Přejít na obsah

• Aktuální příspěvky

• Probržděná ploška nebo skladovaná podhuštěná kola na stojáka a tím sploštělá - můj tip. Zkus přehodit na jiná kola a uvidíš jestli hluk zmizí.
    • Jo, je to Tesla. Ještě tam stále jedna, bez prodlužky.
    • A ještě stočená ta sedačka řidiče tak to vypadá nejdříve po 200K km.
    • Ahojte O3, 1,6TDi, 7° DSG, Dlha Pred dvoma týždňami som prezuval (cele kolesa, vyvažili ich). dnes som na aute spozoroval hluk od prednej napravy, skôr z pravej strany, akoby na obvode kolesa bolo niečo nalepene. Nie kamienok, to by bolo ťukanie, toto je take HU -- HU -- HU ... Na kolesach nič nieje. Frekvencia hluku sa meni s rýchlosťou. Najviac to počuť keď uvolnim plyn alebo na neutral, po rovine, občas mám až pocit akoby som išiel po cyklickej nerovnosti. Ničim netrasie, najviac som však išiel dnes asi 90kmh. V záťaži (pod plynom) alebo v zatačke (je jedno či vľavo alebo vpravo) hluk uplne zmyzne. Taktiež hluk zmyzne keď brzdim. V servise mi dnes prevažili kolesa a povedali že OK (iný technik ako ten čo ich prevažoval minule). Hodili to na týčky stabilizátora - nemám problem ich dať vymeniť ale myslite žeby mohli robiť hluk? Skor by som čakal nejake ťukanie. Mam aj video z kamery ale je to taky nevyrazny hluk , neviem či to bude počuť. Vopred Ďakujem za nápady. video tu
  • Vytvořit nový...