálního hlavního partnera a dodavatele vozového parku Tour de France Femmes avec Zwift Škoda Auto je již čtvrtý rok za sebou oficiálním hlavním partnerem celosvětově nejprestižnějšího ženského cyklistického závodu Tour de France […] Článek Škoda Auto, hlavní partner Tour de France Femmes avec Zwift se nejdříve objevil na SKODAHOME.cz. Zobrazit celý článek
-
Vibrace, dunění, brnění .... to jsou projevy toho dvouválcového režimu. Mě osobně to někdy připadá, jako kdybych najednou najel na nekvalitní asfalt. Pokud jsi přešel z jiného auta, které tuto skvělou vymoženost nemělo, tak je jasné, že ti to vadí. .... tak před návštěvou servisu udělej pokus, na rovné hladké silnici nech auto spadnou do dvouválcového režimu, zaposlouchej se a pak přidej plyn.
-