Přejít na obsah

• Aktuální příspěvky

• Musím se pochlubit, jaký jsem debil. Dělal jsem s ozonizerem s nevytaženým filtrem. Škoda peněz za nový filtr. Ale projevilo se to až napotřetí nebo tak nějak.
    • To  za diskom by som nikdy nicim nenatieral, neni to S120.
    • Toyota má několik důvodů, proč účtovat za Supra A90 Final Edition mnohem více. Nejen, že je to konec řady pro aktuální sporťák, ale kromě jiných hardwarových vychytávek přináší i výrazné posílení výkonu. S výrobou omezenou na 300 kusů pro Evropu a Japonsko by neměl být opomenut ani faktor exkluzivity. Vzhledem ke stále přísnějším emisním předpisům v Evropě už možná nikdy nebude existovat takové auto. Cena je šílená Přesto stojí za téměř 100procentní prémii oproti standardnímu šestiválcovému modelu? Ceny za labutí píseň Supra jsou v Německu, kde si zákazníci musí vybrat 142 800 EUR, tedy cca 3,5 milionu korun. Pro srovnání, […] Článek Finální Toyota Supra je nehorázně drahá se nejdříve objevil na SKODAHOME.cz. Zobrazit celý článek
    • Teklo to za plastovým kolinkem . Použil jsem nerezové kolínko a redukci viz výše a je bez problémů.  Oprava za pár kaček. Diky moc za inspiraci
    • Dobrý den chlapi. Prosím, vas, jdou přední ložiska nalisovat bez přípravku, nebo je přípravek nutný? Muj švagr je mechanik a normálně mi je chce nalisovat. A to se prej nemá. Děkuji moc za info 
  • Vytvořit nový...