Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Elektrika

Elektronika, el. výbava, VAG a diagnostika...

1. Zahájeno uživatelem majbo,

ahoj, před týdnem jsem převzal nového R SCOUT TSI. V příručce jsem nenašel řešení tohoto problému: -při denním svícení svítí i zadní světla, což by nemělo. Vím že R Scout má řešeno daylight trošku jinak, ale je to normální? Případně jak se dají zadní světla při daylight vypnout? -je možné vypnout osvětelní zavazadelníku při jízdě? Při sklopení zadního stolku ve středové opěře totiž světlo svítí do interieru.

• 8 odpovědí
    • 4,8tis zobrazení
  2. Zahájeno uživatelem otam,

mal som tuto embecku u seba na montaz alarmu a tak som urobil par fotiek keby ste chceli vediet ako to vyzera v mot priestore kam nie je videt pokial to nie je rozobrane...

• 44 odpovědí
    • 21,4tis zobrazení
  3. Zahájeno uživatelem maxb3,

Ahojky všem, chci se zeptat na zkušenosti s poruchou bzučáku při zapnutých světlech a vypnutém klíči v zapalování. Mě to nyní přestalo fungovat, tak bych to rád uvedl do chodu,abych někde při delším zastavení nevymlátil baterii. Vypnu li klíč ve spín. skříňce a mám rozsvícená světla, nic se neděje. Díky za radu. maxb3

• 8 odpovědí
    • 8,8tis zobrazení
  4. Zahájeno uživatelem Jered,

Zdar lidi. Už někdo řešil dvoutónový klakson na roomstru? Nelibi se mi ten origo.

• 80 odpovědí
    • 48,5tis zobrazení
  5. Zahájeno uživatelem honzasauer,

Pri zamceni vozu dalkovym ovladacem se nezamknou ridicovy dvere-ani neodemknou. jinak zbytek dveri bez problemu. musim ridicovy dvere zamykat klicem. nemate nekdo s touto zavedou zkusenosti? byl sem na diagnostice,a diagnostika se nespojila s ridici jednotkou centralu,tedy tento vuz nema central ovladany ridici jednotkou. diky za rady

• 5 odpovědí
    • 3,1tis zobrazení
  6. Zahájeno uživatelem MaVac,

Včera jsem sklápěl zadní sedačky včetně sedáku a za spolujezdcem pod sedákem jsem našel pod kusem "tapecírungu" velký hranatý konektor a kabel mizící v podlaze. K čemupak tam je?

• Negativní
    • 5 odpovědí
    • 3,2tis zobrazení
  7. Zahájeno uživatelem pemat,

Zdravim vsetkych, mam roomster 2008 1.9 tdi a sa mi pacia budiky z novej fabie, su tam mechanicke ukazovatele paliva a teploty a nie digitalne, je tam nejaka moznost ich nakodovat aby robili to iste co tie stare?

• 9 odpovědí
    • 4,8tis zobrazení
  8. Zahájeno uživatelem pemat,

Zdravím, mám búraného roomstera 2008 1.9 tdi, airbagy sú strelené už ich mám aj riadiacu ešte neviem kde sa nachádza tá riadiaca, nebude tam pri spolujazdcovom airbagu? Motor je zablokovaný ani štartér sa nezapne sú tam nejaké senzory ktoré treba vymeniť a kde sa nachádzajú? Je vytecená chladiaca zmes a diera v olejovej vani ale iba malá to pôjde zavarit v pohode. Je možné že toto blokuje motor alebo to budú nejaké nárazove senzory? Chladiče obidva zničené, nebudú fábkové pasovat?

• 4 odpovědi
    • 7,2tis zobrazení
  9. Zahájeno uživatelem sces,

Dobry den, dnes sa mi na mojej Fabii Combi II stal problem. Z nicoho nic mi prestala reagovat packa na prepinanie dialkovych svetiel. Idu dat len ako svetelna hukacka (ku sebe). Ked ich chem dat na dlhsie (od seba) packa sa prepne, ale svetla nie :-( Je poskodena packa, alebo nmoze byt aj daco ine? Neviem co by to stalo v servise, mam celkom zrucneho znameho, len by som chcel poradit ci niekto netusite.. Dakujem Velmi pekne

• 10 odpovědí
    • 9,3tis zobrazení
  10. Zahájeno uživatelem Rogid,

Čaute. Na fabiu zatiaľ len čakáme, ale začíname uvažovať o zabezpečení. Chceli by sme alarm, na pôovodný DO. Ten originálny sme nechceli kvôli cene. 300€ je dosť. Našiel som túto stránku. Pozeral som hlavne na tie lacnejšie (do 100€). Ktorý z nich by sa dal namontovať do Fabie? Jedná sa o FL, combi

