Přejít na obsah

• Aktuální příspěvky

• Dobrý den, mám ALU disky z O3 7Jx17 ET 49,koupil jsem O4 RS,v TP mám psané, že 17 můžu užívat,fyzicky jsem staré disky zkusil na O4 vyzkoušel,nikde nedrbou, chtěl bych ty disky využívat na zimu, můžu s emito hodnoty tyto disky využívat?V tak u 17 mám 6,5J ET 46, díky za odpověď 
    • V nové verzi aplikace pro mobil je pod jízdními daty "trip history", což jede facto kniha jíst, jak byla dřív na webu. Dá se stáhnout v podobě Excelu.
    • Dost práce to je, ale ne na 2 - 3 dny. Dělal jsem si to sám, jako ty rozvody 🙂, hrál jsem si s tím a za 2 dny pohodové, klidné práce, to bylo hotové. V servisu by na to měli mít nějaké "normohodiny".  https://autoweb.cz/dlouho-trvaji-opravy-servisu-mejte-prehled-nenechte-se-napalit
    • Tak pridavam update dnes bolo auto v Autorizaku, vcera som volal na info linku 0800 124 125 tusim... Poslali mi email aby som im poslal fotky chyb co to robi a pise nasledne odpovedali ze digitalna podpora a ich technik nariadil navstevu autorizovaneho servisu, v servise mi updatovali MBI SW z 302 na 308 a odtial na 330 tak bolo nariadene podla vyrobcu, Digitalna podpora este vcera teda pytala adresu a datum navstevy servisu aby im ako SLovenskemu importerovi poslali instrukcie co treba spravit pre opravu a vyriesenie problemu... aktualne mi sluzby idu akurat musim si este aktualizovat Shop pretoze auto vyuziva staru verziu aplikacie, cena opravy 109€ bez dph
  • Vytvořit nový...