• 8 odpovědí
    • 3,2tis zobrazení
  11. Zahájeno uživatelem mirekdusek,

Tak už hlásím první problém na mé fabii II combi, stane se mi že někam dojedu a najednou nemůžu vůbec zamčít auto přes DO.. ledka v klíči bliká při zmáčknutí ale jinak nic.. at mačkám kolikrát chci vůbec nereaguje.. tak zamču přes klíček ve dveřích, tam se dlouze rozsvítí červené světýlko na dvěřích a auto je zamčeno.. ale když zas klíčkem otevřu tak pouze řidičovi dveře... a najednou za pět minut ovladač normálně funguje.. a takhle prostě dvakrát denně třeba... dneska jsem začal používat druhý klíček a uvidím jestli je to klíčem nebo něčím jiným.. nevíte co stím? měl tenhle problem někdo?? četl jsem tu temata o těhle problemech ale většina se týkala neotevírání kufru neb…

• 6 odpovědí
    • 5,6tis zobrazení
  12. Zahájeno uživatelem spree,

Ahoj, idu vypnut (deaktivovat) parkovacie senzory na Roomsteri po facelifte? Pripadne ako je to na autach pred faceliftom? dik

• Pozitivní
    • 33 odpovědí
    • 20tis zobrazení
  13. Zahájeno uživatelem IIIRazor,

Ahoj,Tak jsem dnes zničeho nic zjistil, že po zamknutí centrálem nefunguje zámek na obou zadních bočních dvěřích!!Není ani slyšet zvuk ve dveřích, kdyby to něco dělalo.Zkoušel jsem prohlédnou všelijaké pojistky v pojistkové skříni ale nicj sem nenašel.Fakt nechápu přičem se to mohlo stát, nejsem si vědom náké neobvyklosti při provozu, proste zkusim otevřít zadní dveře při zamknutém centrálu a hle, jsou odemčené!!!Pravděpodobně bude něco s elektrikou, že nepracuje ani to relé (bo co to tam je) ve dveřích.Nevíte prosím někdo, co stím??? Jestli se to dá nějakým způsobem opravit, než budu nucen tedy do servisu .Třeba někde nějaké další skryté pojistky, nebo třeba vysazenej k…

• 4 odpovědi
    • 8,5tis zobrazení
  14. Zahájeno uživatelem durabrite,

Prosím o radu,po vystříkání spodku auta a zajetí do garáže mi do rána něco vybilo baterku.Při nabíjení jsem zjistil že se točí ventilátor na chladiči.Zkusil jsem vyfoukat konektor od čidla a nepomohlo .Může být problém někde jinde?

• 5 odpovědí
    • 2,8tis zobrazení
  15. Zahájeno uživatelem Losky83,

Ahoj, jak můžu ozkoušet nebo případně opravit nefunkční výhřev sedáku? Opěradlo funguje. Dá se to nějak zjistit bez rozebrání, např. pomocí Vagu?

• 6 odpovědí
    • 2,4tis zobrazení
  16. Zahájeno uživatelem piskot,

Nevím kam to dát tak to píšu sem. Měl bych prosbu, nemohl by mi někdo poslat schéma zapojení obyč světel H4 a projektorů H7. Díky moc dj.bob.piskot@email.cz

• 12 odpovědí
    • 16,6tis zobrazení
  17. Zahájeno uživatelem Michal Lacko,

Dobry den. pred mesiacom zhruba som mal so svojou fabcou mensiu nehodu pri ktorej som vosiel do priekopy pri ceste. skoda nieje velka je hradena z poistky. ale rpi tomto narae mi nevytsrelili airbagy. preto sa chcem opytat ci niekto neviete ake su podmienky vystrelenia bagu. od akej rychlosti vystreluje resp. kde je cdlo. dakujem. s pozdravom miso

• 13 odpovědí
    • 12,5tis zobrazení
  18. Zahájeno uživatelem djpetr,

Včera mi přestalo fungovat tzv."cvakání" při puštění blinkru.Blinkry fungují,jen ta zvuková signalizace ne.Kde je schovaný to cvakání s budících nebo jinde?Jak to opravit?

• 8 odpovědí
    • 11,7tis zobrazení
  19. Zahájeno uživatelem martius,

Nazdar, mám dotaz. Nemáte někdo zkušenosti s používáním napěťového měniče 12V na 220V a cca špičkový výkon 300W, trvalý cca 100-150W v autě? Mám FII combi a zajímá mě, jestli připojením a hlavně využíváním tohoto zařízení by nedošlo k poškození elektrické sítě v autě. Potřebuju mít 220V v autě a nic jiného jsem nenašel. Díky za rady

• 15 odpovědí
    • 7,2tis zobrazení
  20. Zahájeno uživatelem Ekkar_z_Bastlírny,

Obracím se na fórum s prosbou o pomoc při identifikaci serv, o kterých nevím, kam vlastně patří - jsou tutově "koncernová", ale potřeboval bych vědět, jestli jsou třeba od světel nebo kam jinam by mohla patřit. První má typové označení 007 282 - 60 a v konektoru 3 ploché piny v jedné řadě, označené 31, G a 56b. Na pouzrdu je dál logo HELLA a nápis Made in Germany. K servu je 3cípým bajonetem (1 "cíp" je širší než zbylé 2 - asi kvůli jednomu směru montáže) nasazený "límec" z bílého silonu s vnějším tvarem 6-hran cca 5cm, na něm je číslo 148 486, o kousek dál písmena RE. Další upevňovací body nemá - ani packy, ani montážní díry. Výstupem je výsuvný bílý silonový trn silný …

• 7 odpovědí
    • 4,7tis zobrazení
  21. Zahájeno uživatelem hulda,

Čau škodováci, předem přeji zdraví pohodu a mnoho štastných km. Jsem tady nový pročítal jsem toto forum, ale nemám pořád jasno a chtěl bych prosím poradit. Pořídil jsem fabici 1.2 tsi 63kw Ambiente Plus mám najeto ani né 500km v záruce, koukal jsem tady různě po fóru ohledně nějakých vychytávek přes jednotku, dále stahovaní oken jen přes zámek, že není možno na dálku a zajímá mne co vlastně moje jednotka u této výbavy umí a neumí co tam jde aktivovat, je-li toto možné v záruce udělat ? Děkuji za případné odpovědi.

• 6 odpovědí
    • 4,5tis zobrazení
  22. Zahájeno uživatelem Duffi,

Máte někdo stejný problém? Občas dochází k samovolnému zapnutí předních stěračů a nelze je vypnout . Dešťový senzor nemám ! Roomster 1,4 16V comfort

• 13 odpovědí
    • 19,6tis zobrazení
  23. Zahájeno uživatelem TomášJiránek,

Zdravim, mám fabii II 1,2 HTP rv: 2007. Teď k problému mám fabii v servisu s tím že se opravovala po nehodě ..promačklý přední blatník. Dnes mi volali stím že na palubovce pořád svítí kontrolka ruční brzdy, i když neni zatažená. Nevíte v čem by mohl být problém ? V sevisu mi říkali že je to nejspíš tím jak bylo auto v mrazu a pak s tím zajeli do klempírný že nejspíš navlhly kontakty , ale to se mi moc nezdá. Zkoušeli dát i palubovku do jiného auta a prý to svítilo porád.

• 8 odpovědí
    • 3,1tis zobrazení
  24. Zahájeno uživatelem sakioda,

Zaujimalo by ma ci ste niekto skusil namontovat dodatocnu zasuvku 12V (nieco ako zapalovac) do R niekde pod radio,ako je ten prazdny priestor pred radiacov pakov. Cakam na Roomstra a nez dorazi,tak by som si to nechal namontovat este kym bude auto v servise,ak je to mozne. Ide mi o to,aby kabel z navigacie nemusel okolo paky a rucnej brzdy az niekde medzi predne sedadla. Slo by to napojit na povodnu zasuvku 12V,utiahlo by to nabijat dve zariadenia sucasne ? diky za info, nie som elektricky typ

• 5 odpovědí
    • 6,7tis zobrazení
  25. Zničeho nic se mi na displeji při každém nastartování motoru objevil symbol klíče a číslice 7200 - přitom od posledního servisu uběhlo teprve asi 11 měsíců a ujel jsem jen asi 7800km. Manuál o podobném projevu mlčí jak Fučík. Nikde jsem zde neobjevil podobné projevy - Hledání ukazuje pouze způsob vynulování servisního intervalu, podobný projev nezná - prolejzat celé fórum dred po dredu je dost nereálný. Neví někdo z odborníků, jestli je to jen upozornění na ještě zbývající km do konce intervalu, nebo jestli je to nějaká závada? Auto se chová standartně, žádná kontrolka nesvítí po startu déle, než kdykoliv předtím. Všechny náplně jsou v normě, vše překontrolováno.

• 10 odpovědí
    • 14,6tis zobrazení

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.